Voordat hij een filmster werd, verscheen Dwayne Johnson in deze populaire show

Inhoudsopgave:

Voordat hij een filmster werd, verscheen Dwayne Johnson in deze populaire show
Voordat hij een filmster werd, verscheen Dwayne Johnson in deze populaire show
Anonim

Als we naar het landschap van Hollywood kijken, steken maar weinig artiesten uit het peloton zoals Dwayne Johnson Van een bescheiden begin tot Hollywood-megastar, heeft Dwayne Johnson een onconventionele weg ingeslagen naar de bovenkant. De hardst werkende man in de kamer legt elke dag de lat steeds hoger.

Dwayne Johnson vond, voordat hij een box office-moloch werd, nog steeds zijn weg als acteur. Gedurende die tijd kwam hij terecht in wat een enorm succesvolle show werd. Kijkers hadden op dat moment geen idee wat hij en de show uiteindelijk zouden worden naarmate de jaren vorderden.

Laten we terugkijken en zien op welke populaire sitcom Dwayne Johnson in de jaren 90 verscheen.

Hij verscheen op die show uit de jaren 70

Dwayne Johnson That 70s Show
Dwayne Johnson That 70s Show

Het is gemakkelijk om te zien waar Dwayne Johnson nu is en er gewoon van uit te gaan dat hij vanaf het begin grote acteerrollen kreeg, maar de waarheid is dat zijn acteerbegin niet helemaal is wat de meesten zouden verwachten. Toen hij als acteur een onbekende handelswaar was, kwam Dwayne Johnson terecht in That '70s Show.

Degenen die niet zijn opgegroeid met de show, realiseren zich misschien niet hoe populair That '70s Show was tijdens zijn hoogtepunt. Hoewel het een periodestuk was dat zich afspeelde lang voordat de show daadwerkelijk werd uitgezonden, hield het jongere publiek oprecht van wat de personages in een eenvoudiger tijd uitstaken. Die show uit de jaren 80 was niet zo succesvol, maar de liefde voor deze show was intens.

Dwayne Johnson verscheen in een aflevering van de show in 1999, toen de serie nog in het eerste seizoen was. Interessant is dat Johnson in de show verscheen als zijn legendarische vader, Rocky Johnson. De kenners waardeerden dit enorm, terwijl de onbekende de boot volledig miste.

Dus, waarom verscheen Dwayne Johnson als een worstelaar in That '70s Show? Geloof het of niet, voordat hij misschien wel de meest betaalbare ster in Hollywood werd, was Dwayne Johnson een worstelsuperster die bekend stond als The Rock.

Dit was toen hij een WWE-superster was

Dwayne Johnson WWE
Dwayne Johnson WWE

De WWE is nog steeds een populair merk met wereldwijde erkenning, maar in de tweede helft van de jaren '90 en de jaren 2000 bevond het bedrijf zich midden in het Attitude-tijdperk, dat door velen wordt beschouwd als het grootste tijdperk in de geschiedenis. Dwayne Johnson was toevallig een van de grootste sterren in het hele bedrijf tijdens zijn meest ongelooflijke tijdperk.

Mensen die opgroeiden met het kijken naar worstelaars als The Rock en Stone Cold Steve Austin herinneren zich hen voor wat ze tijdens hun primeurs in de ring bereikten. Zelfs nadat hij het in Hollywood had gehaald, zou Johnson nog steeds terugkeren naar de WWE voor beperkte runs in het bedrijf. Hoe geweldig dat ook was, niets vergeleken met de gouden jaren van het Attitude-tijdperk.

Hoewel Dwayne Johnson gewoon in de WWE had kunnen blijven zonder zijn Hollywood-dromen na te jagen, had hij gewoon te grote ambities en veel te veel talent om zichzelf te degraderen tot worstelen. Gelukkig heeft het volgen van zijn dromen zijn vruchten afgeworpen, en tegenwoordig komen maar weinig sterren in de buurt van wat hij doet op het gebied van box office-productie.

Hij werd de grootste acteur in Hollywood

Dwayne Johnson Fast and Furious
Dwayne Johnson Fast and Furious

Sommige beroemdheden lijken echt de gouden toets te hebben, en dit label is zeker van toepassing op Dwayne Johnson. Ja, sommige van zijn eerdere films waren ruw, maar toen hij zijn acteervaardigheden ontwikkelde en de juiste rollen kreeg, veranderde hij in een megaster die tegenwoordig gewoon geen kwaad kan.

Johnson was niet alleen een geweldige ondersteunende artiest in de Fast & Furious-franchise, maar als een echte hoofdrolspeler in enorme hits zoals Jumanji: Welcome to the Jungle, San Andreas, Moana, Central Intelligence en meer, hij heeft bewezen dat hij een film op zijn gigantische schouders kan dragen en tot succes kan stuwen. Hij heeft zelfs het kleine scherm veroverd met zijn uiterst succesvolle serie Ballers.

Nog steeds niet onder de indruk? Johnson heeft ook grote deals met merken als Under Armour, en zijn drankmerk Teremana is goed op weg om een krachtpatser te worden die honderden miljoenen dollars zal genereren. En dan te bedenken dat er een moment was dat hij nog steeds probeerde naam te maken met een teleurstellende gimmick in de WWE.

Wie had in 1999 gedacht dat zowel That '70s Show als Dwayne Johnson zo succesvol zouden worden? Praten over een perfecte combinatie wanneer mensen het het minst verwachtten.

Aanbevolen: