Twitter in een woede als Cringy David Letterman's interview met Jennifer Aniston duikt weer op

Twitter in een woede als Cringy David Letterman's interview met Jennifer Aniston duikt weer op
Twitter in een woede als Cringy David Letterman's interview met Jennifer Aniston duikt weer op
Anonim

David Letterman zit weer in de hot seat nadat een Late Night-interview uit 1998 met actrice Jennifer Aniston deze week weer opdook, fans voelden zich afgewezen door de televisiepresentator.

Tijdens Letterman's interview met de Friends-ster, stopte hij hun gesprek en zei: "Vergeef me als dit onbeleefd is. Ik wil maar één ding proberen."

De televisiepresentator gaat dan achter Aniston aan, legt zijn hand op haar schouder en probeert een stuk van haar haar in zijn mond te stoppen. Nadat de actrice een ongemakkelijke schreeuw maakt, begint Letterman een stuk van haar haar in zijn mond te zuigen totdat het eruit v alt. Later overhandigt hij haar een servet om haar haar te drogen.

Letterman vroeg Aniston later of ze "getraumatiseerd" was door zijn acties en Aniston antwoordde: "Ik ben."

De video is door veel fans "verontrustend" en "walgelijk" genoemd, vooral omdat het het tweede Late Night-interview is dat is opgedoken en laat zien dat Letterman zich zeer ongepast gedraagt tegenover zijn vrouwelijke gasten.

Letterman zat al in de hot seat voor eerder ongepast gedrag. Voordat het interview met Aniston weer de kop opstak, trok een interview met Lindsay Lohan de aandacht van verschillende mensen. De Mean Girls-actrice leek ongemakkelijk toen de gastheer haar bleef onderzoeken over haar worsteling met verslaving. In de clip wil Lohan alleen praten over haar nieuwe film, maar Letterman daagt haar uit om vragen te beantwoorden over naar de afkickkliniek gaan.

Deze optredens in Late Night with David Letterman zijn slechts twee interviews die veel aandacht hebben gekregen. Bovendien publiceerde The Independent onlangs een verhaal waarin nog drie interviews te zien waren met sterren Christina Aguilera, Paris Hilton en Madonna, die net zo griezelig en ongemakkelijk zijn om naar te kijken.

Deze opnieuw opgedoken interviews zijn aan het licht gekomen na de release van The New York Times-documentaire Framing Britney Spears, waarin de afschuwelijke behandeling van de zangeres werd getoond toen ze beroemd was. De documentaire heeft veel aandacht gekregen en heeft de aandacht gevestigd op de behandeling van niet alleen Spears, maar ook van vrouwen in de amusementswereld in het algemeen.

Aanbevolen: