Marvel-fans zijn dol op de verjaardagspost van Sebastian Stan voor Bucky Barnes

Inhoudsopgave:

Marvel-fans zijn dol op de verjaardagspost van Sebastian Stan voor Bucky Barnes
Marvel-fans zijn dol op de verjaardagspost van Sebastian Stan voor Bucky Barnes
Anonim

Het is een geweldige maand voor zowel acteur Sebastian Stan als zijn superheld-persona Bucky Barnes op het scherm. Het is niet alleen de maand van Bucky's verjaardag, maar The Falcon and the Winter Soldier komt volgende week uit, en is het eerste individuele Marvel-project gericht op zijn personage… samen met The Falcon aka Sam Wilson!

De acteur vierde Bucky's verjaardag door een eerbetoon aan het personage te delen, met beelden van achter de schermen van Captain America: Civil War. Bucky werd voor het eerst geïntroduceerd in de film Captain America: The First Avenger uit 2011 en heeft sindsdien zijn rol in verschillende MCU-films overgenomen.

Sebastian Stan is de grootste fan van Bucky

Stan schreef een speciaal bericht op Bucky's verjaardag en stak de draak met zijn vele kapsels. Hij deelde ook een zeldzame foto waarop hij zijn haar laat doen in de kleedkamer, en stuntchoreografieën uit zijn filmdagen in de burgeroorlog.

“We hebben een aantal interessante gevechten meegemaakt. En kapsels', schreef hij op Instagram.

Fans waren onder de indruk van de acteur die Bucky's verjaardag erkende, en overspoelden de commentarensectie met liefde voor hen allebei!

"de manier waarop je bucky's grootste fan omg" schreef @abigaillkimball

@sebastianfan deelde: "We vinden het geweldig om het te zien. Hij ziet er geen dag ouder uit dan 35." Bucky is eigenlijk 107!

@sylviemartin schreef "lang haar bucky, verdwenen maar nooit vergeten."

Toen de trailer en posters voor The Falcon and the Winter Soldier werden uitgebracht, rouwden fans al om hun grootste verlies: Bucky's lange haar.

De vertolking van Bucky door de acteur is een lust voor het oog, vergeleken met het ietwat magere uiterlijk van het stripfiguur. Het is geen verrassing dat de acteur een baard moest laten groeien en langer haar moest dragen om eruit te zien als de Winter Soldier/Hydra-moordenaar.

De held die weer schurk werd en held werd, diende als voormalig hulpje van Captain America voordat hij de Winter Soldier werd, dankzij Hydra's hersenspoelingsprogramma.

In de nieuwe serie verwachten Marvel-fans dat Bucky gedwongen zal worden om zijn verleden en de gebeurtenissen die volgden tijdens het Winter Soldier-hersenspoelprogramma onder ogen te zien, terwijl hij eindelijk voorbij traumatische ervaringen komt.

Het zal interessant zijn om te zien hoe Sam Wilson en Bucky Barnes samenwerken, vooral omdat ze nog geen tijd samen hebben doorgebracht! Steve Rogers is een beste vriend van Bucky en een mentor van Sam geweest, dus het is waarschijnlijk dat de laatste goede daad van Captain America ter wereld deze superhelden bij elkaar brengt.

The Falcon and the Winter Soldier gaat op 19 maart in première op Disney+!

Aanbevolen: