Twitter heeft interessante theorieën na de release van de nieuwste trailer voor 'Stranger Things

Twitter heeft interessante theorieën na de release van de nieuwste trailer voor 'Stranger Things
Twitter heeft interessante theorieën na de release van de nieuwste trailer voor 'Stranger Things
Anonim

De populaire Netflix-show Stranger Things heeft weer een preview van het komende seizoen uitgebracht, waardoor fans nog een voorproefje krijgen van wat komen gaat. Na de laatste preview hebben fans theorieën bedacht over Elf (Millie Bobby Brown) en haar jeugd in het laboratorium.

Na het bekijken van de nieuwste preview, heeft Twitter theorieën bedacht die zowel uniek als gek zijn. Fans van Stranger Things weten echter dat hoe gekker iets is, hoe groter de kans dat het in de show te zien is.

Naast de nieuwste preview, hebben drie andere previews het publiek veel gegeven om over na te denken en naar uit te kijken. De meest schokkende preview betreft het personage Jim Hopper (David Harbour), waarvan alle andere personages denken dat hij dood is.

De trailer laat een gelukkig gezin van vier zien dat naar hun nieuwe huis verhuist. Als ze eenmaal gesetteld zijn, begint de familie vreemd licht te zien flikkeren. Een van de kinderen vindt later een dood dier op hun gazon en er begint meer licht te flikkeren terwijl het gezin aan het eten is. Het gaat later naar een scène waarin de vader naar beneden kijkt, terwijl zijn twee kinderen bewegingloos op de grond liggen.

Het gaat later naar een scène met Steve (Joe Keery), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin) en Max (Sadie Sink), die inbreken in het mysterieuze huis. De trailer eindigt dan met een klok op zolder die kraakt en een gat maakt.

Producenten van de show zijn stil gebleven over veel van waar de show over zal gaan. Er zijn dit seizoen echter meerdere castleden toegevoegd, waaronder Robert Englund, ster van A Nightmare on Elm Street.

Naast de al genoemde castleden, komen bijna alle hoofdrolspelers terug voor seizoen vier. Fans kunnen personages als Mike Wheeler (Finn Wolfhard), Joyce Byers (Winona Ryder), Jonathan Byers (Charlie Heaton) en Nancy Wheeler (Natalia Dyer) het komende seizoen weer in actie zien.

Na meerdere vertragingen als gevolg van COVID-19, filmen van seizoen vier verpakt in 2021. Vanaf deze publicatie is het enige dat bekend is dat de show in 2022 op Netflix zal worden uitgebracht. Tot die tijd, seizoen één-drie zijn beschikbaar om te bekijken op Netflix.

Aanbevolen: