Hailey Bieber opgenomen in ziekenhuis in Palm Springs na medisch noodgeval

Inhoudsopgave:

Hailey Bieber opgenomen in ziekenhuis in Palm Springs na medisch noodgeval
Hailey Bieber opgenomen in ziekenhuis in Palm Springs na medisch noodgeval
Anonim

Media-persoonlijkheid Hailey Bieber kreeg gezondheidsproblemen in haar huis in Palm Springs, waardoor ze in het ziekenhuis werd opgenomen. TMZ meldde dat de beroemdheid een paar dagen geleden werd opgenomen na een "medisch noodgeval".

De 25-jarige leed aan meerdere symptomen van een hersenaandoening die veel voorkomen bij ouderen. Hoewel alles wat ze heeft meegemaakt op het moment van deze publicatie onbekend is, vertelde een bron aan de media dat ze invloed hadden op de manier waarop ze zich bewoog. Bronnen vertelden TMZ ook dat artsen vermoeden dat deze problemen verband houden met COVID-19.

Bieber is ontslagen uit het ziekenhuis en artsen zijn momenteel aan het kijken wat deze problemen kan hebben veroorzaakt. Ze blijft actief op haar sociale media en besprak de kwestie onlangs ook op haar sociale media.

Haar medisch noodgeval deed zich kort na de COVID-19-diagnose van Justin Bieber voor

Minder dan een maand geleden bevestigde Justin Bieber dat hij een week na zijn optreden op een pre-Super Bowl-feest in Los Angeles positief had getest op COVID-19. Hij werd gedwongen om meerdere shows te verplaatsen. De Justice World Tour Instagram-pagina plaatste vier aankondigingen na zijn diagnose en kondigde aan dat de show wordt uitgesteld. "Justin is natuurlijk enorm teleurgesteld, maar de gezondheid en veiligheid van zijn crew en fans is altijd zijn eerste prioriteit."

Gelukkig is hij hersteld en heeft hij geen andere shows uitgesteld. Hoewel hij het virus opliep, bevestigden bronnen aan de media dat Hailey niet ziek werd. Op dit moment is het niet bekend of andere leden van de Justice World Tour dezelfde diagnose hebben gekregen.

De artiest heeft mogelijk hints gegeven over de toestand van Hailey op sociale media

De "Yummy"-zanger is altijd actief gebleven op sociale media en is doorgegaan met het plaatsen van foto's van Hailey en zijn tour. Een van zijn laatste foto's met haar bevat echter het bijschrift 'Can't keep this one down'. Hij gebruikte ook vier verschillende emoji's, waaronder de bezorgde en gebedsemoji's. Verschillende beroemdheden reageerden ook met emoji's van hart en spieren, waaronder Scooter Braun en Ryan Good.

Nadat berichten over haar ziekenhuisopname naar buiten kwamen, bevestigde Hailey wat er was gebeurd op Instagram

Hailey heeft sindsdien op haar Instagram-verhaal gereageerd op haar gezondheidsproblemen en meer details gegeven over wat er gebeurde op de dag dat ze in het ziekenhuis werd opgenomen. "Donderdagochtend zat ik met mijn man aan het ontbijt toen ik symptomen van een beroerte kreeg", zei ze. "Ze ontdekten dat ik een heel klein bloedstolsel in mijn hersenen had opgelopen, wat een klein zuurstoftekort veroorzaakte, maar mijn lichaam had het vanzelf doorgegeven en ik herstelde binnen een paar uur volledig."

Net als de bronnen bevestigde ze dat ze uit het ziekenhuis was ontslagen en nu thuis aan het herstellen is."Hoewel dit absoluut een van de engste momenten was die ik ooit heb meegemaakt, ben ik nu thuis en het gaat goed met me, en ik ben zo dankbaar en dankbaar voor alle geweldige artsen en verpleegsters die voor me hebben gezorgd!"

Hoewel ze heeft bevestigd wat er is gebeurd, heeft ze niet naar voren gebracht of dit verband hield met COVID-19. Ze zorgt er echter duidelijk voor dat deze gezondheidsangst haar niet naar beneden ha alt.

Aanbevolen: