‘Riverdale’-fans zijn in de war door de bizarre buitenaardse plotlijn van de show

Inhoudsopgave:

‘Riverdale’-fans zijn in de war door de bizarre buitenaardse plotlijn van de show
‘Riverdale’-fans zijn in de war door de bizarre buitenaardse plotlijn van de show
Anonim

Het vijfde seizoen van Riverdale maakt echt hun belofte waar om elke week een wilder verhaallijn af te leveren. De tijdsprong-aflevering volgde Archie, ook bekend als de nieuwe oorlogsheld van de stad, die naar huis terugkeerde om het RROTC-programma op Riverdale High School een kickstart te geven. Twee afleveringen later probeert hij de brandweer van de stad opnieuw op te starten en is hij al het andere volledig vergeten. RROTC wat?

Jughead Jones (Cole Sprouse) aan de andere kant ging van een gepubliceerde, enigszins veelgeprezen (althans zo lijkt het) schrijver naar een Alien-gelovige samenzweerder met een drankprobleem. Het is allemaal te verwarrend … maar zelfs met zijn vele onnodige verhaallijnen is het klassiek Riverdale.

De nieuwe buitenaardse theorie heeft echter elk ander bizar Riverdale-verhaal te schande gemaakt!

Riverdale… Heeft nu buitenaardse wezens

In een nieuwe clip van de meest recente Riverdale-aflevering gaan Jughead en Tabitha (de nieuwe eigenaar van Pop's) zitten met Nana Rose voor een vreemd interview.

Hun bizarre gesprek leidt tot een nieuwe ontwikkeling in Jugheads Mothman Mystery-obsessie, vermomd als een onderzoek. Het blijkt dat Nana Rose meer dan 50 jaar geleden een gesprek had met een Mothman, en een van hun lichamen die ze in het esdoornbos vond, bewaard in een vat ahornsiroop.

Jugheads vermeende onderzoek gaat door terwijl hij wordt gezien terwijl hij de loop inspecteert die een "buitenaardse" schedel bevat.

Hij ervaart later het 'lichtfenomeen' midden in de nacht en Tabitha neemt, net als wij allemaal, aan dat hij gedronken heeft. Wanneer ze terugkeren om het lichaam van de alien te controleren… verrassingsverrassing! Het ontbreekt.

Riverdale-fans zijn niet blij met de toevoeging van buitenaardse wezens aan de toch al ingewikkelde verhaallijn en uitten hun gedachten op Twitter.

"ALIENS is waar ik de grens trek. Seizoen 5 heeft het potentieel om zo'n GEWELDIG seizoen te worden. Verpest het niet", deelde @barchiedalerise.

@PhillyCW32 schreef: "Breng alsjeblieft geen buitenaardse ontmoetingen naar S5, het ging zo goed!"

@DonnaERose voegde toe: "Ik heb echt genoten van alle andere seizoenen, maar dit is het einde voor mij, ik hou niet van de 7-jarige sprong of de belachelijkheid van de verhalen nu."

Dus Riverdale heeft het nu echt over buitenaardse wezens. Na vijf seizoenen getuige te zijn geweest van de Gargoyle King, de Black Hood en het moordmysterie van Jason Blossom, zouden we niet graag zeggen dat we verrast zijn!

Aanbevolen: