Wat heeft Joel McHale gedaan sinds 'Community'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Joel McHale gedaan sinds 'Community'?
Wat heeft Joel McHale gedaan sinds 'Community'?
Anonim

Van alle shows in de recente geschiedenis is Community misschien wel de meest unieke. Iedereen die de show heeft gezien, zal je waarschijnlijk kunnen vertellen dat Community zo'n uniek gevoel voor humor heeft dat er maar heel weinig shows zijn die kunnen worden vergeleken. Bovendien was de show uniek omdat het zes seizoenen kon uitzenden, ook al werd het nooit een grote hit in de kijkcijfers.

Omdat Community zo'n ongebruikelijke show was, zou het niemand moeten verbazen dat er een buitengewoon getalenteerde cast nodig was om het tot leven te brengen. Donald Glover is bijvoorbeeld aantoonbaar een van de meest getalenteerde acteurs van zijn generatie. Naast hoe geweldig Donald Glover is, waren zijn Community-medesterren Alison Brie, Jim Rash, Gillian Jacobs, Ken Jeong, Yvette Nicole Brown en Danny Pudi ook allemaal geweldig.

Joel McHale-gemeenschap
Joel McHale-gemeenschap

Hoewel Community de headliner was van zoveel fantastische acteurs, bestond er geen twijfel dat Joel McHale de hoofdster van de show was toen de show begon. Hoewel dat aantoonbaar veranderde toen de show in de loop van de tijd veel meer een ensemble-serie werd, blijft het een feit dat McHale een cruciale rol speelde in het succes van de show. Sinds Joel McHale zo synoniem werd met Community, hebben sommige van zijn fans geen idee wat hij zo vaak heeft uitgespookt sinds de serie voor het laatst een nieuwe aflevering uitzond.

Voortgezette carrière

Ervan uitgaande dat de veelbesproken film nooit tot wasdom komt, kwam er in 2015 een einde aan Joel McHale's communautaire ambtstermijn. Sindsdien is McHale gaan acteren in shows als The X-Files, Dr. Ken, The Great Indoors, Santa Clarita Diet en Rick and Morty onder anderen. Wat de film betreft, is McHale onlangs verschenen in films als Assassination Nation, The Happytime Murders en Becky.

Joel McHale De Joel McHale Show met Joel McHale
Joel McHale De Joel McHale Show met Joel McHale

Vele jaren voordat Joel McHale een van de sterren van Community werd, begon hij met het hosten van The Soup. Aangezien McHale zo geweldig was als de gastheer van die show, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Joel de afgelopen jaren shows is blijven hosten. Om de een of andere reden presenteerde McHale bijvoorbeeld een aflevering van een van de meest spraakmakende shows van de afgelopen jaren, Tiger King. Hij diende ook als presentator van Netflix's The Joel McHale Show met Joel McHale totdat het na een seizoen werd geannuleerd.

Reiken naar fans

Rekening houdend met alle films en tv-programma's waar Joel McHale deel van uitmaakte sinds het einde van Community, mag je aannemen dat hij niet veel tijd meer had. De waarheid is echter dat McHale, naast zijn meer traditionele projecten, zijn fans de afgelopen jaren op andere manieren heeft bereikt.

Met name Joel McHale en zijn voormalige Community-collega Ken Jeong lanceerden een podcast met de naam "The Darkest Timeline". Tijdens afleveringen van hun podcast maakten McHale en Jeong grapjes met elkaar, haalden ze herinneringen op over Community en praatten ze met een gast. Bovendien zou McHale de COVID-19-pandemie bespreken met zijn co-host, aangezien Jeong een arts is, dus hij weet waar hij het over heeft. Helaas hebben McHale en Jeong sinds juli 2020 geen nieuwe aflevering van hun podcast uitgebracht.

Joel McHale en Ken Jeong
Joel McHale en Ken Jeong

Bij een verrassende zet stemde Joel McHale er ook mee in om deel te nemen aan een weggeefactie die ertoe leidde dat hij in februari 2021 acht huwelijksceremonies mocht leiden. Naast het trouwen met McHale wonnen de winnaars van de wedstrijd ook reisvouchers, een verblijf in het Sheraton Grand Seattle en verschillende andere zeer gewilde prijzen.

Een belangrijke openbaring

Tegen de tijd dat Community eindigde, was het persoonlijke leven van Joel McHale grotendeels op orde. McHale was op dat moment immers al meer dan vijftien jaar getrouwd met zijn vrouw Sarah Williams en ze hadden hun twee zonen. Dat gezegd hebbende, we weten allemaal dat zelfs nadat mensen zijn getrouwd en kinderen hebben gekregen, dingen nog steeds voor hen kunnen veranderen.

Een van de meest opvallende manieren waarop het leven van Joel McHale lijkt te zijn veranderd, is dat hij zijn kinderen en zichzelf nu beter lijkt te begrijpen. Toen hij verscheen in de podcast "Armchair Expert" van Dax Shepard en Monica Padman, onthulde Joel McHale dat bij zijn zonen dyslexie was vastgesteld en dat leidde tot een groot besef voor hem.

Joel McHale De fauteuilexpert Podcast
Joel McHale De fauteuilexpert Podcast

"Er werd een diagnose gesteld, en de dokter gaat, en ze beschreef alle symptomen, en ik dacht: 'Dat is wat ik heb'. En ze zegt: 'Oh, ik vroeg me af welke het was, omdat het is doorgegeven.'” McHale legde ook uit hoe zijn niet-gediagnosticeerde dyslexie ertoe leidde dat hij cijfers op school herhaalde omdat hij moeite had met lezen. Bovendien maakten zijn leesproblemen het werken aan The Soup moeilijk. "Toen ik in 2004 met The Soup begon, was ik zo angstig omdat ik niet echt kan lezen, en ik moest teleprompter lezen."

Aanbevolen: