Welke 'Star Wars'-meme doet Mark Hamill altijd ineenkrimpen?

Inhoudsopgave:

Welke 'Star Wars'-meme doet Mark Hamill altijd ineenkrimpen?
Welke 'Star Wars'-meme doet Mark Hamill altijd ineenkrimpen?
Anonim

Sinds Mark Hamill op dit punt al tientallen jaren erg beroemd is, zijn de meeste bioscoopfans gaan beseffen dat hij een uniek getalenteerde kerel is. Natuurlijk is hij vooral bekend door het spelen van Luke Skywalker, maar hij heeft veel meer bereikt dan dat. Hamill heeft immers bewezen een van de beste stemacteurs van zijn generatie te zijn.

Om een stemacteur naar de top van het bedrijf te laten stijgen, moet hij in staat zijn om veel emotie uit te drukken met alleen zijn stem. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat de meeste van de beste stemacteurs ter wereld grote persoonlijkheden hebben en Mark Hamill is in dat opzicht niet anders. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar naar Hamills talkshow-optredens te kijken waarin hij bijna altijd hilarisch is.

Mark Hamill Rode Loper
Mark Hamill Rode Loper

Een van de belangrijkste redenen waarom Mark Hamill zo grappig is tijdens interviews, is dat hij zichzelf niet al te serieus neemt. De meeste acteurs zouden bijvoorbeeld geen afbeelding op Twitter plaatsen waarin ze zichzelf rechtstreeks noemen uit. In maart 2021 bewees Hamill opnieuw dat hij zichzelf graag voor de gek houdt toen hij onthulde dat een bepaalde Star Wars meme hem doet ineenkrimpen elke keer dat hij het ziet.

Negatieve ervaringen

Hoewel er zoveel mensen in de wereld zijn die ervan dromen ooit hun brood te verdienen als acteur, zal de overgrote meerderheid van hen nooit in de buurt komen van het bereiken van dat doel. Met dat in gedachten, mag je aannemen dat elke acteur die het groot heeft gemaakt dolgelukkig is met hun ervaring. In werkelijkheid is het gras echter altijd groener aan de andere kant en veel acteurs die beroemd zijn geworden, hebben een hekel gekregen aan het project waardoor ze een ster zijn geworden

Harrison Ford en John Boyega
Harrison Ford en John Boyega

Helaas kregen veel verschillende Star Wars-acteurs om de een of andere reden een hekel aan hun ervaringen met de franchise. Het is bijvoorbeeld nooit een geheim geweest dat Harrison Ford wilde dat zijn personage werd vermoord, zodat hij gedeeltelijk klaar zou zijn met de serie omdat hij Han Solo niet erg interessant vindt. John Boyega vergeleek ook ooit de hoofdrol in de Star Wars-franchise met een verblijf in een "luxe gevangenis". Jake Lloyd en Ahmed Best zijn ook heel open geweest over het feit dat de associatie met Star Wars voor veel emotionele ontreddering in hun leven zorgde.

Mark's waardering

Natuurlijk zullen de meeste Star Wars-fans al weten dat Mark Hamill in het verleden zijn frustratie over de franchise heeft geuit. Hij was tenslotte heel open over de manier waarop Luke Skywalker werd geportretteerd in Star Wars: The Last Jedi voordat hij zich verontschuldigde voor zijn opmerkingen. Desondanks heeft Hamill ook gesproken over hoeveel hij zijn Star Wars-nalatenschap waardeert. Hij schreef zelfs een open liefdesbrief aan fans die hij op Twitter plaatste.

Aangezien de oprechte brief van Mark Hamill behoorlijk lang was, is er niet genoeg ruimte om alles hier samen te vatten. Dat gezegd hebbende, er is genoeg ruimte om enkele van de meer opvallende regels van de brief op te nemen. "Zoals Carrie ooit zei, Star Wars gaat over familie, en dat is wat we allemaal zijn geworden - één gigantische gemeenschap die de ervaring van deze verhalen deelt en de fundamentele waarde die ze ons bijbrengen," "Ik ben diep dankbaar voor al je voortdurende enthousiasme en toewijding aan George's verre melkwegstelsel, dat zal blijven groeien met nieuwe verhalenvertellers die een nog grotere galerij bouwen, gevuld met helden, schurken, actie, romantiek en, natuurlijk, The Force."

Cringeworthy Meme

Wanneer mensen worden getraind om in het echte leven op verantwoorde wijze met vuurwapens om te gaan, is de allereerste les om ze nooit naar mensen te wijzen. Naast het feit dat ze geen wapens op iemand anders richten, is het natuurlijk net zo belangrijk dat mensen nooit een vuurwapen op zichzelf richten. Afgaande op de meme die Mark Hamill in maart 2021 op Twitter plaatste, wist Mark misschien niet van die regels toen hij Star Wars in 1977 filmde.

In de meme die Mark Hamill plaatste, wordt hij gezien als Luke Skywalker die door de loop van zijn lichtzwaard kijkt. In werkelijkheid was het lichtzwaard dat Hamill in de afbeelding vasthoudt natuurlijk niets meer dan een rekwisiet. Maar aangezien Hamill eruitziet alsof hij Luke Skywalker in de afbeelding uitbeeldt, is het belachelijk dat hij het lichtzwaard om voor de hand liggende redenen op zichzelf richt.

Bewust van waarom je nu nooit een wapen op jezelf zou moeten richten, maakte Mark Hamill in zijn Twitter-bericht duidelijk dat het beeld van hem in karakter dat hem nu stoort. “Dit maakt me ineenkrimpen elke keer dat ik het zie. ? ? Ik kan me niet herinneren dat ik dit in de film heb gedaan. Ik denk dat het nog steeds een productie op de set is, anders zou Obi-Wan er niet zo opmerkelijk onbezorgd uitzien.”

Aanbevolen: