Achter de schermen Geheimen van 'Moon Knight' uit 'Marvel Studios: Assembled

Inhoudsopgave:

Achter de schermen Geheimen van 'Moon Knight' uit 'Marvel Studios: Assembled
Achter de schermen Geheimen van 'Moon Knight' uit 'Marvel Studios: Assembled
Anonim

Marvel's nieuwste revolutionaire project, Moon Knight, opende een gloednieuwe en opwindende deur voor het Marvel-universum dat nog nooit eerder was verkend. Met Hollywood-ster Oscar Isaac die de productie leidde, bleek de show meteen een hit te zijn bij het publiek over de hele wereld. De serie volgde Isaac's Marc Spector en Steven Grant, een dissociatieve identiteitsstoornis, terwijl ze proberen de dood van miljoenen te stoppen met de hulp van de Egyptische god die ze dienen.

Moon Knight bracht veel belangrijke onderwerpen die Marvel nog moest onderzoeken op de voorgrond, zoals Isaacs vertolking van DIS en de langverwachte weergave van de Egyptische cultuur en identiteiten op het scherm. Niet alleen dit, maar veel aspecten van de show gingen ook viraal op verschillende sociale-mediaplatforms, zoals de soundtrack en verschillende regels van de dialoog. Het onmiskenbare succes dat Moon Knight zag, deed fans en publiek verlangen naar meer van de personages en hun verhaallijnen, of dat nu door een tweede seizoen of een verschijning in de bredere MCU was. Terwijl fans geduldig wachten op het nieuws van de terugkeer van Moon Knight, gaf de recente aflevering van Marvel's Assembled: The Making Of Moon Knight het publiek echter een dieper inzicht in de ingewikkelde ins en outs van de serie. Dus laten we eens kijken naar enkele interessante weetjes en geheimen achter de schermen van The Making Of Moon Knight.

8 Dit was de belangrijkste focus van de serie vanaf de Get-Go

Naarmate fans dieper en dieper in de serie duiken, wordt het concept van de oude Egyptische mythologie en de cultuur achter de Egyptologie steeds duidelijker en in de voorhoede van de show. Tijdens de Moon Knight-editie van Assembled benadrukten verschillende hoofdrolspelers van het team achter Moon Knight hoe belangrijk dit concept was geweest, omdat ze niet alleen de strips die eerder kwamen nauwkeurig wilden weergeven, maar ook een nieuw en opwindend spektakel wilden brengen dat nog nooit eerder was vertoond. eerder onderzocht in de MCU.

Moon Knight's uitvoerend producent Grant Curtis benadrukte: "Als je naar zijn oorsprongsverhaal in de strips kijkt, is het erg Egyptologiegericht en ik denk dat dit dit anders en uniek maakt. Dat was iets dat Kevin [Feige] al heel vroeg in het ontwikkelingsproces ter sprake bracht.”

7 Dit is waarom 'Moon Knight' een op zichzelf staand project was

In tegenstelling tot de rest van Marvel's fase 4, waren er tijdens het hele eerste seizoen van Moon Knight geen expliciete vermeldingen van de bredere MCU of de gebeurtenissen die plaatsvonden in eerdere films en shows van Marvel. Afgezien van een paar paaseieren hier en daar, was het gebrek aan erkenning van op Avengers gebaseerde onderwerpen volledig opzettelijk en diende het eigenlijk als een manier om het verhaal verder te brengen zonder vooraf bestaande grenzen.

6 Oscar Isaac was ver voor 'Moon Knight' benaderd door Marvel

Het v alt niet te ontkennen dat de hoofdrolspeler van de serie, Oscar Isaac, zijn vertolking van Marc Spector/Steven Grant/Jake Lockley echt volledig uit het park heeft geslagen. Zijn uitzonderlijke prestatie van een DID-systeem in de show werd geprezen door fans en critici over de hele wereld, en het v alt dan ook niet te ontkennen dat hij echt de perfecte keuze was voor de rol. Voordat Isaac echter in de hoofdrol speelde als de nieuwe huursoldaat die avatar werd, was hij al vaak benaderd door Marvel om zich bij het gigantische filmische universum aan te sluiten. Tijdens een bepaald moment in Assembled benadrukte Marvel's frontman, Kevin Feige, dit omdat hij verklaarde dat ondanks het feit dat hij Isaac in het verleden verschillende keren had benaderd, er nooit echt een geschikte match was geweest in Marvel voor de acteur totdat Moon Knight langskwam.

5 Zo bereidde Oscar Isaac zich voor op de rol

Afgaande op de diepe complexiteit van het personage van Marc Spector en zijn alters, en de briljante uitvoering die Isaac kon geven, is het duidelijk dat er een enorme hoeveelheid voorbereiding nodig was om dit te garanderen. Tijdens een bepaald moment in Assembled ging Isaac zelf in een diepe duik in alle manieren waarop hij zich voorbereidde op de rol. Hij schetste hoe onderzoek naar DIS zijn eerste prioriteit was en noemde zelfs expliciet enkele boeken die hem hielpen om vertrouwd te raken met de stoornis.

Isaac verklaarde: Er is een ongelooflijk boek van Robert Oxnam genaamd A Fractured Mind, en dat werd uiteindelijk mijn bijbel voor mij, want dit is iemand die niet besefte dat hij DIS had tot hij in de veertig was.”

4 Dit is hoe Oscar Isaac het karakter van Steven Grant beïnvloedde

Aan het begin van de serie maken fans kennis met de show door de ogen van de adorable dorky Brit, Steven Grant. Of je er nu van houdt of er een hekel aan hebt, het v alt niet te ontkennen dat zijn ietwat Oliver Twist Britse accent en maniertjes een enorm hoofdbestanddeel van het personage werden. Wat velen echter misschien niet weten over het zoete alter, is dat het idee om hem de nerdy Brit te maken die we op het scherm zien, eigenlijk van Isaac zelf kwam, aangezien het personage eerder als Amerikaans was geschreven. Tijdens een moment in Assembled benadrukte Isaac dit toen hij zei dat hij, nadat hij had gezien dat de eerste paar afleveringen zich in Londen zouden afspelen, met het accent begon te spelen. Isaac ging vervolgens verder met te benadrukken hoe hij volledig verliefd was geworden op het personage van Steven en zelfs tussen de opnames door in zijn personage was gebleven.

3 Een Switcheroo Van De Pakken

Tijdens de duur van de show zien we beide alters, Marc en Steven, hun eigen unieke kostuums aannemen wanneer ze de Moon Knight-krachten oproepen. Terwijl Marc's Moon Knight-kostuum traditioneler is en gebaseerd is op de Egyptische god die hij dient, is Steven's Mr. Knight-kostuum een meer gemoderniseerd driedelig volledig wit herenpak. De pakken vertegenwoordigen actief de individuele personages die ze op hun eigen respectieve manier dragen, maar zoals Isaac opmerkte, zouden ze eigenlijk andersom moeten zijn. Tijdens een moment in Assembled verklaarde de acteur dat Marc oorspronkelijk degene zou zijn die het Mr. Knight Suit zou aantrekken terwijl Steven het Moon Knight-kostuum droeg. Echter, na Isaac's briljante karakterisering van Steven als een Britse heer, realiseerden de showrunners zich dat hij het best geschikt zou zijn om de Mr. Ridderuitrusting.

2 Een broer en een dubbel lichaam

Zodra de serie het einde van de vierde aflevering bereikt, zien we Marc en Steven eindelijk oog in oog komen te staan in hun eigen lichaam. Natuurlijk zou dit scenario fysiek onmogelijk zijn om te filmen, aangezien beide personages worden gespeeld door Isaac en er dus een body double moest worden gebruikt om de essentie van de scène te bereiken. Het was echter geen willekeurige body double die binnenkwam om de rollen naast Isaac op zich te nemen, maar eigenlijk zijn eigen journaliste broer Michael Hernández.

1 De introductie van Marvel's eerste Egyptische superheld

In de finale van de show transformeert Marc's vrouw en stoere vrouwelijke hoofdrol, Layla (May Calamawy), in Marvel's allereerste Egyptische superheld op het scherm, The Scarlet Scarab. Dit was echter niet altijd waar het personage naartoe zou gaan. Tegen het einde van de Assembled-documentaire schetste de visionaire regisseur van Moon Knight, Mohamed Diab, hoe het personage uiteindelijk de held werd.

Hij verklaarde: "De show begon niet met de Scarlet Scarab. Maar door May te zien en haar te ontwikkelen als een Egyptisch personage, ontstond stap voor stap het idee. Laten we van haar een superheld maken.” Voordat hij later toevoegde: "Op dit moment is Marvel de wereld voor veel mensen. Kinderen, tieners. Deel uitmaken van die wereld betekent dat je bestaat. Vertegenwoordiging eigenlijk. Zo iemand op het scherm hebben, goed verdedigen, dat is het soort verhaal dat mensen samenbrengt.”

Aanbevolen: