The Umbrella Academy'-fans vieren de verjaardag van de broers en zussen van Hargreeves

Inhoudsopgave:

The Umbrella Academy'-fans vieren de verjaardag van de broers en zussen van Hargreeves
The Umbrella Academy'-fans vieren de verjaardag van de broers en zussen van Hargreeves
Anonim

Waarschuwing: spoilers voor The Umbrella Academy seizoen 1 en 2 komen eraan

De serie, gebaseerd op de strips van schrijver en My Chemical Romance-frontman Gerard Way en illustrator Gabriel Bá, begint met een bizar uitgangspunt waarbij de zeven hoofdrolspelers betrokken zijn. Op 1 oktober 1989 bevallen 43 niet-verwante vrouwen tegelijkertijd, ondanks dat ze de vorige dag geen tekenen van zwangerschap vertoonden. Zeven van de 43 pasgeborenen worden geadopteerd door miljardair Sir Reginald Hargreeves, geïnteresseerd in de capaciteiten van de kinderen, en getraind als een team van superhelden.

Gefeliciteerd met de broers en zussen van Hargreeves

Luther (Game of Thrones 'Tom Hopper), Diego (David Castañeda), Allison (Hamilton-actrice Emmy Raver-Lampman), Klaus (Misfits-ster Robert Sheehan), Number Five (Aidan Gallagher), wijlen Ben (Justin H. Min) en Vanya (Ellen Page) zijn om onverklaarbare redenen allemaal op dezelfde dag geboren.

Het officiële Twitter-account voor de serie, ontwikkeld door Steve Blackman, deelde enkele van hun favoriete momenten voor elke broer of zus en nodigde fans uit om deel te nemen aan de vieringen.

Eén fan, account @sailorrmoon, heeft zelfs een verjaardagsvideo gemaakt voor de broers en zussen van Hargreeves.

Het tweede seizoen van 'The Umbrella Academy' liet fans geschokt achter

Het tweede seizoen van de show is op 31 juli van dit jaar op Netflix verschenen, een vervolg op de eerste serie ging in première in februari 2019. Na een finale van het eerste seizoen die fans met zoveel vragen onbeantwoord liet, hebben de broers en zussen van Hargreeves kwam terug met een knal, vrij letterlijk.

Nadat Vanya de maan vernietigt en in zijn eentje de Apocalyps veroorzaakt, worden de zes broers - plus de geest van Ben natuurlijk - terug in de tijd getransporteerd. Aan het begin van seizoen twee zijn de zeven niet langer in New York City, in feite zijn ze verspreid over Dallas in verschillende tijdlijnen in de jaren zestig.

Dit seizoen kreeg positieve recensies omdat het een verhaallijn van de burgerrechtenbeweging bevatte en LGBTQ+-relaties uitbeeldde, evenals een belangrijke historische gebeurtenis. De aflevering is rechtstreeks aangepast van de tweede gelimiteerde stripreeks, getiteld The Umbrella Academy: Dallas en draait om nummer vijf en zijn betrokkenheid bij de moord op president John F. Kennedy.

De adembenemende finale van het tweede seizoen zag de Hargreeves Texas achter zich laten om terug te keren naar 2019 NYC, alleen om te ontdekken dat hun vader nog leeft. Het is onthuld dat Sir Reginald in deze alternatieve tijdlijn gewoon andere speciale kinderen heeft gekozen die dezelfde verjaardag delen als de Hargreeves. Zoals gewoonlijk laat The Umbrella Academy zoveel mogelijkheden open dat het de hoogste tijd wordt dat Netflix officieel een derde hoofdstuk groen licht geeft.

Beide seizoenen van The Umbrella Academy kunnen worden gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: