Kenan Thompson heeft eindelijk zijn eigen show, en de kinderen uit de jaren 90 kunnen niet wachten

Kenan Thompson heeft eindelijk zijn eigen show, en de kinderen uit de jaren 90 kunnen niet wachten
Kenan Thompson heeft eindelijk zijn eigen show, en de kinderen uit de jaren 90 kunnen niet wachten
Anonim

Het is waar, Kenan Thompson staat al jaren op 'SNL'. Maar kinderen uit de jaren 90, die zich terecht oud voelen nu shows als 'Taina' hun verjaardagen van twintig jaar vieren, herinneren zich hem het duidelijkst als de goofball die de hoofdrol speelde in 'All That' en belachelijke avonturen beleefde met Kel Mitchell op 'Kenan & Kel. '

Het grappige is dat Kenan's Instagram er zelfs op wijst dat fans of hun kinderen met hem zijn opgegroeid, en het is duidelijk dat zijn komedie niet ouder is geworden. Zijn aanstaande show belooft om gelachen te worden, maar het belooft ook om Thompson te heroriënteren op een volwassen publiek dat met plezier terugdenkt aan zijn hilariteit uit de jaren 90. Tegelijkertijd is het minder 'SNL' en meer Nickelodeon.

Dus hij gaat mensen waarschijnlijk niet vragen of ze daar friet bij willen, maar Kenans nieuwe show heeft wel de steun van uitvoerend producent Lorne Michaels (onder andere), dus fans duimen dat dit zal gebeuren een hit.

De show begint met een serieuze voorsprong, aangezien Kenan een weduwe en vader van twee kinderen portretteert, maar het loopt ook parallel met het echte leven. Kenan Williams is een voormalige sitcom-ster en de emotionele start van de show houdt in dat hij een live-segment verprutst waarin hij over zijn overleden vrouw praat.

Het klinkt niet als komedie, maar om eerlijk te zijn, de show heeft tot nu toe slechts twee afleveringen gehad. En met al het werk dat in de productie van de serie is gestoken, wachten fans het af. Een van de mede-makers van de show (Jackie Clarke, die schreef voor 'Superstore') had tenslotte drie pogingen om de show te schrijven voordat de laatste iteratie werd opgepakt.

Kortom, een groep creatievelingen kwam samen en besloot dat ja, Kenan een opwekking zou moeten hebben, en dat ja, hij was genoeg aanwezig om een hele show te dragen.

Op dit moment is Thompson echter niet van plan om 'SNL' te verlaten voor zijn eigen show, bevestigt People. Dat kan natuurlijk veranderen, maar Kenan doet er verstandig aan zijn opties open te houden. Bovendien is hij maar liefst 17 seizoenen in de show geweest, hoewel hij wel zegt dat een mooi even getal zoals 20 de voorkeur zou hebben voordat hij 'met pensioen gaat'.

Hoewel veel fans enthousiast zijn over Kenan's terugkeer naar het sitcomcircuit, is het waar dat niet elke show met een throwback-klassieker een moderne favoriet is geworden. Hoewel fans enthousiast zijn over streamingopties voor andere Nickelodeon-shows, is er enig risico verbonden aan het opnieuw maken van het wiel.

Bovendien is de komedie in Kenan's show veel volwassener dan de grappen met sinaasappel-frisdrank van weleer samen met zijn vriend Kel. En hoewel Kel sinds zijn 'All That'- en 'Good Burger'-dagen in een komische hoedanigheid op Nickelodeon te zien is, speelde hij een domme en ongevalgevoelige miljonair in een kinderprogramma ('Game Shakers').

Het is duidelijk dat Kenan iets anders wil, en hij is klaar om alles te hebben. Hij is ook dankbaar voor de kans en zegt dat hij "zeker van de rit geniet", wat er ook komt.

Aanbevolen: