Achter de schermen Geheimen van 'Eternals' uit 'Marvel Studios: Assembled

Inhoudsopgave:

Achter de schermen Geheimen van 'Eternals' uit 'Marvel Studios: Assembled
Achter de schermen Geheimen van 'Eternals' uit 'Marvel Studios: Assembled
Anonim

In november 2021 introduceerde Marvel Studios een gloednieuw episch team van helden in het Marvel Cinematic Universe in hun film Eternals. De speelfilm volgde een groep van 10 onsterfelijke wezens die door epische ruimtegoden naar de aarde werden gestuurd om de mensheid te helpen ontwikkelen en hen te beschermen tegen dierlijke en dodelijke roofdieren genaamd Deviants. De cast van de film was tot de nok toe gevuld met met sterren bezaaide A-lijstnamen, en het lijkt erop dat het diverse ensemble tijdens het filmen van de film een hechte band heeft opgebouwd en een soortgelijke familiedynamiek heeft ontwikkeld als die we ze op het scherm zien uitbeelden.

Ondanks de lage Rotten Tomatoes-score, waren fans van de film er snel bij om de film te verdedigen, waarbij ze erop wezen dat de haat die het kreeg als "zeer gericht" aanvoelde. Sinds de release groeide de fanbase van de film gestaag en daarom waren velen in februari 2022 extatisch om herenigd te worden met hun nieuwe favoriete groep helden met de release van Marvel Studios Assembled: The Making Of Eternals. De documentaire belichtte het hele proces dat de film doormaakte, van pre-productie tot definitieve release, inclusief enkele grappige weetjes en geheimen achter de schermen van de cast en crew. Laten we dus eens kijken naar enkele belangrijke verhalen en geheimen van het maken van Eternals achter de schermen.

8 Dichter William Blake Geïnspireerde Regisseur Chloé Zhao

In tegenstelling tot alle andere Marvel-films die daarvoor waren geprobeerd, slaagde Eternals erin om tegengestelde concepten onder hetzelfde verhaal te onderzoeken, terwijl ze toch een vloeiende verhaallijn handhaafden. Al vroeg in de Marvel Studios: Assembled-functie gaf regisseur Chloé Zhao zelf een voorbeeld hiervan toen ze verklaarde dat de visie voor de hele film manieren had gevonden om "iets zo episch en intiems tegelijkertijd" vast te leggen, zoals de "creatie van een hele zon" en zonnestelsel gevolgd door iets zo intiems als "het zachte gefluister van een minnaar.” Zhao benadrukte hoe het gedicht Auguries Of Innocence van de historische Engelse dichter William Blake een grote inspiratie was geweest om dit te bereiken, door citaten uit het gedicht te trekken zoals: “To see the world as a grain of sand” en het toe te passen op de concepten van de film.

7 Dit is hoeveel onderzoek en voorbereiding er ging zitten in het creëren van 'Eternals'

Voortzetting van een aantal jaren van verhalen vertellen en karakterontwikkeling in Marvel's Infinity Saga was altijd een uitdaging voor het team van Marvel. De introductie van de Eternals was een opstapje van wat al was geplaveid door de Avengers-films, naar de toekomst van de MCU. Daarom was het van cruciaal belang voor het team van Marvel om ervoor te zorgen dat Eternals rijk zou zijn aan de stripverhalen die een Marvel-film echt speciaal maken voor fans.

Tijdens de documentaire achter de schermen vertelden Eternals' schrijvers Kaz en Ryan Firpo over het lange proces achter het voltooide script voor de film, waarbij ze verklaarden dat ze "800 pagina's aan onderzoek" hadden gekregen van alle strips en graphic novels.

6 De conceptuele lagen van 'Eternals' volgens Chloé Zhao

Later in de documentaire brak Zhao in detail elke laag uit die ze in het verhaal van de film had ingebed om het verhaal van de Eeuwigen op het scherm te vertalen.

Ze verklaarde: Er zijn lagen in deze film. Er is een geweldig sci-fi-avontuur dat zich door de tijd uitstrekt, en daaronder zit een zeer complex familiedrama,' eraan toevoegend: 'Daaronder is een liefdesverhaal, en dan, in de kern ervan, denk ik, is de reis van zelfontdekking.”

5 De Azteekse set bleek een uitdaging voor acteur Barry Keoghan

Tijdens een moment waarop de documentaire zich concentreert op het personage van Druig, benadrukte de acteur achter het moreel grijze en complexe personage hoe een specifieke scène, of meer in het bijzonder een specifieke set, een grote uitdaging voor hem was om te filmen in. De set in kwestie? De epische reconstructie van de Azteekse tempel. Keoghan verklaarde dat hij vanwege de steilheid van de treden moeite had om "het koel te houden" en zijn hoofd omhoog te houden, terwijl hij naar de camera liep terwijl hij naar beneden liep.

4 Kumail Nanjiani moest maandenlang met een dansleraar werken om zich voor te bereiden op de Bollywood-reeks

Een van de meest visueel verbluffende en vreugdevolle sequenties in de film komt door een extravagante en kleurrijke Bollywood-danschoreografie die Kumail Nanjiani's Kingo leidt. Hoewel het eindproduct misschien een lust voor het oog was, verklaarde Nanjiani zelf dat er veel hard werk en fysieke voorbereiding moest worden gedaan om op dat punt te komen. Tijdens de documentaire benadrukte Nanjiani zijn onervarenheid met dansen voorafgaand aan de film. Daarom verklaarde hij dat toen Zhao hem had gezegd dat ze een grote dansreeks voor zijn personage zou opnemen, de acteur pleitte voor een dansleraar met wie hij maanden van tevoren werkte voordat hij de scène opnam.

3 Lauren Ridloff's echtgenoot werd de ASL-interpreter op de set

Een factor die Eternals tot nu toe de titel van 'meest diverse Marvel-film' opleverde, was de weergave van dove identiteiten in een hoofdrol. Dove actrice Lauren Ridloff portretteerde het karakter van Makkari de speedster in de film. Dit leverde een inspirerend krachtig figuur op voor alle dove fans om naar op te kijken in de bioscoop. Tijdens de documentaire werd onthuld dat Ridloff zelf aandrong op zoveel mogelijk signeren op het scherm. De cast en crew leerden gebarentaal tijdens de opnames en Ridloffs eigen echtgenoot trad op als tolk op de set.

2 Salma Hayek overwon haar kinderangst tijdens het filmen

Tijdens een specifiek moment in de documentaire vertelde de leider van het superheldenteam, Salma Hayek, hoe een heel specifieke scène moeilijk voor haar te filmen was, maar haar toch hielp een grote angst voor haar te overwinnen. De actrice vertelde hoe ze enkele jaren geleden een vreselijk ongeluk had gehad tijdens het paardrijden en sindsdien nooit meer bij hen in de buurt kon zijn. Bij één scène in de film moest haar personage, Ajak, echter te paard de scène betreden. Hayek benadrukte hoe ze aanvankelijk moeite had gehad om de angst te overwinnen en te proberen op het paard te stappen, maar toen ze dat eindelijk deed, voelde ze zich 'bevrijd van haar verleden en haar angst'.

1 Een bepaald moment tijdens de productie heeft de cast van 'Eternals' meer dan wat dan ook verplaatst

Voor een nieuwkomer die toetreedt tot de gigantische filmfranchise, zou het normaal zijn om zich overweldigd te voelen door de epische omvang van het project en het gewicht erachter. Tijdens een specifiek moment in de documentaire benadrukte de cast van Eternals hoe het voor hen bijzonder ontroerend was toen ze allemaal voor het eerst in hun volledige superheldenkostuums verzamelden. Terwijl sommige castleden zoals Ridloff in tranen uitbarsten tijdens het moment, reageerden anderen nog heftiger op hun kostuums. Brian Tyree Henry, die Phastos in de film speelde, verklaarde dat hij, toen hij zijn kostuum voor de eerste keer zag, onmiddellijk iedereen die betrokken was geweest bij het maken van het kostuum riep en hen persoonlijk bedankte voor het maken van een "kleine zwarte jongen uit North Carolina". die in geen miljoen jaar geloofde" dat hij daar zou zijn, tot een superheld.

Aanbevolen: