Hoeveel verdiende Karen Gillan voor 'Guardians Of The Galaxy'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdiende Karen Gillan voor 'Guardians Of The Galaxy'?
Hoeveel verdiende Karen Gillan voor 'Guardians Of The Galaxy'?
Anonim

De MCU is op dit moment de grootste filmfranchise ter wereld, en dit komt op de hielen van meer dan tien jaar hard werken en geweldige films. Begonnen met Iron Man in 2008, heeft de franchise meerdere fasen gehad en heeft ze keer op keer de kassa weten te veroveren.

Karen Gillan kreeg de rol van Nebula in de eerste Guardians of the Galaxy-film en sindsdien is ze veranderd in een grote ster die haar vermogen gestaag heeft vergroot. Haar eerste Guardians-cheque is misschien niet zoveel als sommigen zouden denken.

Laten we eens kijken hoeveel Karen Gillan werd betaald voor Guardians of the Galaxy.

Ze kreeg $ 140.000 betaald voor Guardians of the Galaxy

Karen Gillan Guardians
Karen Gillan Guardians

Guardians of the Galaxy leek op dat moment misschien een vreemde keuze voor Marvel, maar de beslissing om een risico te nemen op een team van personages die in het algemeen niet populair waren, werd uiteindelijk een geniale zet de studio. Karen Gillan speelde Nebula in de eerste Guardians-film en sindsdien heeft ze niet meer omgekeken.

Voordat ze de rol van Nebula in de franchise kreeg, was Karen Gillan geenszins een grote ster. De actrice had op het grote en kleine scherm gewerkt, en haar tijd in Doctor Who was ongetwijfeld haar grootste succes tot dan toe. Op het grote scherm was Oculus de grootste film die ze had gemaakt, maar Guardians zou alles veranderen voor de artiest.

Voor haar eerste optreden in het MCU kreeg Gillan $ 140.000 betaald. Over het algemeen is dit een vrij klein salaris voor een grote superheldenfilm, maar deze film had een grote primaire cast en het was niet zeker een succes aan de kassa. Toen het echter eenmaal in de bioscoop was uitgebracht, werd Guardians of the Galaxy een enorm succes dat hielp om de MCU naar een nieuw tijdperk te brengen.

Kort nadat de eerste Guardians-film aan de kassa was uitgekomen, was het slechts een kwestie van tijd voordat een vervolg in productie zou gaan, en fans waren oprecht enthousiast om te zien wat regisseur James Gunn op tafel zou brengen met deze ragtag-outfit.

Haar Vol. 2 Salaris is onbekend

Karen Gillan Guardians 2
Karen Gillan Guardians 2

In 2017, drie jaar na de eerste Guardians-film, Guardians of the Galaxy Vol. 2 was helemaal klaar om in de theaters te rollen, en er was een hoop hype rond het project. De eerste film was een onverwachte kaskraker en de fans waren klaar om Gillan en haar Guardians-collega's weer in actie te zien.

Low en zie, de tweede Guardians-film werd een enorm succes voor de MCU, wat bewees dat het team een echte hit was en dat de eerste film geen toevalstreffer was. Op dit moment is er geen salaris gerapporteerd voor Gillan, hoewel we ons moeten voorstellen dat ze een loonsverhoging kreeg na het enorme succes van de eerste film.

Sinds Guardians 2 ontplofte aan de kassa, heeft Gillan haar tijd in de MCU voortgezet met nog twee projecten. De actrice speelde een grote rol in zowel Infinity War als Endgame, wat betekent dat ze de hand heeft gehad in de grootste films in de MCU-geschiedenis. Net als Guardians 2 is het salaris dat ze voor die films ontving op dit moment onbekend.

Dankzij de MCU die een gedurfde nieuwe richting inslaat, beginnen fans zich af te vragen waar Gillans nevel precies in zal passen.

Haar MCU Future

Karen Gillan Eindspel
Karen Gillan Eindspel

Gelukkig ziet het er goed uit voor Gillan en haar plaats in de franchise. Zoals we in Endgame zagen, is Nebula springlevend, en er zijn meer verhalen te vertellen met de Guardians of the Galaxy, wat betekent dat fans veel zullen hebben om naar uit te kijken met deze personages.

Er is bevestigd dat de Guardians of the Galaxy zullen verschijnen in Thor: Love and Thunder, wat een perfecte combinatie zal zijn. Thor en de Guardians waren een geweldige match in Infinity War en fans hopen dat Taika Waititi deze magie opnieuw kan creëren in Love and Thunder.

Bovenop dat geweldige nieuws is ook bevestigd dat onze favoriete galactische helden terugkomen voor een derde Guardians-film. Dit is enorm nieuws voor fans, en het betekent ook dat Gillan opnieuw zal verzilveren. Op dit moment kunnen we ons niet eens voorstellen hoeveel ze zal verdienen met het spelen van Nebula.

Nadat Karen Gillan $ 140.000 had betaald voor de eerste Guardians-film, heeft ze ongetwijfeld haar salaris door de jaren heen naar een hoger niveau getild in de MCU.

Aanbevolen: