Wie zijn de ex-vriendinnen van 'The Umbrella Academy'-ster Aidan Gallagher?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de ex-vriendinnen van 'The Umbrella Academy'-ster Aidan Gallagher?
Wie zijn de ex-vriendinnen van 'The Umbrella Academy'-ster Aidan Gallagher?
Anonim

Elke week zijn er spannende nieuwe releases op Netflix en The Umbrella Academy wordt geprezen om zijn diverse cast. Hoewel er veel bovennatuurlijke shows zijn, v alt deze op omdat het concept zo fascinerend is: wanneer een rijke man zeven kinderen adopteert, creëert hij 'The Umbrella Academy', een groep superhelden. Ze hebben allemaal hun eigen krachten en het is echt een leuke en spannende serie om naar te kijken.

Na het bekijken van seizoen 2 van The Umbrella Academy, dat in juli 2020 op Netflix begon te streamen, leeft er één vraag bij de fans: hoe ziet het datingleven van Aidan Gallagher eruit? De acteur speelt het personage genaamd The Boy/Number Five, die het magische vermogen heeft om door tijd en ruimte te bewegen. Hij lijkt momenteel geen relatie te hebben, maar hij is met veel mensen uitgegaan. Laten we eens kijken naar zijn ex-vriendinnen…

Madisyn Shipman

Aidan Gallagher heeft een aantal negatieve reacties online gekregen, maar sinds hij in zo'n grote Netflix-show heeft gespeeld, zijn mensen nieuwsgierig naar zijn liefdesleven.

Aidan Gallagher en Madisyn Shipman dateerden in 2016, en Netflix Life zegt dat hun romance zich uitstrekte van mei tot augustus van dat jaar.

De actrice heeft 1,8 miljoen volgers op Instagram en haar bio luidt: "Blijf trouw aan jezelf, zelfs in het donker en bescheiden in de schijnwerpers." Ze staat bekend om het spelen van Kenzie Bell in het tv-programma Game Shakers, dat werd uitgezonden op Nickelodeon. Shipman is ook zangeres en ze wist al als peuter dat ze moest optreden. Ze zou toneelstukken opvoeren voor de mensen in haar leven en ook op de dagopvang waar ze naar toe ging.

Hannah McCloud

Aidan Gallagher en Hannah McCloud zagen elkaar in februari 2017. Volgens Netflix Life zijn ze niet meer samen.

Superbhub.com zegt dat Aidan op 30 april 2017 een foto van het stel heeft gedeeld. Ze waren acht maanden samen. Hij zei dat "elke dag en nacht met haar beter en beter wordt", volgens de website, maar toen ze uit elkaar gingen, zorgde hij ervoor dat de post op de sociale media werd verwijderd.

McCloud is een actrice wiens kredieten Revenge, Tenured en I'll Be Next Door For Christmas omvatten, volgens haar IMDb.com-pagina.

Jessica Belkin

Het lijkt erop dat Gallagher met nogal wat acteurs is uitgegaan, want er is iemand anders die deel uitmaakt van zijn vorige liefdesleven en die op dat gebied werkt.

Netflix Life zegt dat Aidan Gallagher en Jessica Belkin een relatie hadden die begon in februari 2015 en eindigde in april 2016.

Belkin is een succesvolle actrice die rollen heeft gespeeld in veel populaire tv-shows, zoals Vampire Girl/WrenWren in American Horror Story en Bethany Young in Pretty Little Liars, het meisje dat levend werd begraven in plaats van Alison DiLaurentis. Enkele van haar andere kredieten zijn American Housewife en Just Add Magic.

Trinity Rose

Netflix Life zegt dat Trinity Rose en Gallagher samen aan een nummer met de naam 'Miss You' hebben gewerkt en dat mensen denken dat ze met elkaar zijn uitgegaan. Het is logisch dat dat gerucht zou beginnen, omdat mensen vaak nieuwsgierig zijn of acteurs in hetzelfde tv-programma IRL aan het daten zijn of dat het romantisch is geworden tussen twee hoofdrolspelers in een film.

In mei 2019 interviewde Dankanator.com de zangeres en ze vertelde dat ze altijd al geïnteresseerd was in muziek. Ze legde uit: "Ik heb mijn hele leven gezongen. Ik heb met mijn ouders gezongen toen we deze muziekavonden met een paar buurtkinderen zouden hebben. Eigenlijk ben ik altijd al bezig geweest met muziektheater en ik deed deze musical met mijn 5e klas leraar meneer Lantos. En hij gaf mij de hoofdrol en ik begon toen en daar op te treden omdat ik nog niet eerder had opgetreden. Ik realiseerde me hoeveel ik van muziektheater en het uitvoeren van algemene zang hield. Dus dat is een beetje waar het allemaal begon."

Zijn tijd op 'The Umbrella Academy'

Het klinkt alsof Aidan Gallagher het erg leuk vond om Number Five te spelen in deze populaire Netflix-show.

De acteur sprak met Teen Vogue over de ervaring. Hij beschreef het filmen van de show als "als het schieten van vijf films" en vervolgde: "Je werkt met een cast van ongelooflijk getalenteerde 30-jarigen die allemaal weten wat hun missie is. Als je iemand als Ellen Page ziet, en je hebt gelijk, dan ben je alleen met z'n tweeën. Je zit opgesloten. Er is een ongelooflijke subtiliteit en controle van de acteur die tegenover je zit dat je echt nodig bent om je spel op te voeren."

Aidan Gallagher is misschien 16 jaar oud, maar de tieneracteur heeft zeker een vrij lange lijst met ex-vriendinnen. Naarmate hij meer acteerrollen krijgt en zijn ster blijft rijzen, zullen fans een oogje in het zeil houden om te zien met wie hij de volgende keer dateert.

Aanbevolen: