Hoe Cristin Milioti haar rol van 'Wolf Of Wall Street' bemachtigde

Inhoudsopgave:

Hoe Cristin Milioti haar rol van 'Wolf Of Wall Street' bemachtigde
Hoe Cristin Milioti haar rol van 'Wolf Of Wall Street' bemachtigde
Anonim

Als de meeste mensen aan Hollywood denken, zijn het de grootste filmsterren die als eerste in je opkomen, wat logisch is, omdat ze altijd vooraan staan. Iedereen die bekend is met de filmindustrie weet echter dat er veel mensen achter de schermen werken aan films die een grote invloed hebben op hoe goed films zijn.

In veel gevallen is de regisseur de belangrijkste persoon op een filmset. Natuurlijk hebben sommige acteurs zoveel autoriteit dat zij de baas zijn, maar meestal is het de regisseur van een film die de touwtjes in handen heeft. Desondanks zijn er maar een handvol regisseurs die erin zijn geslaagd om succesvol genoeg te worden dat de meeste bioscoopbezoekers ze bij naam kennen.

Cristin Milioti Rode Loper
Cristin Milioti Rode Loper

Het spreekt voor zich dat Martin Scorsese een van de machtigste regisseurs in de geschiedenis van de filmindustrie is. De reden daarvoor is dat Scorsese veel films heeft gemaakt die meestal voorkomen op lijsten met de beste films die ooit zijn gemaakt. Aangezien Scorsese een legende is, zouden de meeste acteurs alles doen om met hem samen te werken, inclusief Cristin Milioti. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op, hoe Milioti een rol kreeg in Scorsese's The Wolf of Wall Street.

Een grote hit

Hoewel Martin Scorsese een van de beste regisseurs is die ooit heeft geleefd, verschijnen zijn films meestal niet op de lijst van de meest winstgevende films van de jaren. Hoewel het triest is dat de films van Scorsese geen fortuin verdienen, is het tot op zekere hoogte logisch omdat hij niet het soort blockbuster-films maakt dat een moord doet aan de kassa.

Gelukkig voor iedereen die betrokken was bij de productie van The Wolf of Wall Street, verdiende de film meer dan $ 392 miljoen aan de kassa. Hoewel dat cijfer misschien niet zo indrukwekkend klinkt in vergelijking met het geld dat films als Avatar en Avengers: Endgame binnenbrachten, is het enorm voor Scorsese. Sterker nog, The Wolf of Wall Street is naar verluidt de meest winstgevende film die Scorsese ooit heeft gemaakt.

De wolf van Wall Street rode loper
De wolf van Wall Street rode loper

Naast het geld dat The Wolf of Wall Street verdiende, werd de film op zijn zachtst gezegd geprezen. Zo werd The Wolf of Wall Street genomineerd voor vijf Oscars en won het onder meer trofeeën bij de Golden Globes en de MTV Movie Awards.

Een rol belanden

Als mensen The Wolf of Wall Street ter sprake brengen, zijn de eerste mensen die in je opkomen Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Martin Scorsese en Jonah Hill. Desondanks hielpen verschillende ondersteunende acteurs de film om het commerciële en kritische succes te worden dat het uiteindelijk werd. Acteurs als Kyle Chandler, Rob Reiner, Jon Bernthal, Jon Favreau en Ethan Suplee speelden bijvoorbeeld allemaal ondersteunende personages in de film. Naast al die acteurs was Matthew McConaughey zo meeslepend tijdens zijn ene scène in The Wolf of Wall Street dat er geroezemoes was dat hij misschien genomineerd werd voor een Oscar.

Sinds Margot Robbie zo'n groot deel van The Wolf of Wall Street was, zijn sommige mensen vergeten dat Leonardo DiCaprio een tweede liefdesbelang in de film had. Gespeeld door Cristin Milioti, was Teresa Petrillo de fictieve naam die The Wolf of Wall Street gaf aan Jordan Belfort's echte eerste vrouw Denise Lombardo. Aangezien Milioti een vrijwel onbekende was toen ze speelde in The Wolf of Wall Street, hebben sommige waarnemers zich afgevraagd hoe ze een opmerkelijke rol kreeg in een spraakmakende Scorsese-film.

Cristin Milioti Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese
Cristin Milioti Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese

Tijdens een gesprek met MTV in 2014, onthulde Cristin Milioti dat het auditieproces voor haar rol als Wolf of Wall Street meestal onopvallend was. “Ja, eenvoudige auditie. Ik ging naar binnen en deed auditie. Toen ging ik auditie doen voor Ellen Lewis, de casting director die fantastisch is. Ik deed auditie met alleen haar op tape, en de volgende auditie die ik had was met [Scorsese en DiCaprio] in een kamer. We deden een werksessie van twee uur, waarin we al deze scènes van ons huwelijk improviseerden. Ze stelden me meteen op mijn gemak.” Natuurlijk zou elke acteur het waarschijnlijk intens vinden om auditie te doen voor Martin Scorsese en Leonardo DiCaprio.

Alleen het begin

Tijdens het eerder genoemde MTV-interview sprak Cristin Milioti over hoeveel ze nam van het werken aan The Wolf of Wall Street. "Ik heb een ongelooflijke les geleerd over die film, die ik voor al het andere heb gebruikt. Spring in elke scène. Ik denk dat omdat ik meer theater- en indiefilms heb gemaakt, je het een beetje kunt oefenen of het eerst kunt uitzoeken voordat je erin duikt. Daarop was het alsof je er duizend procent in moest duiken, zoals echt de knop omhoog draaien tot 11 vanaf de eerste take. Dat is niet precies hoe ik eerder heb gewerkt, en het was een enorme les om dat nu te leren."

Cristin Milioti-fotoshoot
Cristin Milioti-fotoshoot

Als je bedenkt hoeveel de carrière van Cristin Milioti van de grond is gekomen sinds ze speelde in The Wolf of Wall Street, lijkt het erop dat die les zeer waardevol was. Per slot van rekening lijkt ze tegenwoordig thuis te werken met grote sterren.

Aanbevolen: