Justice League'-regisseur Zack Snyder speelt 'Star Wars'; Dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

Justice League'-regisseur Zack Snyder speelt 'Star Wars'; Dit is wat we weten
Justice League'-regisseur Zack Snyder speelt 'Star Wars'; Dit is wat we weten
Anonim

Doe je gordel vast, want Zack Snyder neemt Star Wars als zijn inspiratie voor zijn volgende film, en het wordt spannend.

De regisseur, die beroemd werd door ongelooflijke films zoals 300 en Justice League te regisseren, kijkt momenteel naar een episch avontuur in verre sterrenstelsels. Zoals opgemerkt door The Hollywood Reporter, zal de volgende film, getiteld Rebel Moon, Snyder inzetten om zich te hergroeperen met enkele van de beste creatieve vrienden van zijn vorige projecten.

Dus, wat weten we over het project? Wanneer wordt het vrijgegeven? Wie gaat de hoofdrol spelen? Hoe haalde Snyder inspiratie uit Akira Kurosawa's klassieke samoeraifilms? Komt er nog een ander project van de regisseur? Ontdek hier alle antwoorden op deze brandende vragen!

10 Zack Snyder zal het project pennen en leiden

Zoals eerder vermeld, zal Zack Snyder dienen als de regisseur en een van de co-schrijvers van de aankomende intergalactische avonturenfilm. Om het script te schrijven, werkt Snyder samen met zijn Army of the Dead co-scenarist, Shay Hatten, en zijn voormalige 300-collega, Kurt Johnstad. Wat de productie betreft, zal Rebel Moon ook worden geproduceerd door de vrouw en productiepartner van Snyder, Deborah Snyder, samen met de oude medewerker Wesley Coller via de Grand Electric-vlag van Eric Newman.

9 Het is geïnspireerd door 'Star Wars' en Akira Kurosawa's films

Stel je voor dat klassieke samoerai-actie samenkomt met Star Wars waar de ronin en katana worden vervangen door de Force-zwaaiende ridders en lichtzwaarden? Dat is hoe Snyder zich voorstelt hoe Rebel Moon zal inhouden.

"Dit ben ik die opgroeide als Akira Kurosawa-fan, een Star Wars-fan", vertelt Snyder aan The Hollywood Reporter over hoe hij de Japanse klassieker Seven Samurai uit 1954 als een van zijn inspiratiebronnen nam."Het is mijn liefde voor sci-fi en een gigantisch avontuur. Ik hoop dat dit ook een enorm IP wordt en een universum dat kan worden opgebouwd."

8 De productie zal waarschijnlijk begin 2022 beginnen

Volgens Snyder begint de productiefase van Rebel Moon ergens in 2022, te midden van de drukste jaren van de regisseur. Zijn recente Netflix-hit, Army of the Dead, is een enorm succes, met meer dan 72 miljoen kijkers in de eerste vier weken en ook een potentiële franchise.

"Ik ben hier al zo lang mee bezig, het is best ver gevorderd", voegde hij eraan toe.

7 'Rebel Moon' wordt de vijfde samenwerking van Snyder met Netflix

Over Netflix gesproken, Rebel Moon wordt de nummer vijf samenwerking van de regisseur met de streaminggigant. Army of the Dead, de prequel, de anime-aanpassing en Jamie Foxx's Day Shift zijn enkele van de titels waar de regisseur al geruime tijd aan werkt.

"Ze zijn erg op hun gemak met de film die ik hen heb voorgesteld, en dat is een coole en geweldige ervaring. Het is tot nu toe een geweldige relatie geweest", sprak Snyder over zijn samenwerkingsrelatie met Netflix.

6 Hij is ook bezig met het ontwikkelen van een 'King Arthur'-film

Naast deze aankomende sci-fi-film, heeft Snyder ook een King Arthur-film ontwikkeld. Volgens hem zal de film "getrouwe hervertelling van dat Arthuriaanse mythologische concept" het Amerikaanse goudkoortstijdperk beschrijven.

Per mei 2021 bevindt de film zich nog in de beginfase van schrijven. De regisseur zelf is geen vreemde naam voor historische films, aangezien hij de bloedbadgevoede epische historische film uit 2007, 300, en het vervolg op Rise of an Empire heeft geregisseerd.

5 Het idee begon helemaal in 2013

Zack Snyder
Zack Snyder

Het idee van een Star Wars -samoerai match-up film begon helemaal in 2013. Hoewel The Los Angeles Times in november 2013 meldde dat de regisseur niet geïnteresseerd was in het ontwikkelen van de film, hoorde Vulture dat hij iets aan het ontwikkelen is "dat zich afspeelt in het sterrenstelsel van de serie, hoewel parallel aan de volgende trilogie."

4 Wie wordt in het project gecast?

Helaas hebben Snyder en co tot dit schrijven de castleden voor Rebel Moon nog niet aangekondigd, en er zijn geen namen bevestigd. Het is zeer waarschijnlijk dat hij naar jongere sterren kijkt voor de film om de mogelijkheid van meerdere toekomstige spin-offs, sequels en prequels uit te breiden. Ella Purnell van Army of the Dead is een van de grootste talenten die eerder met Snyder heeft gewerkt, dus waarom zou je haar niet overwegen?

3 Hij moet zijn andere project laten vallen

Een ander ongelukkig nieuws is dat de regisseur een van zijn huidige projecten moet laten vallen om Rebel Moon mogelijk te maken. In 2018 meldde Vanity Fair dat de regisseur werkte aan een bewerking van Ayn Rands roman The Fountainhead uit 1943. Helaas liet hij het project drie jaar later vallen vanwege de ongemakkelijke politieke spanningen in de VS op dit moment.

2 Het zal niet het enige Netflix-project van Snyder zijn

Zoals gezegd heeft Snyder ook gewerkt aan een prequel van Army of the Dead. Het verhaal, getiteld Army of Thieves, speelt zich af tijdens de vroegste dagen van de zombie-uitbraak, en beschrijft Ludwig Dieter (Matthias Schweighöfer) en zijn poging om een grote overval te plegen. Het project staat gepland voor een release in 2021 op Netflix.

1 'Rebel Moon' wordt zo vroeg als 2023 op Netflix uitgebracht

Helaas is er nog geen releasedatum te bevestigen, aangezien de film zich nog in een zeer vroeg ontwikkelingsstadium bevindt. Als de zaken op hun plaats vallen en de productie echt begint in het begin van 2022, zien we mogelijk een release in 2023 of eind 2022 als de vroegste.

Aanbevolen: