Hier is hoe Chris Pratt 60 pond verloor om Star-Lord te spelen

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Chris Pratt 60 pond verloor om Star-Lord te spelen
Hier is hoe Chris Pratt 60 pond verloor om Star-Lord te spelen
Anonim

Als het gaat om sterren op de A-lijst, kunnen maar weinigen actie en komedie zo goed balanceren als Chris Pratt. De acteur blonk uit in beide soorten rollen, en zijn werk aan Parks and Recreation en in de MCU heeft hem door de jaren heen tot een grote ster gemaakt. Natuurlijk, hij heeft wat medialef gekregen, maar de man floreert al jaren.

Om in vorm te komen voor de rol van Star-Lord, moest Pratt een aantal enorme veranderingen doorvoeren om los te komen van de rol van Andy Dwyer. De fitnessreis die Pratt maakte, leidde er uiteindelijk toe dat hij werd versnipperd voor de rol van superheld.

Laten we eens kijken naar wat Pratt deed om af te vallen voor Star-Lord in Guardians of the Galax y.

Star-Lord was een enorme verandering van Andy Dwyer

Chris Pratt Andy Dwyer
Chris Pratt Andy Dwyer

Andy Dwyer en Star-Lord zijn misschien hilarische personages, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen hen, namelijk op de fitnessafdeling. Dit betekende dat Chris Pratt serieus werk zou moeten verzetten als hij jaren geleden de transformatie van een te zware goofball naar een verscheurde held wilde maken.

Deze keer zou Pratt de dingen op de juiste manier doen. Voor Zero Dark Thirty kreeg de acteur een heel goede vorm, maar hij deed dit op de slechtst mogelijke manier, wat hem uiteindelijk gezondheidsproblemen opleverde.

In een interview met People onthulde Pratt dat hij 500 push-ups per dag deed, aan het trainen was in de sportschool, vijf mijl per dag rende, maar zonder eten, en ik scheurde mijn lichaam uit elkaar … ik voelde me daarna vreselijk, moest een schouderoperatie ondergaan en ik putte mezelf daarbij uit omdat ik niet de juiste coaching had.”

Dit werd uiteindelijk een grote fout van de acteur, en het is maar goed dat hij slim genoeg was om een professional te gebruiken terwijl hij werd geript om Star-Lord te spelen.

De trainingen waren intens

Chris Pratt Star-Lord
Chris Pratt Star-Lord

Het komt niet elke dag voor dat iemand de kans krijgt om een Marvel-held te spelen, en de meesten zijn niet bereid om het werk te doen dat nodig is om in superheldvorm te komen. Motivatie was echter nooit een probleem voor Pratt.

Pratt's trainer, Duffy Gaver, zei: "Chris' atletiek is geweldig. Hij is ongelooflijk gedisciplineerd en zijn arbeidsethos is fenomenaal. Hij is niet de klant die je moet pushen; hij is het type klant dat je naar beneden moet halen. Als je de sportschool zou binnenlopen terwijl hij aan het trainen was, zou je zeker hebben gedacht dat je een man hebt die zich klaarmaakt voor de NFL Combine."

Voor zijn trainingen mengde Pratt een aantal dingen, afhankelijk van het type training dat hij op dat moment deed en hoe hij wilde dat het zijn lichaam zou beïnvloeden. Gaver verklaarde dat Pratt twee maanden aan bodybuilding heeft gewerkt, twee maanden aan bodybuilding en conditionering en daarna een maand aan cardio.

Al met al zou Pratt P90X gebruiken, kickboksen, hardlopen, zwemmen, boksen en meer op weg naar zijn gewenste fysieke uiterlijk, volgens Men's Journal.

Het dieet was streng

Chris Pratt Star-Lord
Chris Pratt Star-Lord

Natuurlijk is de training maar een deel van het krijgen van gescheurd, en het dieet dat Pratt gebruikte was ook een groot stuk van de puzzel. Voor velen is het dieet eigenlijk het moeilijkste onderdeel om in topvorm te komen. Pratt gebruikte voornamelijk een Paleo-dieet op zijn weg om in vorm te komen om de melkweg te redden.

“Ik ben eigenlijk afgevallen door meer voedsel te eten, maar door het juiste voedsel te eten, gezond voedsel te eten, en dus toen ik klaar was met de film, was mijn lichaam niet in de hongerdoodmodus. Het was niet alsof ik werd getriggerd om mezelf gewoon vol te proppen en weer heel dik te worden, vertelde Pratt People.

Nadat hij in vorm was gekomen, zei Pratt: Het is iets dat ik denk te kunnen volhouden omdat ik niet elke dag vier uur in de sportschool doorbreng. Ik doe misschien een uur in de sportschool, misschien vier dagen per week, en dat is het.”

Dus, heeft al dit harde werk zijn vruchten afgeworpen? Absoluut. Pratt paste perfect als Star-Lord en de Guardians of the Galaxy-franchise is een enorm succes geweest. Bovendien bleef hij ook in topvorm voor de Jurassic World-franchise, die ook een kolossaal succes was.

Met twee enorme filmfranchises om in de toekomst te verankeren, stellen we ons voor dat Pratt veel meer tijd in de sportschool zal doorbrengen, terwijl hij ook het succesvolle dieet handhaaft dat hij gebruikte om geript te worden voor het grote scherm.

Aanbevolen: