Hier is hoe Jeffrey Dean Morgan 40 pond verloor voor 'Texas Rising

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Jeffrey Dean Morgan 40 pond verloor voor 'Texas Rising
Hier is hoe Jeffrey Dean Morgan 40 pond verloor voor 'Texas Rising
Anonim

In het echte leven offert iedereen met een baan iets op voor zijn beroep. We moeten bijvoorbeeld allemaal veel tijd aan het werk besteden terwijl er vaak een lange lijst is van andere dingen die we zouden willen doen. In het geval van professionele acteurs vraagt hun baan echter vaak om opoffering door zichzelf op talloze verschillende manieren te veranderen.

In de loop der jaren hebben bioscoopbezoekers veel verhalen gehoord van acteurs die denken dat de enige manier waarop ze hun beste optreden kunnen geven, is door nooit hun personage te breken terwijl ze op de set zijn. Hoewel dat de meeste tol eist van die acteurs, verbleekt het in vergelijking met de acteurs die dagen, weken en maanden hebben doorgebracht met het transformeren van hun lichaam voor een rol.

Jeffrey Dean Morgan Rode Loper
Jeffrey Dean Morgan Rode Loper

Als beroemde acteurs veel moeten afvallen of aankomen voor een rol, kunnen ze een arts raadplegen om erachter te komen wat de beste manier is om zichzelf gezond te transformeren. Ondanks dat, toen Jeffrey Dean Morgan besloot veertig pond te verliezen voor zijn rol in de miniserie Texas Rising, deed hij dat op een zeer unieke en waarschijnlijk gevaarlijke manier.

Een lang vergeten project

Tegenwoordig is Jeffrey Dean Morgan vooral bekend om zijn ambtstermijn die The Walking Dead's Negan tot leven bracht. Naast die rol heeft hij veel fans gekregen dankzij zijn werk in shows als Grey's Anatomy en The Good Wife, evenals verschillende films, waaronder P. S. Ik hou van jou, wachters en de verliezers.

Texas Rising Cast
Texas Rising Cast

In tegenstelling tot al die projecten die de geschiedenis ingaan, is de miniserie Texas Rising van History Channel 2015 al vergeten door de meeste mensen, als ze ooit van de show hadden gehoord. Een van de belangrijkste redenen waarom dat het geval is, is dat Texas Rising werd geteisterd door critici en slechts 13% ontving op Rotten Tomatoes. Met dat alles in gedachten, is het geweldig om na te denken over alles wat Morgan zichzelf heeft aangedaan om te schitteren in Texas Rising.

Jeffrey's unieke methode

In 2015 verscheen Jeffrey Dean Morgan op de Today Show om zijn nieuwste project, de miniserie Texas Rising, te promoten. Aangezien Morgan met name veertig pond was afgevallen voor zijn rol in de miniserie, is het volkomen logisch dat zijn methode om ponden kwijt te raken al snel in het gesprek ter sprake kwam. Verbazingwekkend genoeg onthulde Morgan verder dat hij al dat gewicht verloor op een zeer onverstandige en onaangenaam klinkende manier.

Jeffrey Dean Morgan Texas Stijgend gewichtsverlies
Jeffrey Dean Morgan Texas Stijgend gewichtsverlies

Nadat Jeffrey Dean Morgan onthulde dat hij "waarschijnlijk ongeveer 175" woog om te beginnen en hij tot "ongeveer 135" kwam, onthulde hij dat hij dat gewicht verloor door slechts "een blikje tonijn per dag" te eten. Morgan dacht toen na over die methode en zei: "Ik deed het op de meest ongezonde manier die mogelijk is. Ik heb niet overlegd met een arts of wat dan ook. We zeiden dat we misschien 10 pond moesten verliezen, ik bleef maar doorgaan en doorgaan. Ten slotte onthulde Morgan dat hij na dat proces zo ziek was van tonijn dat hij het in maanden niet had aangeraakt.

Methoden van andere acteurs

Hoewel het heel duidelijk lijkt dat Jeffrey Dean Morgan andere acteurs niet zou adviseren om af te vallen zoals hij deed, betekent dat niet dat zijn leeftijdsgenoten genoten hebben van hun methoden. Er is tenslotte geen leuke manier om in korte tijd veel gewicht te verliezen. Desondanks is het interessant om te kijken naar de manier waarop andere acteurs zijn afgevallen en hun proces te vergelijken met wat Morgan heeft doorgemaakt.

In de loop der jaren zijn er verschillende acteurs geweest die hebben beschreven dat ze op gezonde manieren afvallen voor een rol die moeilijk maar niet te gek zou zijn geweest. Jonah Hill zei bijvoorbeeld dat hij meer dan veertig pond verloor voor Moneyball door zijn studentenlevensstijl op te geven, zijn dieet te veranderen en vaak te rennen. Russell Crowe heeft ook gezegd dat hij zes tot acht magere eiwitma altijden per dag at en ervoor koos om vezelrijk fruit en groenten te consumeren om in vorm te komen voor Gladiator.

Christian Bale de machinist
Christian Bale de machinist

Helaas klinken sommige van de methoden voor gewichtsverlies die andere acteurs hebben beschreven nog erger dan wat Jeffrey Dean Morgan heeft doorgemaakt. Chris Hemsworth consumeerde bijvoorbeeld een vloeibaar dieet van 500 calorieën per dag om in 4 weken 33 pond af te vallen om zijn film In the Heart of the Sea te filmen. Evenzo verloor 50 Cent in 9 weken 54 pond door drie uur per dag op een loopband te rennen en een vloeibaar dieet te consumeren voor de film Things Fall Apart. Dan is er Christian Bale, die 62 pond verloor om in The Machinist te schitteren door te roken, slechts een appel per dag te eten en niets anders te drinken dan water, koffie en af en toe een whisky.

Aanbevolen: