Welke komedielegende noemde Ariana Grande haar 'voor altijd' verliefd?

Inhoudsopgave:

Welke komedielegende noemde Ariana Grande haar 'voor altijd' verliefd?
Welke komedielegende noemde Ariana Grande haar 'voor altijd' verliefd?
Anonim

Tegenwoordig lijken de meeste mensen te vergeten dat beroemdheden net als wij mensen zijn. Voor het bewijs van normale sterren hoeft u niet verder te zoeken dan het feit dat veel beroemdheden opkijken naar acteurs en muzikanten van weleer, net zoals hun fans hen bewonderen.

Sinds Ariana Grande voor het eerst beroemd werd als een van de sterren van Nickelodeon's Victorious, blijft ze enorm veel succes genieten. Gezien alles wat Grande heeft bereikt, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat ze legio fans heeft. Natuurlijk, zoals het geval is met de meeste sterren, zullen enkele van Grande's meest toegewijde fans graag toegeven dat ze meer dan een beetje verliefd op haar zijn.

Tijdens de carrière van Ariana Grande heeft ze vaak bewezen een behoorlijk open boek te zijn. In de loop der jaren heeft ze bijvoorbeeld gesproken over enkele van de sterren die ze aanbad. De manier waarop Grande haar bewondering voor Jim Carrey heeft uitgedrukt, maakt echter duidelijk dat ze hem het grootste deel van haar leven enorm heeft aanbeden.

Een ander niveau

Gezien alle rode loper-evenementen die Ariana Grande in de loop der jaren heeft bijgewoond, zou het vanzelfsprekend moeten zijn dat ze interactie heeft gehad met veel grote sterren. Tijdens een optreden in 2015 op Live with Kelly and Michael, sprak Grande echter over hoe ze een enorme reactie had toen ze Jim Carrey ontmoette. "Ik ontmoette hem en huilde graag", zei ze. “Het was echt raar. Het was zo raar. Het was zo onkarakteristiek voor mij. Ik ben meestal een soort van chill. Ik ben meestal een beetje ingehouden, maar ik ontmoette hem en …”

Later tijdens diezelfde verschijning vertelde Grande waarom het ontmoeten van Jim Carrey zo'n monumentaal moment in haar leven was. "Ik was een beetje nerveus om hem te ontmoeten, weet je, hij is voor altijd mijn crush geweest."

Helaas zijn zoveel beroemdheden in de loop der jaren waardeloos geweest om mee om te gaan dat sommige mensen zeggen dat je je helden nooit moet ontmoeten. Ariana Grande was zich duidelijk bewust van dat idee en onthulde dat dat de reden was waarom ze zich zo zorgen maakte over het ontmoeten van Jim Carrey. Gelukkig vertelde ze toen hoe haar ervaring met haar oude verliefdheid heerlijk was. 'Wat als hij niet zo aardig is als ik had verwacht? Hij was zo over-the-top aardig en perfect, en precies zoals ik hoopte dat hij zou zijn. Hij vertelde me op zijn Jim Carrey-manier: 'Denk eraan, wees aardig.' OMG, hij is zo schattig."

Online verbinding maken

Enkele jaren nadat Jim Carrey en Ariana Grande elkaar voor het eerst ontmoetten, vonden ze elkaar op sociale media en begonnen ze elkaar te volgen. Hoewel veel mensen die uitsluitend via sociale media communiceren, zeer oppervlakkige relaties hebben, leken Grande en Carrey op een veel diepere manier contact te maken.

In april 2019 onthulde Ariana Grande op Twitter dat haar eerste AIM-gebruikersnaam jimcarreyfan42 was, wat erg grappig was om te leren. Wat nog belangrijker is, Grande plaatste toen een afbeelding die iets citeerde dat Carrey ooit zei over depressie. "Depressie is dat je lichaam zegt:" Ik wil dit personage niet meer zijn. Ik wil deze avatar die je in de wereld hebt gemaakt niet ophouden. Het is te veel voor mij. Je moet het woord 'depressief' zien als 'diepe rust'. Je lichaam moet depressief zijn. Het heeft diepe rust nodig van het personage dat je probeert te spelen."

Het duurde niet lang voordat Jim Carrey zich ervan bewust werd dat Ariana Grande zijn woorden had gepost en hij liet haar weten hoeveel hij dat feit op prijs stelde in een eigen Twitter-bericht. “@ArianaGrande Ik lees je mooie vermelding van mij en dingen die ik heb gezegd over depressie. Jeff Foster, een briljante leraar en vriend, was OG op het concept "Deep Rest". Ik bewonder je openheid. Ik wens je vrijheid en vrede. Ik voel me gezegend met zo'n begaafde aanbidder. Vrolijk Pasen!”

Eindelijk reageerde Grande nog een laatste keer op Carrey. Heel erg bedankt voor je vriendelijkheid.? ik denk niet dat je begrijpt hoeveel ik van je hou of wat je voor me betekent. bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met me te delen. je bent zo'n inspiratie. ik kan niet wachten om deze tweet op mijn voorhoofd te tatoeëren. ik stuur je heel veel liefde en alle dingen gelukkig.”

Samenwerken

Toen Ariana Grande en Jim Carrey eenmaal Twitter-vrienden werden, maakten ze uiteindelijk het meeste uit hun nieuwe connectie. Na jaren als een van de meest succesvolle filmsterren ter wereld te zijn geweest, nam Jim Carrey de verrassende beslissing om te schitteren in de Showtime-serie Kidding. Tijdens de vijfde aflevering van Kidding's tweede seizoen, maakte Ariana Grande een gastoptreden als een personage genaamd Piccola Grande. Nadat de wereld hoorde dat Grande de kans kreeg om te werken met haar "voor altijd" verliefdheid, gutste ze over hoe geweldig haar ervaring was op Instagram.

“Er zijn geen woorden. ☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️ik heb naar mijn scherm gestaard en geen woorden doen dit moment recht. dankbaar voor de meest bijzondere ervaring van mijn leven.niets is gekker dan aan de slag te gaan met en tijd door te brengen met iemand die je hebt verafgood en aanbeden sinds voordat je kon praten. eigenlijk, wat nog gekker is, is ontdekken dat die persoon in persoon specialer, warmer en genereuzer is dan je je ooit had kunnen voorstellen. ik mag komend seizoen een kleine verschijning maken in de hilarische en diep ontroerende show Kidding. dit was een DROOM van een ervaring. bedankt bedankt Jim en bedankt Dave dat je me hebt. ik heb zoveel meer te zeggen, maar woorden kunnen eigenlijk niet …. bedek het.”

Aanbevolen: