Twittergebruikers vechten om het annuleren van Oprah nadat een oud interview met Dolly Parton weer de kop opsteekt

Twittergebruikers vechten om het annuleren van Oprah nadat een oud interview met Dolly Parton weer de kop opsteekt
Twittergebruikers vechten om het annuleren van Oprah nadat een oud interview met Dolly Parton weer de kop opsteekt
Anonim

Oprah Winfrey is altijd beroemd geweest om haar interviews en werd recentelijk het gesprek van de dag met haar allesomvattende interview met prins Harry en Megan Markle. Ze wordt nu echter grootgebracht op sociale media voor een eerder interview met Dolly Parton in de Oprah Winfrey-show.

Nadat gebruiker DollyRewind een TikTok-video had gepost waarin Winfrey Parton interviewde, was een gebruiker op Twitter niet bang om haar mening te uiten.

Vanaf deze publicatie heeft haar tweet meer dan 6.000 retweets en meer dan 51.000 likes ontvangen.

Veel gebruikers zijn het niet eens met @keiajahhh en hebben gezegd dat dit interview uit het verleden Oprah nooit zal kunnen annuleren, wiens interviews al jaren bekend staan om het stellen van ongemakkelijke vragen en het doorbreken van barrières.@SoyBoyHey vermeldde in zijn tweet ook dat het een andere tijd was toen dit interview plaatsvond.

Het is ook vermeldenswaard, zoals een andere gebruiker opmerkte, dat bijna alle interviews met beroemdheden zorgvuldig worden gepland voordat ze plaatsvinden - Parton zou al op de hoogte zijn geweest van de vraag die aan haar zou worden gesteld en deze hebben goedgekeurd.

Andere gebruikers op Twitter, vooral jongere, waren het echter ook eens met haar mening. Een gebruiker verklaarde dat ze van mening was dat Oprah een 'hater' is en geloofde ook dat haar interviews bijna altijd gericht zijn op zwarte mensen en beroemdheden.

Twitter heeft meningen geuit over dit interview om redenen die controversieel zijn geworden in de entertainmentindustrie. Een van de redenen is het feit dat Parton vragen krijgt over haar lichaam. Hoewel de entertainer vrijuit over dit onderwerp heeft gesproken, zouden vragen als die van Winfrey vandaag niet goed overweg kunnen. Vragen over het lichaam van een beroemdheid, in het algemeen, worden nu als taboe beschouwd en onbeleefd om te stellen, op een manier waarop ze nog geen vijftien jaar geleden waren.

Winfrey's interview met Parton vond plaats in 2003. De presentatrice begon de zangeres persoonlijke vragen te stellen over haar uiterlijk. De uitdrukking die Winfrey gebruikte toen ze Parton vroeg of ze plastische chirurgie had ondergaan, was dat ze "wat plooien en trekken en zuigen" had. Parton antwoordde: "Ja, dat heb ik, en ik zal er nog meer hebben als ik ze nodig heb."

Eerder in 2021 sprak Express met Parton over haar lichaamsbeeld en meldde een citaat van haar in 2011 waarin ze Guardian vertelde: "Als iets zakt, zakt of sleept, zal ik het instoppen, zuigen of plukken het." Later zei ze dat haar uiterlijk in haar jonge jaren 'gebaseerd was op het idee van glamour van een plattelandsmeisje'. Parton is, in tegenstelling tot velen, altijd open geweest over haar plastische operaties.

Oprah heeft deelgenomen aan andere controversiële interviews, waaronder Mackenzie Phillips, die beweerde dat ze gedrogeerd en seksueel misbruikt was door haar vader. Een van de meer recente interviews die ze deed, was echter met prins Harry en Meghan Markle. Na dit interview kreeg het veel publiciteit en leidde het tot een ruzie binnen de leden van de koninklijke familie.

Hoewel Winfrey's show eindigde in 2011, bleef ze deel uitmaken van shows op Apple TV+. Ze is momenteel gastheer van Oprah's Book Club en The Oprah Conversation en heeft met mensen kunnen praten over persoonlijke onderwerpen. Haar meest recente gast op The Oprah Conversation was Elliot Page, die toen pas uit de kast kwam als transgender.

Parton werkt momenteel aan haar aankomende album Run, Rose, Run, dat in 2022 zal uitkomen.

Aanbevolen: