Waarom Nicole Kidman wilde schitteren in 'The Undoing

Inhoudsopgave:

Waarom Nicole Kidman wilde schitteren in 'The Undoing
Waarom Nicole Kidman wilde schitteren in 'The Undoing
Anonim

Een paar keer per jaar is er een dramatische tv-serie waar iedereen over begint te praten, en vrienden dringen er bij elkaar op aan om alsjeblieft te kijken zodat ze erover kunnen praten. In het najaar van 2020 was The Undoing die show, en Hugh Grant heeft gesproken over het uitbeelden van een 'sociopaat'.

Veel beroemdheden hielden van de show en het is leuk om na te denken over het einde, de wendingen en de personages.

Waarom wilde Nicole Kidman zich aanmelden voor deze show om Grace Fraser te spelen? Laten we eens kijken.

Een geweldig personage

Grace Fraser is een geweldig personage dat altijd een geweldige moeder is geweest voor haar zoon en een gelukkig lid van haar gemeenschap in New York City. Wanneer ze een jonge vrouw, Elena Alvarez, ontmoet, begint ze zich af te vragen hoeveel rijkdom en kansen ze heeft, maar ze is er zeker van dat haar gezinsleven even vredig zal blijven als altijd.

Helaas voor Grace is dat niet het geval, en haar leven begint in een stroomversnelling te komen nadat Elena dood is gevonden.

Nicole Kidman is beroemd vanwege de hoofdrol in Big Little Lies en de productie van de show met Reese Witherspoon. Ze heeft ook lof gekregen voor haar thriller The Undoing.

Nicole Kidman wilde zich aanmelden voor deze serie omdat ze de 'menselijke natuur' interessant vindt.

Volgens Flare deelde Kidman mee dat ze heel blij was dat ze de kans kreeg om Grace te spelen. Ze zei: "Ik werkte samen met een geweldige regisseur en een fantastische schrijver, David E. Kelley, die deze ingewikkelde psychologische kaart voor deze vrouw had uitgewerkt, en om de kans te krijgen om dat zes uur lang op het scherm te zetten, was echt opwindend om ik."

Zodra kijkers naar de eerste aflevering keken, konden ze zien dat Grace van Jonathan hield… maar ze wist niet precies van hem. Dit is wat de kijker aantrekt, want al snel wordt duidelijk dat hij zoveel heeft verborgen.

Kidman deelde ook: "Ik ben echt geïnteresseerd in de menselijke natuur en de manier waarop we onszelf kunnen dwingen dingen te geloven die er eigenlijk niet zijn."

Werken met Hugh Grant

Terwijl Nicole Kidman en Hugh Grant een echtgenote en echtgenoot speelden die uit elkaar vielen nadat een jonge vrouw vermoord werd gevonden, hebben ze zeker een goede band en zijn ze dol op elkaar.

Kidman vertelde hoe leuk ze het vond om alle zes afleveringen tegelijk voor te lezen. Ze vertelde Variety: "Ik herinner me het doorlezen toen we voor het eerst naar New York kwamen. We hebben het allemaal in één keer gelezen, nietwaar, wat een geweldige manier was om het te doen … omdat we er gewoon in moesten springen en het was echt leuk en toen herinner ik me dat ik een kopje thee ging halen met [Grant] en me veel echt persoonlijke vragen stelde. Ik dacht: 'Hier gaan we.'"

Kidman zei dat Hugh Grant "beroemd is omdat hij niet wil werken", dus ze wist niet zeker of hij Jonathan Fraser zou spelen toen de regisseur zich afvroeg of hij de rol zou spelen. Volgens Metro.co.uk deelde ze enige lof voor haar co-ster, zoals ze zei: "hij is geweldig."

Kidman en Grant werden geïnterviewd door Marie Claire en vertelden dat Grant zijn familie in Londen erg miste terwijl ze aan het filmen waren. Kidman zei dat de zes afleveringen in vijf maanden zijn opgenomen en dat de scènes niet op volgorde zijn opgenomen.

Grant zei ook dat hij "te snobistisch" is om te zeggen dat hij in een tv-show was, dus hij gaat zeggen dat het een "film" was.

Nicole de actrice

Na Big Little Lies was het geweldig om Nicole Kidman in een andere tv-thriller te zien, vooral omdat ze zoveel jaren in films speelde en ook nog eens heel dramatisch. In 2018 speelde ze de moederrol in Boy Erased, en enkele van haar andere bekende rollen zijn The Stepford Wives uit 2004, The Hours uit 2002 en Eyes Wide Shut uit 1999.

In een interview met The New York Times vertelde Kidman hoe ze nu acteert en denkt over acteren, en ze heeft zulke boeiende dingen te zeggen over haar vak.

Kidman legde uit dat ze open staat voor de ervaring van acteren en het voelen van alle emoties die daarbij horen. Ze zei: "Ik neem de pijn. Ik neem de vreugde. Omdat het gevoel me doet gaan, sta ik in het leven. Het is een enorm geschenk, dit leven."

Na het bekijken van de zes afleveringen van The Undoing, is het duidelijk dat Nicole Kidman absoluut gemaakt is om de rol van Grace te spelen, omdat ze zoveel heeft gebracht en geweldig werk heeft geleverd.

Aanbevolen: