Verloor Chris Pratt echt 60 pond op 4.000 calorieën per dag?

Inhoudsopgave:

Verloor Chris Pratt echt 60 pond op 4.000 calorieën per dag?
Verloor Chris Pratt echt 60 pond op 4.000 calorieën per dag?
Anonim

Een Hollywood-ster worden betekent alles en nog wat doen om aan de top te blijven. Sterren ondergaan waanzinnige transformaties om hun rol tot in de perfectie te spelen, en hoewel dit niet altijd lukt, kan het sommigen wel tot lovende kritieken leiden.

Chris Pratt heeft in populaire filmfranchises gespeeld, waaronder de MCU, en hij heeft andere films tot kaskrakers geleid. Pratt is geen onbekende in het transformeren voor een rol, en zijn eerste keer dat hij zich scheerde voor de MCU zag hem een rigoureuze routine gebruiken.

Laten we kijken naar de calorieën die Pratt dagelijks at om Star-Lord te worden.

Chris Pratt is een grote Hollywood-ster

Chris Pratt is al geruime tijd een van de grootste en meest succesvolle acteurs in Hollywood. Hij heeft tv en film veroverd, wat voor iedereen indrukwekkend is, laat staan iemand die werd ontdekt bij een Bubba Gumps.

Everwood en Parks and Recreation waren enorme startpunten voor Pratt op het kleine scherm. Die shows hielpen hem een begrip te maken, en zijn tijd op The O. C. was ook een enorme hulp. Hoe geweldig tv-werk ook voor hem was, de acteur stapte uiteindelijk over naar de filmwereld, en breidde zijn positie in Hollywood gaandeweg uit.

In Pratts carrière op het grote scherm is hij te zien geweest in een heleboel hitfilms en heeft hij zelfs deel uitgemaakt van verschillende grote franchises. Hij is Star-Lord in de MCU, Owen in de Jurassic World-films en Emmet in de LEGO Movie-franchise.

De man is goed bezig en hij heeft er alles aan gedaan om de best mogelijke prestatie te leveren, zelfs zijn fysieke verschijning veranderd.

Hij heeft zijn uiterlijk drastisch veranderd

Tijdens Parks and Recreation was Chris Pratt een veel grotere man, en hij werd dikker voor de lol. Terwijl dat werkte voor de rol van Andy Dwyer, moest Pratt gaandeweg minderen voor andere rollen.

Op een gegeven moment herinnerde de acteur zich dat hij met zijn agent had gesproken over zijn rol in Moneyball, waarbij hij opmerkte dat hij in het begin te zwaar was.

"Ok, ik kan afvallen. Heb je ze verteld dat ik kan afvallen?' "Ja, we hebben het ze verteld. Ze hebben het aan niemand anders aangeboden. Er is geen garantie, maar…'… Het duurde nog drie maanden voordat ik erachter kwam dat ik de rol kreeg, maar in die drie maanden denk ik dat ik 30 pond ben afgevallen Ik was gebonden en vastbesloten om Scott Hatteberg te worden, of ze me nu casten of niet, "zei Pratt.

Hij vloog toen weer omhoog voor een ander project.

"Ik ging van 220 pond die ik voor 'Moneyball' heb teruggebracht naar bijna 270-280 pond voor 'Tien jaar'. Ik kwam -- sit, zoals 50 pond om dit dikke, alcoholische karakter te spelen. Dat maakte het echt leuk. Ik zou elke avond donker bier drinken, "zei hij.

Een andere grote fysieke transformatie die de ster doormaakte, was voor de rol van Peter Quill in de eerste Guardians of the Galaxy-film. Om dat voor elkaar te krijgen, moest de acteur de zaken echt opvoeren.

Hoe hij 60 lbs liet vallen

Volgens Men's Journal: "Marvel zou Pratt koppelen aan personal trainer Duffy Gaver en voedingsdeskundige Phil Goglia, auteur van Turn Up the Heat: Unlock the Fat Burning Power of Your Metabolism. Goglia vernieuwde Pratt's dieet en verhoogde zijn calorie-inname tot 4.000 calorieën per dag en heel veel water toevoegen - één voor elke pond die hij woog."

Met betrekking tot zijn waanzinnige waterinname, liet de acteur mensen precies weten hoe dat zijn dagelijkse routine beïnvloedde.

"Ik was de hele dag aan het plassen, elke dag. Dat deel was een nachtmerrie," zei Pratt.

De site gaf ook enig inzicht in Pratts trainingen en vermeldde dat hij zichzelf in vorm hield voor een nieuwe grote kaskraker.

"Pratt's trainingen omvatten P90X-sessies, hardlopen, zwemmen, boksen, kickboksen en zelfs een triatlon. De acteur, die schitterde in hits als Moneyball en Zero Dark Thirty, houdt zijn nieuw gebeitelde frame bij, zes dagen per week met een trainer werken terwijl ze zich voorbereiden op een andere rol in de vernieuwde versie van Jurassic Park, "voegde de site toe.

Het is vrij opmerkelijk dat de acteur zoveel dagelijkse calorieën kon consumeren om in vorm te komen voor de rol van Star-Lord. Het was duidelijk dat hij hard werd gepusht met zijn trainingen, en hij had de calorie-inname nodig om te voorkomen dat hij verwelkte.

De site bood veel trainingen van Pratt, dus als je ooit op Star-Lord wilt lijken, is Men's Journal een geweldige plek om te beginnen met zoeken.

Aanbevolen: