Waarom America Ferrera 'Superstore' verliet

Inhoudsopgave:

Waarom America Ferrera 'Superstore' verliet
Waarom America Ferrera 'Superstore' verliet
Anonim

Hoewel Superstore meer aandacht krijgt nu het zesde en laatste seizoen wordt uitgezonden, is het een geliefde sitcom die niet iedereen heeft gezien. Fans weten dat het zowel intelligent als hilarisch is en dat het superleuk is om te zien hoe de medewerkers van Cloud 9 navigeren in de detailhandel en wat er in hun persoonlijke leven gebeurt.

Superstore is vergeleken met The Office en beide shows bevatten collega's die veel voor elkaar betekenen en in hilarische situaties terechtkomen.

Tot voor kort speelde America Ferrera de hoofdpersoon, Amy Sosa, die het zo goed doet bij Cloud 9 dat ze zich opwerkt in het bedrijf. Ze heeft ook een geweldige romance met Jonah Simms, wat een heel lief onderdeel van de show is. Ferrera heeft een vermogen van $ 16 miljoen en haar carrière omvatte veel interessante onderdelen. Maar vóór seizoen zes besloot ze Superstore te verlaten. Laten we eens kijken waarom.

De reden waarom

Fans waren verdrietig om foto's van de Superstore-set te zien terwijl het filmen stopt. En het was ook heel verdrietig om afscheid te nemen van Amy. Ze is een herkenbaar personage dat haar best doet om haar werk goed te doen, ook al heeft ze dagelijks te maken met veel frustraties.

Het lijkt erop dat America Ferrera Superstore heeft verlaten om zich op haar gezin te concentreren en ook andere carrièremogelijkheden na te streven.

America Ferrera Amy Sosa spelen in Superstore en in de pauzeruimte zitten
America Ferrera Amy Sosa spelen in Superstore en in de pauzeruimte zitten

Volgens Distractify deelde de actrice een Instagram-bericht over afscheid nemen van de sitcom, en ze schreef in het bijschrift: "Terwijl ik aan het volgende hoofdstuk voor mijn gezin en carrière begin, wens ik alleen het beste en veel aanhoudend succes, aan mijn geliefde Superstore-familie."

Ferrera schreef ook: "De laatste vijf jaar bij Superstore waren enkele van de meest lonende, verrijkende en plezierige jaren van mijn carrière. Het produceren, regisseren en acteren met deze geweldige cast en crew heeft me kansen gegeven om te groeien als een persoon en verteller."

Amy en Jonah

Het is interessant dat America Ferrera aan het volgende hoofdstuk van haar leven begint, want zo eindigde haar personage ook in de show.

Aan het begin van seizoen zes van Superstore gingen Amy en Jonah uit elkaar, hoewel fans hadden verwacht dat ze samen naar Californië zouden verhuizen. Amy verliet deze specifieke Cloud 9-winkel in St. Louis zodat ze een hoge positie bij het bedrijf kon krijgen.

Gabe Miller, de co-showrunner, vertelde dat het voor Amy en Jonah geen zin had om lange afstanden te daten.

America Ferrera als Amy Sosa en Ben Feldman als Jonah Simms in Superstore
America Ferrera als Amy Sosa en Ben Feldman als Jonah Simms in Superstore

Zoals Miller tegen The LA Times zei: "Dit was de beste oplossing die we allemaal samen bedachten, het ding dat het meest echt aanvoelde. We hebben zeker andere opties besproken en zelfs het idee gehad dat ze op lange afstand zouden daten. Maar toen we nadachten hoe dat in de show zou uitpakken, leek het alsof het voor kijkers misschien frustrerender was om te denken dat Amy net aan de andere kant van Jonah's telefoontjes zit. zou uiteindelijk een break-up buiten de camera moeten doen, wat echt niet goed zou voelen."

Miller en zijn mede-showrunner, Jonathan Green, deelden ook met Variety nu Amy er niet meer is, Cheyenne de leiding krijgt over meer in de winkel en Glenn opnieuw de manager is. Dina wil ook een nieuwe vriend omdat ze niet meer met Amy kan omgaan.

Ben Feldman, die Jonah speelt, vertelde met Entertainment Tonight dat het "wreed" en "vermoeiend" was om de breuk te filmen. Hij vertelde dat hij en Ferrera goede vrienden zijn, en de scène is een paar keer geschreven. Hij wil dat fans weten dat er veel aandacht is besteed aan de breuk: hij zei: "Maar ja, wat iemand ook van die scène wegha alt, ze moeten weten, wat het ook is, er is een miljard keer over gesproken door ons allemaal."

Het is jammer dat dit geliefde stel uit elkaar moest, maar er zijn zeker nog veel belangrijke elementen op Superstore die het bekijken waard zijn. Van de vergaderingen in de pauzeruimte tot de eigenzinnige medewerkers van Cloud 9, iedereen die in de detailhandel heeft gewerkt, kan zichzelf in deze show zien.

De seriefinale

Fans zijn altijd benieuwd hoe een favoriete show zal eindigen, maar natuurlijk zorgt de seriefinale ook voor wat stress, omdat iedereen zich afvraagt hoe de verhalen van de personages zullen worden ingepakt.

Volgens TV Line deelde America Ferrera dat ze terug zal komen voor de finale van Superstore, die 60 minuten duurt.

TV Insider meldde dat Green en Miller zeiden dat de finale "een bevredigend resultaat" zal zijn. Miller legde uit: "Dat was absoluut belangrijk voor ons. Wat je in een seriefinale wilt doen, is de kijkers die van deze personages zijn gaan houden en om ze geven, laten weten dat het goed met ze gaat en [zal blijven] in elk andermans leven.”

Het is triest om afscheid te nemen van Amy Sosa en het geweldige acteertalent van America Ferrera in Superstore, en het zal ook heel emotioneel zijn om te gaan zitten en de laatste aflevering te bekijken.

Aanbevolen: