The Umbrella Academy': wie is de vriend van Emmy Raver-Lampman?

Inhoudsopgave:

The Umbrella Academy': wie is de vriend van Emmy Raver-Lampman?
The Umbrella Academy': wie is de vriend van Emmy Raver-Lampman?
Anonim

Iedereen weet dat de overgang van vrienden naar geliefden uiteindelijk bijna nooit lukt. Na de breuk is er geen weg meer terug. Opnieuw beginnen maakt de situatie alleen maar ongemakkelijk voor beide partners. Hoewel het onverstandig is om van een vriendschap een romantische relatie te maken, doen heel veel mensen het toch. Ze zijn bereid een duik te nemen in het onbekende, ongeacht het eindresultaat.

Hollywood-koppel Emmy Raver-Lampman en haar beau Daveed Diggs begonnen als oude vrienden, voordat ze verliefd werden. De twee hebben duidelijk een serieuze chemie tussen elkaar en lijken net een liefdevol stel. Hoewel velen van ons alles weten over Emmy Raver-Lampman, ster van The Umbrella Academy, weten we heel weinig over Daveed Diggs.

Hoe ze van vrienden naar geliefden gingen

Er gaat niets boven een goed liefdesverhaal tussen twee Hollywood-acteurs. Emmy-Raver Lampman's relatie met Daveed Diggs doet ons hart smelten. De twee begonnen als hele goede vrienden. Naarmate de tijd verstreek, stapten ze uiteindelijk uit de friendzone en werden geliefden.

De acteurs ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van het Broadway-toneelstuk van Hamilton in 2015. Destijds bedacht Daveed Diggs de dubbele rollen van Thomas Jefferson en Marquis de Lafayette. Aan de andere kant speelde Emmy Raver-Lampman het ensemblelid van de cast en bestudeerde hij drie vrouwelijke hoofdrollen. Ondanks het succes van Hamilton verlieten de twee sterren uiteindelijk het stuk in 2016.

Hun vertrek uit de Broadway-show heeft gelukkig hun verbinding niet verbroken. Sterker nog, de sterren hielden contact via Instagram. In de winter van 2017 plaatste Diggs een schattige foto van de voeten van hem en Lampman naast elkaar. In 2018 bloeide hun vriendschap op tot iets meer toen Diggs Lampman uitnodigde bij zijn ouders thuis voor Thanksgiving. De Tony-Award-winnende acteur plaatste een foto van het Thanksgiving-weekend van zijn familie, met Lampman vooraan en in het midden, haar hart uitlachen. Het zou schattiger zijn geweest als de twee naast elkaar op de foto hadden gelegen.

Tegen het jaar 2020 was de kat uit de zak. Daveed Diggs had hun relatie met de wereld officieel onthuld tijdens een interview met The Los Angeles Times. De ster gaf toe dat twee samen waren verhuisd naar een huis dat ze twee jaar geleden hadden gekocht. Datzelfde jaar stapte het stel op de rode loper tijdens Raver-Lampmans filmpremière van aTypical Wednesday. Kunnen ze nog schattiger zijn?

De acteercarrière van Daveed Diggs

Daveed Diggs en Emily Raver-Lampman vormen samen een geweldig paar. Ze zijn niet alleen een knap stel, maar het feit dat ze super getalenteerd zijn, maakt ze relatiedoelen. Terwijl Emily Raver-Lampman schittert in de meest succesvolle superheldenshows op Netflix, zijn de acteercredits van Daveed Diggs net zo indrukwekkend.

De 39-jarige is verschenen in een hele reeks films zoals Zootopia en Ferdinand. Daarnaast werkte hij aan populaire televisieseries zoals Unbreakable Kimmy Schmidt, Black-ish en de Amazon-serie Undone. Verder schreef en speelde hij mee in het comedy-drama Blindspotting uit 2018. Zijn doorbraak op tv kwam echter na het spelen van de rol van Andre Layton op TNT's Snowpiercer in 2020. De man houdt zichzelf bezig, dat is zeker.

Een acteur-gedraaide rapper

Naast een gerespecteerde acteur te worden, streeft Diggs naar een carrière in de muziek. De Grammy- en Tony-award werkt als leadzanger van de experimentele hiphopgroep Clipping. De driekoppige band laat zich inspireren door rapvertellers van weleer als The Geto Boys en Gravediggaz. Bronnen beschreven hun geluid als "rauw en korrelig met een duidelijke groove." Met talenten in zowel muziek als acteren, werd Daveed Diggs zojuist een van de meest getalenteerde entertainers in Hollywood.

Het is duidelijk dat het bekroonde talent veel voor hem in petto heeft. In zijn eigen tempo baant hij zich een weg door de acteer- en muziekwereld. Ik kan niet wachten om te zien wat de Snowpiercer-acteur nog meer voor ons in petto heeft.

Aanbevolen: