Robert Pattinson's 'The Batman' wordt geconfronteerd met een nieuwe tegenslag vanwege COVID-19

Robert Pattinson's 'The Batman' wordt geconfronteerd met een nieuwe tegenslag vanwege COVID-19
Robert Pattinson's 'The Batman' wordt geconfronteerd met een nieuwe tegenslag vanwege COVID-19
Anonim

De nieuwe reeks coronavirusrichtlijnen is een enorm struikelblok gebleken voor het opnemen van enorme films met een budget van miljoenen dollars. Een film die het in het bijzonder moeilijk heeft, is de kaskraker van 90 miljoen dollar, The Batman, die voor de derde keer door het virus is getroffen.

Het nieuws kwam onlangs naar buiten dat de stuntdubbel van Robert Pattinson positief is getest op Coronavirus. De man in kwestie en zijn hele bubbel zullen een quarantaine van minstens 10 dagen moeten ondergaan - wat, tenzij Pattinson weet hoe hij een serieuze parkour moet doen, een stopzetting van het filmen betekent.

Dit nieuws komt nadat een andere stuntman van de productie in november positief testte. Destijds moesten ook zware actiescènes, opgenomen in de studio van Hertfordshire door Warner Bros., worden uitgesteld.

Daarvoor, in september 2020, testte Pattinson zelf positief op Coronavirus, en de schietpartij was tot stilstand gekomen ondanks dat hij pas net weer was begonnen na de eerste Covid-19-lockdown.

In deze meest recente franchise-reboot speelt Zoe Kravitz ook Catwoman en Colin Farrell als de slechterik Penguin. Verwijzend naar alle stopzettingen van de productie, aldus The Sun, merkte een naaste bron op: "Het fotograferen van een kaskraker van deze schaal is al moeilijk genoeg zonder de dreiging van Covid opdoemen."

De bron beweert dat ondanks zoveel vertragingen en tegenslagen, de film volgende maand nog steeds wordt afgerond, en iedereen kijkt er naar uit. De releasedatum is echter verder naar voren geschoven en de film zal nu uitkomen op 4 maart 2022.

Aanbevolen: