Dit interview met David Letterman en Jennifer Aniston nam een onhandige wending die we niet kunnen zien

Inhoudsopgave:

Dit interview met David Letterman en Jennifer Aniston nam een onhandige wending die we niet kunnen zien
Dit interview met David Letterman en Jennifer Aniston nam een onhandige wending die we niet kunnen zien
Anonim

Hoewel David Letterman een legende is van het nachtelijke spel, heeft de gastheer in het verleden meer dan een paar ongemakkelijke interviews gehad. Heck, een in het bijzonder met Paris Hilton wrijft fans nog steeds de verkeerde kant op tot op de dag van vandaag.

In werkelijkheid had Letterman een paar bizarre interviews met een paar vrouwelijke gasten.

We zullen er een paar terugkijken, samen met een licht werpen op een zeer ongemakkelijk segment dat plaatsvond naast Jennifer Aniston.

Het interview liep volledig uit de hand toen Letterman besloot op het haar van zijn gast te zuigen. We blikken terug op dat moment en hoe het allemaal ging.

David Letterman heeft een geschiedenis van lastige interviews met zijn vrouwelijke gasten

Ah ja, David Letterman wordt door velen beschouwd als de koning van de late uurtjes, gezien zijn opmerkelijke lange levensduur. Echter, zoals zoveel andere late-night hosts, is Letterman niet immuun voor ongemakkelijke momenten en in feite is hij in het verleden onder vuur genomen voor een aantal moeilijk te bekijken interviews samen met vrouwelijke gasten.

Lindsay Lohan was misschien wel de slechtste van het stel, in een interview vroeg David destijds aan een jonge Lohan waar ze over fantaseerde.

Om het nog erger te maken, als ze jaren later terug zou keren naar de show, zou Letterman haar vertellen over haar revalidatieperiode, iets wat ze onthulde, werd niet genoemd tijdens het pre-interview. Het liep zo uit de hand dat Lohan in de lucht huilde.

Andere ongemakkelijke Letterman-momenten zijn onder meer David die Cher kietelt zonder duidelijke reden, rare opmerkingen maakt tegen Jessica Biel, Madonna en Catherine Zena-Jones aanraakt zonder duidelijke reden, en oh zo veel meer rare momenten.

Jennifer Aniston v alt ook in die categorie, omdat haar interview een erg ongemakkelijke en onverwachte wending nam.

De dingen namen een bizarre wending toen David Letterman op het haar van Jennifer Aniston zoog

Het begon als een onschuldig gesprek, waarbij David Jennifer Aniston vroeg of ze regelmatig werd herkend door fans.

Aniston gaf toe dat ze dat was, en de ster vertelde een verhaal over herkend worden door vrouwelijke fans in een sauna. Het was op dat moment dat het interview een ongemakkelijke wending kreeg… Plotseling maakte David ongepaste opmerkingen over de saunaomgeving en hoe de vrouwen waren uitgekleed.

Ondanks de onhandigheid was Aniston in staat om het bij elkaar te houden, maar nogmaals, Dave zou een stap verder gaan, griezelig achter Jen aan gaan.

"Neem me niet kwalijk als dit onbeleefd is, ik wil maar één ding proberen." De gastheer gaat verder met zijn hand op Aniston's nek te leggen en op haar haar te zuigen… op dat moment zag Jen er nogal ongemakkelijk uit.

Ondanks de hele beproeving prezen fans op YouTube Aniston voor haar kalmte tijdens het interview.

"Wat hij deed was zo grof en volledig uit het niets. Niets aan hun gesprek, zelfs maar in de verste verte, leidde ertoe. Ze was een belachelijk goede sport, maar we waren er toen allemaal aan gewend om zo behandeld te worden, denk ik …"

"Dit is echt triest om te zien. Een volwassen vrouw die in het openbaar wordt lastiggevallen en niemand deed iets. Het ergste is dat hij haar haar excuses liet aanbieden en dat hij het slachtoffer speelde is gewoon. Kun je je de vreselijke geur voorstellen die hij links op Jennifer's haar."

Het is Jen's verdienste dat ze niet alleen zichzelf met klasse behandelde, maar dat was een thema gedurende haar hele carrière.

Jennifer Aniston heeft een geschiedenis van voor zichzelf opkomen

Jennifer Aniston die een standpunt inneemt is niets nieuws… Heck, voordat ze een grote ster werd op ' Friends ', ontmoette de actrice Lorne Michaels voor een plekje op ' SNL '. Niet alleen wees Aniston de rol af, ze vertelde Lorne ook dat de sfeer niet goed was voor vrouwen en dat de scene werd beschouwd als een 'jongensclub'. Dat laat echt de waarden van Aniston zien.

Aniston gaf in het verleden toe dat seksisme heel reëel is, vooral in de wereld van Hollywood.

"We zijn echt een seksistische samenleving. Vrouwen worden nog steeds niet zoveel betaald als mannen…. Ik heb daar zelf tegen opgetreden in onderhandelingen."

Jen zou ook toegeven dat het dezelfde beproeving is als het op haar uiterlijk aankomt.

"Ik denk echt dat je verdoemd bent als je het doet en verdomd als je het niet doet."

"Je bent of te dik "Oh mijn god, ze is aangekomen, wordt mollig, halverwege de veertig!" of "Ze is zo skelet, krijg wat vlees op haar botten!" Ik ben ook op- dunne lijsten. Ik sta op lijsten van wat er met haar is gebeurd."

Dankzij pioniers als Aniston beginnen de dingen eindelijk te veranderen.

Jen en Reese Witherspoon werden betaald als premièretalent voor 'The Morning Show', wat bewijst dat gelijkheid langzaam maar zeker vorm begint te krijgen in Hollywood.

Aanbevolen: