Fans denken dat dit de meest realistische romantiek op het scherm ooit was

Fans denken dat dit de meest realistische romantiek op het scherm ooit was
Fans denken dat dit de meest realistische romantiek op het scherm ooit was
Anonim

Met alle goedkope romantische films die er zijn, zijn bioscoopbezoekers eerlijk gezegd moe van alle onrealistische relaties die ze op het scherm zien.

Mensen worden niet echt verliefd nadat ze elkaar op een zomer op het strand hebben ontmoet en hebben verborgen wie ze werkelijk zijn ('Grease,' iemand?). Mensen worden ook niet verliefd op hun stalkers ('Twilight'), en meestal krijgen ze ook niet de miljonair - tenminste, niet zonder verplichtingen ('SATC').

Maar het goede nieuws is dat fans ten minste één romance op het scherm hebben gevonden waar ze echt achter kunnen staan. En dat komt allemaal omdat die romantiek zo realistisch is, het bevat zelfs het paar dat vecht in sommige van hun scènes.

Dus welke filmfranchise bevat het meest nauwkeurige verliefde stel aller tijden? Fans zeggen dat het 'Star Wars' is. Maar hey, luister naar ze!

Een fan schreef dat Han Solo en prinses Leia zonder twijfel de meest realistische relatie zijn die ooit op film is afgebeeld. Natuurlijk beweert de Quora-commentator dat de acteurs ook in het echte leven van een relatie genoten, wat volgens hen het element op het scherm van de romantiek nog overtuigender maakt. Dat betekent dat niet zomaar een actrice prinses Leia met succes voor elkaar had kunnen krijgen.

Hoe dan ook, fans wijzen op het feit dat Leia en Han Solo zoveel "snark en frustratie" ten opzichte van elkaar vertoonden dat elk stel dat de film met hun significante ander bekijkt de ware liefde tussen de regels door volledig herkende.

Het andere dat hun romance zo realistisch maakte? Hoewel sommige critici de romance "griezelig" vonden, suggereert de Leia-Han Solo-verzender dat 'veel vrouwen' in wezen onbeleefd zijn tegen de jongens die ze leuk vinden. Dat is de reden waarom, op basis van hoe Leia Han Solo behandelt, fans over hun bloeiende relatie denken alsof het het beste ooit is.

Carrie Fisher als prinses Leia en Harrison Ford als Han Solo
Carrie Fisher als prinses Leia en Harrison Ford als Han Solo

In termen van realisme is het dat wel. Alles, van het gekibbel en vechten op het scherm terwijl ze duidelijk tot elkaar aangetrokken worden tot hun schijnbare onwil om echt voor elkaar te vallen, de twee hoofdpersonages zijn super herkenbaar in hun weerstand tegen liefde.

En hoewel het een beetje oubollig is, stemt de geobsedeerde fan in, dat hele idee van het vinden van je "one" is belichaamd in de relatie tussen Han Solo en Leia. Het werd echter niet gedaan in de conventionele stijl, handhaaft de fan.

In plaats van 'gekunsteld' een relatie op te bouwen, laat 'Star Wars' de dingen zich op een natuurlijke manier ontvouwen, helemaal tot aan het 'ik hou van jou… ik weet het'.

Kortom? De romantiek is "ongelooflijk effectief", zeggen fans, en de combinatie van de "echtheid" van de uitvoering en de "sappige dialoog" maken de relatie op het scherm echt tot een volledig realistisch pakket.

Wat ironisch is, is dat Harrison Ford blijkbaar niet van zijn tijd op 'Star Wars' genoot, maar dat was waarschijnlijk niet vanwege zijn romantiek op het scherm (en uit?)…

Aanbevolen: