Marvel Studios' 'Assembled: The Making of WandaVision' eerste stills zijn uit

Marvel Studios' 'Assembled: The Making of WandaVision' eerste stills zijn uit
Marvel Studios' 'Assembled: The Making of WandaVision' eerste stills zijn uit
Anonim

Heel recent heeft Marvel Studios officiële foto's uitgebracht van de allereerste aflevering van Assembled: The Making of WandaVision. De serie, die ergens dit jaar naar Disney+ komt, toont enkele momenten achter de schermen van de hitserie WandaVision.

De show zal een gedetailleerde duik nemen in wat er is gebeurd bij het maken en produceren van de hitshow WandaVison, het nieuwste aanbod van Marvel dat al snel een van de meest populaire shows op de streaming-app werd. Fans en kijkers zullen worden vergezeld door Elizabeth Olson, Paul Bettany en zelfs een groep live publieksleden, die zullen vertellen over hun tijd op de set.

Onlangs zijn vier foto's van achter de schermen van Assembled vrijgegeven door Marvel Studios, waardoor we meer inzicht krijgen in hoe de serie eruit gaat zien.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

De foto's leggen enkele van de meest cruciale momenten vast die de serie zo'n hit maakten.

Assembled neemt fans mee in de magie, met details over hoe de productie werd geïnspireerd door verschillende perioden van sitcoms, en hoe ver de crew moest gaan om enkele beroemde functies van hen na te bootsen. Er wordt ook ingegaan op de verschillende methoden voor het maken van films die worden gebruikt om elke aflevering van de serie te produceren.

WandaVision had te maken met veel hindernissen als gevolg van de door pandemie veroorzaakte afsluiting. Het bleef echter niet bij de verwachtingen.

De serie van negen afleveringen kwam na een ongeplande onderbreking van twee jaar voor de MCU, dankzij de timing van de pandemie en de daaropvolgende lockdowns. Kevin Fiege en Co. hadden echter bewezen dat ze weten hoe ze hun fans betrokken kunnen houden, verhalen kunnen stimuleren en verbijsterende wendingen kunnen creëren in het Marvel Universum, dus niemand had moeten twijfelen aan zijn vermogen om een verhaal te vertellen.

Binnen een week na de release van de eerste aflevering waren er tal van fantheorieën online over de show, en ze bleven doorgaan zolang het werd uitgezonden en bleven meer mysteries verzinnen om op te lossen. Nu het is afgelopen, wachten fans op meer van Marvel Studios.

WandaVision portretteerde het liefdesverdriet van Scarlet Witch na de dood van haar broer, Pietro, in Age of Ultron, gevolgd door haar partner, Vision, in Avengers: Infinity War… en dan weer in Avengers: Endgame. De serie zag toegewijde optredens van Olsen, Bettany en Marvel-nieuwkomer Kathryn Hahn. Bettany's act en toewijding aan zijn optreden, kostuum en make-up werden ook alom gewaardeerd.

WandaVision bracht het geliefde MCU-universum weer tot leven en vertelde een hartverscheurend verhaal over twee superhelden waar we allemaal van houden. Assembled, dat binnenkort wordt uitgebracht, geeft ons een beter inzicht in de productie van niet alleen dit deel, maar de hele immens populaire MCU-franchise.

Aanbevolen: