Deze 'Friends'-fantheorie zegt dat Monica Chandler heeft bedrogen

Inhoudsopgave:

Deze 'Friends'-fantheorie zegt dat Monica Chandler heeft bedrogen
Deze 'Friends'-fantheorie zegt dat Monica Chandler heeft bedrogen
Anonim

Een goede fantheorie kan plotgaten ophelderen of fans een show in een geheel nieuw licht laten zien. In het geval van Friends zijn er enkele interessante fantheorieën, van fans die Phoebe's benen nooit zien tot Rachel en Ross die worden vervloekt. Het is een bewijs van hoe populair deze sitcom uit de jaren 90 nog steeds is dat mensen graag lezen over fantheorieën.

Hoewel Chandler en Monica geliefd zijn, bestaat er een fantheorie die zegt dat Monica hem zou kunnen bedriegen. Laten we eens naar deze theorie kijken.

De Fan Theorie

Het is absoluut waar dat wanneer fans denken aan het populairste paar op Friends, hun gedachten onmiddellijk naar Ross en Rachel gaan. Sommige kijkers vragen zich af of Ross goed genoeg was voor Rachel, aangezien het paar gedurende meerdere seizoenen veel problemen had.

Chandler en Monica, aan de andere kant, hadden een vrij ongecompliceerde romance met typische ups en downs en nerveuze momenten.

Een fantheorie zegt dat Monica Chandler heeft bedrogen, iets om over na te denken, aangezien ze altijd een perfecte relatie hadden.

Volgens een fan die op Reddit heeft gepost, legden ze uit: De meesten zijn het erover eens dat Chandler absoluut niet vals zal spelen bij Monica, hoewel er veel tekenen waren die me deden denken dat Monica Chandler misschien heeft bedrogen.'

Ze zeiden dat er een aantal redenen zijn waarom Monica mogelijk Chandler zou kunnen bedriegen. Een voorbeeld is dat in de aflevering "The One With The Proposal" van het zesde seizoen, Chandler zich klaarmaakte om Monica ten huwelijk te vragen, en toen verscheen Richard. Monica leek hier opgewonden over te zijn, wat weliswaar een beetje vreemd is, aangezien ze op dat moment een serieuze relatie met Chandler had.

De fan merkte ook op dat Monica een grote flirter was, vooral in een aflevering van seizoen vijf. De fan legde uit: "technisch gezien is het geen vals spelen, maar ze heeft wel de morele grond uitgedaagd."

Hoewel sommige kijkers natuurlijk niet zeker weten of Monica dit zou doen, was er een reactie op de Reddit-thread die suggereerde dat ze Chandler misschien niet zo goed behandelde als ze had kunnen doen. De fan schreef: "Eindelijk krijgt iemand anders dit! Het zijn niet alleen deze dingen, maar de manier waarop ze constant zijn waarde uitdaagt. Ze blijft hem kleineren en doet alsof hij nooit iemand anders kan krijgen en dat ze te goed voor hem is."

De relatie

Soms lijken twee personages helemaal bedoeld om samen te zijn en het is duidelijk dat schrijvers ze samen zullen brengen.

Andere keren is het een grote verrassing.

In het geval van Friends schreef Saul Austerlitz een boek genaamd Generation Friends: An Inside Look at the Show That Defined a Television Era en zei dat het "in een opwelling" was dat Chandler en Monica met elkaar uitgingen..

Het boek legt uit: "Toen het tweede seizoen werd gepland, gooide een van de schrijvers een idee naar voren: 'Wat als we Chandler en Monica samen krijgen? De gedachte was minder bedoeld als een blijvende verschuiving in de zwaarte van de serie en meer als een leuke verhaallijn, goed voor een paar afleveringen voordat de status quo weer op zijn plek schoot", aldus People.

Een goed stel?

Het liefdesverhaal van Monica en Chandler lijkt behoorlijk foutloos. Ze zijn zulke goede vrienden voordat ze hun romantische relatie beginnen, wat hen helpt om elkaar te leren kennen, en ze kennen elkaars eigenaardigheden.

Niet elke fan van Friends denkt echter dat ze het beste koppel waren.

Een kijker deelde op Reddit dat ze "te liefdevol en vooral saai" waren en dat er meer dingen mis moesten gaan om interessanter te zijn.

De fan schreef: "het verpestte de dynamiek van Chandler en Joey volledig. Het feit dat ze kamergenoten waren, was een belangrijk onderdeel van de show. Nadat Chandler het huis uit was, deden ze nauwelijks iets samen. Het verwijderde ook de dynamiek van Rachel en Monica, maar de impact was veel minder."

Dit is een interessante manier om de show te zien. Sommige fans zouden kunnen zeggen dat het goed is dat de groep veranderde nadat Monica en Chandler begonnen te daten, want dat is precies wat er in het echte leven gebeurt. Het is niet altijd mogelijk om zo dichtbij te blijven als het leven je in de weg staat. Anderen zouden ook kunnen beweren dat de bende het zo goed met elkaar kon vinden dat niemand iets wilde veranderen.

De fan merkte op dat Chandler altijd akkoord ging met wat Monica wilde. Als iemand hun romance op deze manier ziet, dan is de fantheorie dat Monica iemand anders achter Chandlers rug om heeft gezien, wel logisch.

Of sommige fans van Friends denken dat Monica Chandler zou kunnen bedriegen, of dat anderen ervan overtuigd zijn dat dit nooit zou gebeuren, het is absoluut een overtuigende fantheorie om te overwegen.

Aanbevolen: