5 Aankomende Disney+ shows waar we niet op kunnen wachten (& 5 We zullen waarschijnlijk overslaan)

Inhoudsopgave:

5 Aankomende Disney+ shows waar we niet op kunnen wachten (& 5 We zullen waarschijnlijk overslaan)
5 Aankomende Disney+ shows waar we niet op kunnen wachten (& 5 We zullen waarschijnlijk overslaan)
Anonim

Sinds Disney+ gelanceerd in november 0f 2019, heeft de streamingdienst de wereld stormenderhand veroverd. Met een lijst die bijna alle animatiefilmklassiekers bevat, vermengd met originele inhoud, is er geen gebrek aan dingen om naar te kijken.

Terwijl Disney+ zichzelf blijft definiëren als de belangrijkste bestemming voor alles wat met Disney, Pixar, Marvel en Star Wars te maken heeft, kunnen fans verwachten dat er nog steeds nieuwe shows worden uitgebracht. In feite heeft Disney onlangs de aankomende Disney+ lei uitgebracht, die een overvloed aan originele shows bevat die de komende jaren in de dienst zullen komen. Natuurlijk kunnen ze niet allemaal winnaars zijn, maar we zijn er zeker van dat wat Disney ook bedenkt, vermakelijk zal zijn.

10 Kan niet wachten: 'Moana: The Series'

Moana op het strand
Moana op het strand

Een van de meest verwachte nieuwe shows die naar Disney+ komen, is de originele serie gebaseerd op de Disney Princess-film Moana uit 2016. Hoewel er niet veel bekend is over de show, heeft Disney zijn fans beloofd dat Moana, de nieuwe chef van Motuini, centraal zal staan.

Het zal nog even duren voordat fans zich kunnen herenigen met Moana, de serie gaat in première in 2023, maar fans zijn al begonnen met het aftellen van de dagen en speculeren hoe de nieuwe serie eruit zou kunnen zien.

9 Overslaan: 'Auto's'

Bliksem McQueen racet met Dinaco en Chick Hicks
Bliksem McQueen racet met Dinaco en Chick Hicks

Pixar is misschien wel de belangrijkste bestemming voor animatie en levert jaar na jaar consequent de best geanimeerde films op. Hun ongerepte reputatie betekent echter niet dat elke film die ze maken een enorme hit is. Ondanks dat hij drie films heeft, staat Cars consequent in de lagere niveaus van de beste Pixar-filmlijsten van fans.

Toch weerhield dat Pixar en Disney er niet van om te besluiten een originele serie rond hen te maken. De serie zal zich concentreren op Bliksem McQueen en Mater terwijl ze aan een roadtrip beginnen die heel erg lijkt op de plot van Cars 2.

8 Kan niet wachten: 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi'

Star Wars_ Obi-Wan Kenobi
Star Wars_ Obi-Wan Kenobi

Star Wars is misschien het best bekend voor het domineren van de kassa met zijn actievolle sci-fi-films, maar dankzij Disney+ en het succes van The Mandalorian lijkt de Star Wars-franchise zich helemaal thuis te voelen in de televisiewereld.

Terwijl Lucasfilm verschillende nieuwe Star Wars-projecten aankondigde, zijn fans het meest enthousiast over de eerder aangekondigde Obi-Wan Kenobi-serie op het streamingplatform. Het is meer dan tien jaar geleden dat we Obi0-Wan voor het laatst zagen en fans staan te popelen om de geliefde Jedi opnieuw te bezoeken en meer over hem te weten te komen.

7 Overslaan: 'Turner And Hooch'

Josh Peck naast Tom Hanks in Turner en Hooch
Josh Peck naast Tom Hanks in Turner en Hooch

In 1989 bracht Touchstone Pictures een gezinsvriendelijke komische film uit met de naam Turner & Hooch. De film speelde Tom Hanks als Turner die het scherm deelde met zijn trouwe K-9-metgezel Hooch. De film inspireerde uiteindelijk een televisieserie die ook enigszins succesvol was.

Met Disney die zijn animatieklassiekers opnieuw bezocht en ze in live-actiefilms veranderde, was het slechts een kwestie van tijd voordat Disney meer van zijn inhoud opnieuw zou opstarten. Een nieuwe versie van Turner & Hooch is deze keer in productie met Josh Peck als Turner. Met zoveel originele projecten gepland voor Disney+, voelt deze heropleving alsof een fan zeker zal overslaan.

6 Kan niet wachten: 'Pixar Popcorn'

Pixar Popcorn-logo
Pixar Popcorn-logo

Het is geen geheim dat Pixar Animation Studios begon met het maken van korte films voordat ze doorging naar bekroonde animatiefilms. Het bedrijf bleef trouw aan zijn roots en bleef fenomenale shorts maken die vaak hun kenmerken vergezellen.

Gelukkig hoeven fans niet lang te wachten om verliefd te worden op een aantal nieuwe Pixar-shorts met enkele van hun geliefde Pixar-personages. Pixar Popcorn komt uit op 22 januari en bevat personages uit Toy Story 4, Coco en zelfs Soul in gloednieuwe shorts.

5 Overslaan: 'The Falcon And The Winter Soldier'

De valk en de wintersoldaat
De valk en de wintersoldaat

Marvel is er misschien aan gewend dat zijn fans alles laten vallen om naar de bioscopen te racen, maar dat kan veranderen. Nu er zoveel projecten zijn aangekondigd voor Disney+, moeten Marvel-fans prioriteiten stellen voor de projecten waar ze het meest enthousiast over zijn.

Helaas komen The Falcon and The Winter Soldier vaak laag op de lijst met verwachte shows van Marvel-fans. Het helpt ook niet dat de show nog steeds wordt uitgesteld, mede door de aanhoudende Covid-19-pandemie.

4 Kan niet wachten: 'Tiana: The Series'

Tiana kussende kikker Naveen
Tiana kussende kikker Naveen

Prinses Moana is niet de enige Disney-prinses die op het punt staat haar eigen originele Disney+-serie te krijgen. Eindelijk, na jarenlang onderschat te zijn geweest, krijgt prinses Tiana haar moment om te schitteren wanneer Tiana in première gaat.

Hoewel Disney Princess and the Frog nooit volledig heeft benut, lijkt het erop dat fans van de New Orleans Princess eindelijk worden gehoord. De serie gaat in première in 2022 en zal Tiana en de rest van de cast volgen op nieuwe avonturen sinds de serie zich afspeelt na het einde van de film.

3 Overslaan: 'The Mighty Ducks: Game Changers'

The Mighty Ducks: Game Changers-logo
The Mighty Ducks: Game Changers-logo

The W alt Disney Company sloeg zeker het geld in de jaren negentig toen ze de sportkomedie The Mighty Ducks uitbrachten. De film lanceerde niet alleen een succesvolle filmfranchise, maar leidde ook tot de oprichting van het echte NHL-team, de Anaheim Ducks.

Het v alt niet te ontkennen dat The Mighty Ducks een iconische Disney-franchise is en daarom staan veel fans sceptisch tegenover de nieuw aangekondigde The Mighty Ducks: Game Changers-serie. Terwijl Emilio Estevez zijn rol als Gordon Bombay opnieuw zal spelen zonder de rest van de originele cast, zijn fans bang dat het niet hetzelfde zal voelen.

2 Kan niet wachten: 'Monsters At Work'

Gloednieuwe monsters van Monsters at Work
Gloednieuwe monsters van Monsters at Work

Als er één ding is waar Pixar-fans geen genoeg van kunnen krijgen, dan zijn het wel de monsters van Monster, Inc. Met niet één maar twee films op zak en een sterke aanwezigheid in de Disney-parken in tegenstelling tot andere Pixar-films, het is veilig om te zeggen dat de monsters hier zijn om te zeggen.

Fans kijken uit naar de komende Disney+ serie die zich afspeelt in de wereld van Monsters, Inc. De serie volgt een gloednieuw monster, Tylor Tuskmon, die net is afgestudeerd met een diploma in Scare only for the town om te zijn veranderd in gelach voedde energie.

1 Overslaan: 'Winnen of verliezen'

Logo en concept art voor Win of Lose
Logo en concept art voor Win of Lose

Hoewel de meeste Pixar Animated-shows die zijn aangekondigd voor de Disney+-deal spin-offs of korte films zijn van hun bekroonde speelfilms, doen ze ook aan originele televisie.

Win or Lose is de eerste originele animatieserie van Pixar die in de herfst van 2023 wordt uitgebracht. De serie volgt een softb alteam van de middelbare school terwijl ze zich voorbereiden op het kampioenschap. Hoewel fans er zeker van zijn dat de serie een heel hart zal hebben, is de opwinding rond de serie op dit moment flauw.

Aanbevolen: