Hoe 'Cobra Kai'-ster Elisabeth Shue haar $ 12,5 miljoen nettowaarde vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe 'Cobra Kai'-ster Elisabeth Shue haar $ 12,5 miljoen nettowaarde vergaarde
Hoe 'Cobra Kai'-ster Elisabeth Shue haar $ 12,5 miljoen nettowaarde vergaarde
Anonim

Succes vinden in film en televisie is al moeilijk genoeg, maar het behouden van dat succes is het moeilijkste. Veel artiesten komen en gaan in een oogwenk, maar degenen die erin slagen te blijven en hun succes voort te zetten, kunnen een indrukwekkend vermogen vergaren.

Elisabeth Shue werd beroemd in de jaren 80, en na tientallen jaren in het vak heeft ze nog steeds lucratieve optredens en lijkt ze nu populairder dan ze in tijden is geweest. The Karate Kid heeft de bal aan het rollen gebracht en het was geweldig om haar sindsdien te zien verschijnen in The Boys, Cobra Kai en meer.

Laten we eens kijken hoe Elisabeth Shue haar vermogen van $ 12,5 miljoen vergaarde.

Ze werd een ster in de jaren 80 met films als The Karate Kid

Elisabeth Shue Karate Kid
Elisabeth Shue Karate Kid

Veel jongere film- en televisiefans maken nu pas kennis met Elisabeth Shue, maar de waarheid is dat de actrice al tientallen jaren in het spel is. Ze werd zelfs beroemd in de jaren 80 dankzij haar optreden in een reeks succesvolle films die haar hielpen een ster van het decennium te worden.

In 1984 zou Shue's grote doorbraak komen in The Karate Kid, wat een enorm succes bleek te zijn voor de artiest. De film bracht tientallen jaren later een hele reeks films voort en een daaropvolgende show, maar in de jaren 80 verscheen Shue alleen in de eerste film. Toevallig zou de actrice datzelfde jaar ook schitteren in de show Call to Glory, die slechts één seizoen duurde.

In 1987 zou Shue opnieuw goud scoren op het grote scherm dankzij de hoofdrol in de film Adventures in Babysitting. Het was niet zo'n grote hit als The Karate Kid, maar het was toch een solide succes voor de actrice. Ze zou dan gaan schitteren in een van Tom Cruise's vroegste hits, Cocktail.

In 1989 kreeg Shue een rol in de Back to the Future-franchise in deel II en deel III, waarmee het decennium werd afgesloten en de jaren 90 in stijl begonnen. Dankzij een reeks succesvolle films was ze een populaire actrice die veel had om naar uit te kijken. Natuurlijk gingen al deze films om haar vermogen uit te breiden.

Ze ging de hoofdrol spelen in CSI

Elisabeth Shue CSI
Elisabeth Shue CSI

Tijdens de jaren 90 koelde het wat af voor de actrice. Het leek alsof ze in de jaren 80 gewoon niet kon missen, maar haar projecten waren niet zo succesvol in de jaren 90. De actrice leverde echter een geweldige prestatie en werd genomineerd voor een Academy Award voor haar optreden in Leaving Las Vegas uit 1995. Dit was een enorme boost voor haar carrière in die tijd.

Door de jaren heen zou Shue gestaag optreden in filmprojecten, maar deze projecten hadden een wisselend succes. Natuurlijk waren films als Hollow Man en zelfs Piranha 3D succesvol, maar er waren andere projecten die niet helemaal uitkwamen. Ze zou wat werk op televisie hebben, maar haar primaire werk was op het grote scherm geweest.

In 2012 bracht ze haar vermogen naar een ander niveau door een rol op CSI te krijgen. Ondanks dat haar grootste en beste werk in film was, werd de overgang naar televisie een verstandige zet voor de actrice. Tegen de tijd dat Shue aan boord kwam, was CSI een steunpilaar op het kleine scherm met een gevestigde erfenis, en Shue's opname in de show bleek een succes te zijn. De actrice zou meer dan 70 afleveringen in de show verschijnen en ongetwijfeld een mooi salaris incasseren voor haar inspanningen.

Ze was onlangs bij de jongens

Elisabeth Shue De jongens
Elisabeth Shue De jongens

Door haar hernieuwde succes op televisie voort te zetten en haar zakken te vullen terwijl ze dit deed, kon Shue de rol van de slechterik Madelyn Stillwell op The Boys veiligstellen. Ze was briljant in beide seizoenen van de show, en dit hielp jongere fans te zien wat ze kon doen in een grote rol.

Shue floreerde niet alleen op The Boys, maar de artiest is ook teruggekeerd naar de Karate Kid-franchise, tot grote vreugde van de fans. Ze speelde een gastrol in 2 afleveringen van Cobra Kai, de eerste keer dat ze sinds de jaren 80 deelnam aan de franchise. Het is ongelooflijk om te zien hoe populair de show is geworden, en het was geniaal om Shue aan boord te brengen van de producers.

Zoals het er nu uitziet, heeft Shue een serie genaamd On the Verge in de maak. Ze krijgt nu de kans om haar eigen show te verankeren en daarmee geld te verdienen. Dit zou haar vermogen naar een ander niveau kunnen tillen, en het kan haar ook een nieuw stervoertuig geven terwijl ze nog steeds in andere projecten verschijnt.

Na in de jaren '80 een ster te zijn geworden en haar succes te behouden, heeft Elisabeth Shue een indrukwekkend vermogen vergaard.

Aanbevolen: