Joel McHale zegt dat 'Community'-reünie voelde als een bijeenkomst 'met familie die je echt leuk vond

Inhoudsopgave:

Joel McHale zegt dat 'Community'-reünie voelde als een bijeenkomst 'met familie die je echt leuk vond
Joel McHale zegt dat 'Community'-reünie voelde als een bijeenkomst 'met familie die je echt leuk vond
Anonim

De geliefde cast van de comedyserie had in mei van dit jaar een Zoom-tafel voorgelezen en reünie Q&A, samen met maker Dan Harmon, ook bekend als het brein achter de sci-fi-animatieserie Rick And Morty. De cast las een aflevering van seizoen vijf, "Cooperative Polygraphy", om liefdadigheidsinstellingen voor COVID-19 te steunen.

Community Cast kwam weer bij elkaar om een aflevering van seizoen vijf te lezen

McHale herenigd met zijn co-sterren, waaronder Gillian Jacobs, Alison Brie, Yvette Nicole Brown, Donald Glover, Ken Jeong, Danny Pudi en Pedro Pascal, voor een video die meer dan 3 miljoen views op YouTube verdiende.

In een interview met Jimmy Fallon in The Tonight Show, vertelde McHale hoe hij zich voelde om terug te zijn als zijn personage Jeff Winger.

"Nu ben ik oprecht, het was alsof je naar een familiereünie ging met familie die je echt leuk vond," vertelde hij Fallon.

"En ik huilde daarna. We waren allemaal aan het sms'en en we waren allemaal zo blij, "vervolgde hij.

Dankzij de tafellezing en vraag-en-antwoordsessie slaagden Harmon en de cast erin geld in te zamelen voor Frontline Foods en José Andrés' World Central Kitchen, twee groepen die werken aan middelen voor eerstelijnshulpverleners en kwetsbare gemeenschappen.

"Donald Glover was erbij en, zoals je weet, is zijn carrière gezakt, dus hij had dit echt nodig", grapte McHale met Fallon.

Krijgt de cast terug voor een 'community'-film?

McHale, onlangs gezien als presentator van een speciale aflevering van Netflix-documentaire Tiger King, beantwoordde ook een vraag of er een langverwachte Community-film komt.

Fallon informeerde naar de mogelijkheid om de onwaarschijnlijke bende van Greendale Community College, Colorado, terug te zien op het kleine scherm.

“Ja,” antwoordde McHale.

"En we komen naar je toe om wat financiering te vragen omdat we weten dat je dat hebt, ik denk dat NBC het 'F-You money' noemt", grapte de acteur met Fallon.

Alle grappen terzijde, McHale legde uit dat er "een goede kans" is.

“Op de Zoom werd iedereen gevraagd en Donald zei dat hij het zou doen, en hij is de drukste man in de showbusiness, en dan Dan [Harmon], we zullen zien, want Dan moet het schrijven en hij heeft zoals, honderd Rick And Morty-afleveringen die hij moet maken …, "zei hij.

“Als Dan het schrijft, klinkt het alsof mensen zichzelf beschikbaar zullen stellen”, vervolgde McHale.

Aanbevolen: