DC-fans prijzen Zack Snyder's versie van de flits in 'Justice League

Inhoudsopgave:

DC-fans prijzen Zack Snyder's versie van de flits in 'Justice League
DC-fans prijzen Zack Snyder's versie van de flits in 'Justice League
Anonim

Alle ogen zijn gericht op de Justice League van Zack Snyder !

Nadat de eerste Justice League-film elke stripliefhebber en bioscoopbezoeker teleurstelde, keerde Snyder terug om het heft in eigen handen te nemen en de film voor het gerecht te brengen.

In de afgelopen weken heeft Snyder meerdere poster- en teaservideo's uitgebracht voor Ben Affleck's Batman, Henry Cavill's Man of Steel en Jason Momoa's Aquaman, waardoor fans een kijkje kunnen nemen in Justice League. Eindelijk is het tijd om Ezra Miller te ontmoeten, ook bekend als The Flash!

DC-fans hebben ontzag voor de flits

Barry Allen speelt een belangrijke rol in de Snyder Cut en de promovideo van bijna minuut geeft ons eindelijk een glimp van alle actie. Voordat we de speedster in zijn eigen film zien (met meer dan één Batman), komen we alles over hem te weten in Zack Snyder's aanstaande krachttoer.

De teaser bevat een langverwachte scène, die waarin Barry Allen Iris West ziet redden van een dodelijk auto-ongeluk. Fans zijn onder de indruk van de details waar tijdens het filmen aandacht aan is besteed, waarbij Barry zijn bijna "gewelddadige" snelheid beheerst terwijl hij Iris' lichaam in veiligheid brengt.

Een andere clip volgt The Flash die een opening binnenrijdt die hem naar de Speed Force leidt!

"Weet je nog dat Zack zei dat hij extra voorzichtig moet zijn met mensen als hij snel gaat?" schreef @theSNYDERVERSE en deelde foto's met parallellen, waar Barry Allen van Ezra Miller zo voorzichtig mogelijk is.

"Zack Snyder brengt strips tot leven", schreef @signs2323, en liet ongelooflijke overeenkomsten zien tussen het personage van Miller en de superheld uit het stripboek.

"Hij is op wel 100 verschillende plaatsen tegelijk. Dus waar.. snelste live action speedster" deelde een andere fan.

@Foxfire40900590 juichte Zack Snyder toe omdat hij belang hechtte aan de ingewikkelde details. "Barry kan Iris' lichaam letterlijk breken door de snelheidskracht te gebruiken… maar hij heeft geleerd ze meesterlijk te beheersen."

"Ik hou van de details." ze hebben toegevoegd.

Een andere gebruiker vergeleek het personage van Ezra Miller met de 2017-versie van de film. "Barry Allen is geen clown. Dat was hij in Justice League. In Zacks JL krijgt hij het respect dat hij verdient omdat hij een van de beste personages ooit is."

Justice League van Zack Snyder gaat op 18 maart in première op HBO Max!

Aanbevolen: