Fans dachten dat Keanu Reeves een tiener was en niet 30 tijdens zijn interview met David Letterman in 1994

Inhoudsopgave:

Fans dachten dat Keanu Reeves een tiener was en niet 30 tijdens zijn interview met David Letterman in 1994
Fans dachten dat Keanu Reeves een tiener was en niet 30 tijdens zijn interview met David Letterman in 1994
Anonim

is niet alleen Keanu Reeves een grote kassa-attractie, maar de man achter zoveel iconische personages is een briljant mens in het echte leven.

Samen met zijn intelligentie is de acteur buitengewoon bescheiden en ronduit aardig. Ondanks zijn overduidelijke bekendheid, zal hij nog steeds alleen luchthavens binnenlopen en de tijd nemen met de fans.

Dat is nu, hoewel in werkelijkheid Keanu toen op dezelfde manier was. We zullen zijn interview met David Letterman bekijken, waarin we laten zien dat de acteur nog steeds ongelooflijk bescheiden is, terwijl hij ook pronkt met zijn jeugdige uiterlijk.

Keanu Reeves was op Letterman om snelheid te promoten

We kunnen niet hetzelfde zeggen over het vervolg zonder Keanu Reeves, maar wat betreft de eerste film was Speed een enorm succes dat $ 350 miljoen opleverde aan de kassa.

Het veranderde Keanu's carrière door samen te werken met Sandra Bullock, hoewel de acteur eerlijk gezegd, toen hij het script voor het eerst las, niet zo onder de indruk was van het plot en het enige overtuigingskracht vergde.

“Begin jaren negentig probeerde de regisseur van Die Hard een nieuwe film van de grond te krijgen, Speed. Reeves was niet geïnteresseerd.”

“Na jarenlang verschoppelingen van de middelbare school te hebben gespeeld, had hij bewezen dat hij actie kon ondernemen met Point Break, door Johnny Utah te spelen…,” vervolgde de interviewer. "Maar een bom op een bus, Reeves, dacht: wat maakt het uit", schreef Esquire.

Keanu was geen fan van hoe vergezocht het verhaal was en in die tijd was hij ook niet zo gek op actiefilms… oh wat zouden de dingen veranderen.

"Ik herinner me het script en ik dacht: 'Eh?'", vertelde hij aan Esquire. 'Ik bedoel, het complot is belachelijk. Zij [directeur Jan de Bont en Bullock] zeiden: 'Je moet dit doen'", herinnert Reeves zich. "En ik zei: 'Ik heb het script gelezen en ik kan het niet. Het heet Speed en het is op een cruiseschip.'”

De film maken maar het vervolg afwijzen was de juiste beslissing. Op weg naar de release van de film maakte Keanu een paar pitstops, waaronder een interview met David Letterman.

Keanu Reeves was nog steeds zijn gebruikelijke respectvolle zelf zoals hij vandaag is tijdens het interview

Wat zijn houding en charme betreft, is Keanu Reeves niet veranderd en dat was heel duidelijk tijdens dit interview uit de jaren 90. Keanu's klassieke citaat van, "de simpele daad van aandacht kan je een heel eind brengen", was volledig te zien tijdens dit interview, terwijl hij duidelijk luisterde en lachte om enkele van Letterman's vreselijke grappen.

Bovendien was Keanu een heer aan het begin van het sollicitatieproces. Het draait allemaal om de kleine dingen, zoals de acteur die weer opstaat toen hij besefte dat Letterman nog steeds stond. Hij wilde uit respect achter de gastheer gaan zitten.

Wat betreft de context van het interview, zoals je zou verwachten, was het volkomen luchtig, waarbij de acteur de oorsprong van zijn naam besprak, terwijl hij een verhaal vertelde en de grafische details van een verwonding die hij had opgelopen. Het interview staat op YouTube en het is vrij duidelijk dat fans dol zijn op de acteur en de manier waarop hij zich gedraagt.

"Hij stond weer op en wachtte tot de gastheer ging zitten. Een zeer welgemanierde man."

"Nu ik naar hem kijk, denk ik dat ik heel snel een Keanu Reeves-filmmarathon moet houden. Hij is altijd zo mooi."

"Ben ik de enige die dit in 2019 kijkt??? Hij is nooit veranderd.. en de handgebaren ?? Ik wil zijn handen vangen."

Blijkbaar was er nog een ander deel van het interview waar fans niet mee konden stoppen en dat was zijn leeftijd.

Fans bespraken zijn leeftijd tijdens het interview

De meeste fans zouden tijdens dit interview aannemen dat Keanu aan het begin van zijn carrière stond. Dat kan echter niet verder van de waarheid zijn…

Geboren in 1964, reken maar uit, Keanu was al 30 toen hij naast David Letterman ging zitten. Fans konden het niet geloven gezien de jeugdige uitstraling van de acteur.

"Hij zag eruit als een tiener hier.. Hij was 30 jaar oud in 1994."

"Ik kan niet geloven dat hij hier 30 was.. hij zag er zo jong en nerveus uit als een 19-jarige jongen."

"Ik weet niet zeker waarom, het maakt niet uit hoe oud hij is, maar wanneer ik hem in iets (nieuw of oud) zie, wil ik altijd gewoon zijn als "awh lil baby". AAEn hij is ouder dan mijn vader."

Zelfs vandaag is het duidelijk, ongeacht de leeftijd, Keanu zal voor altijd jong blijven.

Aanbevolen: