Hier is waarom Zack Snyder Jeffree Dean Morgan castte als de komiek in 'Watchmen

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Zack Snyder Jeffree Dean Morgan castte als de komiek in 'Watchmen
Hier is waarom Zack Snyder Jeffree Dean Morgan castte als de komiek in 'Watchmen
Anonim

Acteur Jeffrey Dean Morgan is iemand die al jaren in het spel zit en de acteur heeft kunnen gedijen in projecten van elke omvang. Veel mensen kennen hem van verschillende dingen, waaronder Grey's Anatomy en The Walking Dead, maar stripfans zullen hem ook kennen van Watchmen.

Morgans casting in Watchmen leek zo bedoeld te zijn, maar er was een interessant aspect aan de acteur dat hem uiteindelijk hielp de rol in de film van Zack Snyder te bemachtigen.

Laten we terugkijken en precies zien waarom Zack Snyder besloot Jeffrey Dean Morgan te casten in Watchmen !

Jeffrey Dean Morgan was niet de eerste keuze

Jeffrey Dean Morgan-komiek
Jeffrey Dean Morgan-komiek

Een van de belangrijkste dingen om het in Hollywood te maken, is een kans die zich aandient volledig aan te grijpen, en dit is precies wat Jeffrey Dean Morgan deed toen hij klaar was voor de rol van de komiek. Dit gebeurde voornamelijk omdat de eerste keuzes voor de rol deze uiteindelijk doorgaven.

Het is misschien gemakkelijk om zijn optreden in de film te zien en aan te nemen dat Jeffrey Dean Morgan de voor de hand liggende keuze was om Eddie Blake in Watchmen te spelen, maar dit is gewoon niet het geval. Tommy Lee Jones was een van de vele namen die in aanmerking kwamen voor de rol tijdens de castingfase, maar uiteindelijk gaf hij de kans om de komiek te spelen door. Andere acteurs die in overweging werden genomen, zijn onder meer Gary Busey, Mel Gibson, Ron Perlman en Thomas Jane. Er is ook gespeculeerd dat Johnny Depp ook in aanmerking kwam voor de rol.

Gelukkig waren voor Jeffrey Dean Morgan hun gemiste kansen de perfecte manier om zijn voet tussen de deur te krijgen voor de rol. Die acteurs hadden allemaal veel naamswaarde die ze naar de film hadden kunnen brengen, vooral in vergelijking met waar Jeffrey Dean Morgan op dat moment tijdens zijn carrière was.

In plaats van alleen de rol te krijgen, zou Morgan Zack Snyder moeten ontmoeten. In plaats van dat zijn optreden op zichzelf hier het middelpunt was, vond er iets anders plaats dat echt de aandacht van Snyder trok.

Zijn knorrige houding hielp hem de rol te krijgen

Jeffrey Dean Morgan-komiek
Jeffrey Dean Morgan-komiek

Voorafgaand aan de ontmoeting met Snyder, kreeg Morgan een exemplaar van de graphic novel, en zijn irritatie over dit proces in plaats van een traditioneel script te krijgen, leidde uiteindelijk tot iets dat hem het optreden bezorgde.

Volgens Morgan, "… en in plaats van mij een script te sturen, weet je, dat is wat we als acteurs zien, zijn deze scripts… het was een Xerox-kopie van de graphic novel, zwart en wit, dik als een telefoonboek, en ik dacht: "Wat is dit in godsnaam?" [lacht] Ik bedoel, letterlijk, ik was bijna boos, zoals: "Ze verwachten dat ik dit lees?" Weet je, je kon het nauwelijks lezen, en je kon de foto's eigenlijk niet zien, en toen las ik het, en opende het, en op pagina drie wordt de komiek uit het raam gegooid!”

Deze irritatie leidde ertoe dat Morgan een chagrijnige houding had toen hij naar binnen ging om Zack Snyder te ontmoeten, en dit was, volgens Fandom, een enorme reden waarom Snyder wilde dat Morgan bij het project betrokken zou worden. Laag en zie, Morgan kreeg de baan en was volmaakt perfect als de komiek.

Watchmen ging verder met bescheiden succes aan de kassa. Hoewel het veel geweldige dingen had, kan het gewoon niet aanslaan op manieren die andere stripboekfilms in die tijd waren. Desalniettemin heeft de film nog steeds een heleboel fans die ervan genieten. Het was een succes voor Morgan, die later weer met Snyder zou gaan samenwerken.

Morgan werkte met Zack Snyder in Batman V. Superman

Jeffrey Dean Morgan BVS
Jeffrey Dean Morgan BVS

Er v alt veel te zeggen over de DCEU en hoe de zaken zijn verlopen, maar de franchise kan niet worden beschuldigd van een gebrek aan proberen. In de film Batman v. Superman werkte Jeffrey Dean Morgan opnieuw samen met Zack Snyder terwijl hij de rol van Thomas Wayne speelde. Mensen waren enthousiast om het duo weer samen te zien werken, en mensen vroegen zich af of Morgan zou terugkeren in toekomstige franchise-afleveringen.

Flashpoint zou naar de DCEU komen en Morgan zou kunnen terugkeren als Thomas Wayne voor dat specifieke verhaal. Er is nog geen officieel woord op IMDb over de terugkeer van Morgan, maar DC-fans zullen een oogje in het zeil houden om te zien of dit gebeurt. Als dat zo is, staan DC-fans een enorme traktatie te wachten.

Een knorrige houding werkt niet altijd in het voordeel van iemand, maar Jeffrey Dean Morgan kon dit in zijn voordeel gebruiken toen hij probeerde een plek in Watchmen te bemachtigen.

Aanbevolen: