Kylie Jenner's staf zegt dat zij de volgende grote pestkop is

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner's staf zegt dat zij de volgende grote pestkop is
Kylie Jenner's staf zegt dat zij de volgende grote pestkop is
Anonim

Kylie Jenner's al te perfecte, geairbrushte afbeelding wordt door elkaar geschud. Haar personeel mikt op de ster omdat ze een vreselijk gemeen persoon is.

Kylie Jenner is al lang het gezicht van Kylie Cosmetics en haar make-upbedrijf is de drijvende kracht achter haar vermogen om de miljardairstatus te bereiken. Dezelfde mensen die ijverig werken om ervoor te zorgen dat die cosmetica worden vervaardigd en klaar zijn voor verkoop, spreken zich uit tegen de reality-tv-ster en verklaren dat ze een enorm ego heeft en een volledig respectloze houding.

Gebaseerd op de impact die dit soort beschuldigingen hadden op de carrière van talkshowhost Ellen DeGeneres, denken fans dat Kylie alle reden heeft om zich zorgen te maken.

Kylie Jenner, Mean Girl

Kylie Jenner wordt afgeschilderd als een gemeen meisje met een serieuze houding door het personeel dat werkt bij Spatz Labs, het bedrijf dat haar cosmeticalijn produceert.

Het personeel daar is luidruchtig over de vernederende en vernederende behandeling waarmee ze dagelijks worden geconfronteerd wanneer ze op het werk zijn, en hebben specifiek een vinger gewezen naar Jenner voor het vertonen van zeer twijfelachtig gedrag. Werknemers beweren zelfs dat Kylie hen niet eens toestaat direct oogcontact met haar te maken.

Volgens werknemers in de faciliteit hebben ze de instructie gekregen om niet met Kylie Jenner of Kris Jenner te praten als ze de faciliteit bezoeken, of zelfs niet naar hen te kijken. Mediakanalen melden dat een werknemer zegt; "Voordat ze binnenkwamen, zeiden onze supervisors tegen ons: 'Je mag niet met ze praten, jullie moeten blijven werken, jullie mogen geen foto's maken of vragen stellen."

De medewerkster beschreef verder hoe Kylie nooit zou praten met of het aanspreken van het personeel dat hard aan het werk was om haar cosmetica te maken, en stil zou staan kijken terwijl haar producten voor haar werden gemaakt.

Kylie's toekomst staat op het spel

Verdere rapporten geven aan dat er druk wordt uitgeoefend op quota die bijna onmogelijk te behalen zijn, en de constante dreiging van instabiliteit van het werk, als werknemers zich niet aan deze strikte verwachtingen houden.

Dit nieuws ha alt de krantenkoppen op een moment dat de annuleringscultuur prominent aanwezig is, en als het waar blijkt te zijn, kunnen deze beschuldigingen een verwoestend effect hebben op de financiële toekomst van Kylie Jenner en haar populariteit bij fans.

Jenner is sterk afhankelijk van haar fans en volgers om haar inkomen te genereren, en is vooral afhankelijk van het aanhoudende succes van Kylie Cosmetics, vanwege het feit dat de hitshow van haar familie, Keeping Up With The Kardashians, ten einde is gekomen.

Tot nu toe is er geen commentaar van Jenner, of haar kamp, en alle ogen zijn op de ster gericht om te zien of deze situatie vanzelf zal verdwijnen, of haar zal blijven achtervolgen en haar toekomst zal bedreigen.

Aanbevolen: