Marvel-fans hebben epische theorieën voor de 'WandaVision'-finale

Inhoudsopgave:

Marvel-fans hebben epische theorieën voor de 'WandaVision'-finale
Marvel-fans hebben epische theorieën voor de 'WandaVision'-finale
Anonim

Na acht afleveringen loopt WandaVision ten einde.

Weet je nog dat de verschijning van Pietro Maximoff in WandaVision het enige was waar fans zich zorgen over maakten? Het is nu al lang vergeten!

Het laatste gevecht van Agatha Harkness en The Scarlet Witch is het volgende grote ding, en we zijn er nog maar een paar dagen van verwijderd. WandaVision maakt zich op voor een explosieve finale, waarin SWORD White Vision creëert, Wanda vecht tegen haar verdriet en een zekere Meester van de Mystieke Kunsten die op zijn intrede wacht.

WandaVision zal nog veel meer superschurken uit de strips bevatten

WandaVision heeft nog genoeg losse eindjes om aan elkaar te knopen voordat de aftiteling (en hopelijk een aftitelingscène) het eerste project van de MCU Fase 4 tot een einde brengt.

Fans hebben sociale media overgenomen om epische theorieën uit de strips en voorspellingen te bespreken. Van de wederopstanding van Vision tot Wanda die de magische confrontatie met Agatha Harkness wint… met wat hulp van het derde magische meisje in Westview, en toekomstige Captain Marvel alias Monica Rambeau, zijn er genoeg.

@BrandonDavisBD heeft een nieuwe ontwikkeling gedeeld, waarbij wordt vermeld dat de WandaVision-finale na 50 minuten "de langste aflevering van de serie" zal zijn.

Hoe 50 minuten genoeg zijn om een conflict tussen de twee magische vrouwen uit te beelden, het lot van Vision te bezegelen en de basis te leggen voor Doctor Strange In The Multiverse of Madness, we hebben geen idee.

Online rapporten hebben onthuld dat WandaVision-directeur Matt Shankman gelooft dat "veel mensen" "teleurgesteld" zullen zijn door de seriefinale, waardoor een fan zich afvroeg waarom dat zo is.

@jayspatrol suggereerde dat fans verwachtten dat "Mephisto, Blue Marvel, Reed Richards, Wonder Man, Grim Reaper en Nightmare" in de finale zouden verschijnen.

"Wanda en Agatha's gevecht zal de grootste service in de MCU zijn, "voegde @itsjustanx toe.

Aflevering 8 onthulde dat Agnes, ook bekend als Agatha Harkness, een 300 jaar oude krachtige heks is, en de strips hebben haar al voorbestemd om een leraar van Wanda te worden.

Agatha staat bekend om haar rol als mentor van The Scarlet Witch omdat ze haar echte magie leerde, maar de MCU-versie lijkt een sinistere verhaallijn te worden.

Een nieuwe afbeelding van de WandaVision-finale laat zien dat Agatha Chaos Magic mogelijk tegen Wanda gebruikt, wat de hele lerarenplot in twijfel trekt, maar er kan van alles gebeuren in de MCU!

Wanda Maximoff gebruikte Chaos Magic met de hulp van Agatha, en ging het later gebruiken voor spreuken die verder gaan dan haar gebruikelijke hexen… wat betekent dat de Wanda die we kennen op het punt staat een stuk krachtiger te worden dan voorheen.

Misschien zal haar magie haar helpen Visie terug te brengen? De verwachte WandaVision-finale gaat op 5 maart in première op Disney+!

Aanbevolen: