Het uiten van Buzz Lightyear in de nieuwe Pixar-film is een "droom die uitkomt" voor Chris Evans

Inhoudsopgave:

Het uiten van Buzz Lightyear in de nieuwe Pixar-film is een "droom die uitkomt" voor Chris Evans
Het uiten van Buzz Lightyear in de nieuwe Pixar-film is een "droom die uitkomt" voor Chris Evans
Anonim

Chris Evans is helemaal klaar om Buzz Lightyear tot in het oneindige en verder te brengen in een nieuwe Toy Story spin-off film van Pixar!

Het is veilig om te zeggen dat Disney geen middel onbeproefd liet toen ze hun overweldigende lijst van aankomende Star Wars-, Marvel- en Pixar-projecten aankondigden. Van She-HULK tot OBI-WAN KENOBI die hun eigen televisieserie krijgen, tot de castingaankondiging voor The Little Mermaid en Thor: Love And Thunder, het was vandaag een geweldige dag om een nerd te zijn.

Een van de meest opwindende aankondigingen kwam toen Chris Evans zijn volgende project deelde, zijn eigen "droom die uitkomt". Hij zal de stem zijn van Buzz Lightyear in een prequelfilm van Pixar, die het oorspronkelijke verhaal van het personage zal volgen.

Chris Evans is over de maan

De film is getiteld Lightyear en hoewel de plot voorlopig een mysterie blijft, kunnen we het oorsprongsverhaal verwachten van de held die het speelgoed inspireerde in het universum van de film. Evans zal de stem uitbrengen van de "jonge testpiloot die de Space Ranger werd die we vandaag allemaal kennen."

Evans is nog steeds ongelovig over de kans en deelde zijn dankbaarheid in een oprechte Instagram-post. "Werken met Pixar is een droom die uitkomt", schreef de Captain America-acteur.

Hij ging verder met het delen van de verwarring die hij voor het eerst voelde toen hij over de film werd geïnformeerd, aangezien "Tim Allen Buzz Lightyear is, en niemand zijn uitvoering ooit kan aanraken."

In tegenstelling tot de Toy Story-films waarin Buzz Lightyear… nou ja, een speeltje is, zal Lightyear de echte held in al zijn glorie volgen, dus dat is waarschijnlijk de reden waarom Allen geen deel zal uitmaken van de prequel-film.

Evans deelde dat hij tijdens de hele film 'van oor tot oor' glimlachte en dat 'iedereen gerust kan zijn. En word heel opgewonden. Kon iemand hem maar laten weten dat iedereen dolblij is voor hem, maar geen rust zal krijgen voordat de film in de bioscoop komt!

De voormalige MCU-acteur worstelde om zijn opwinding onder woorden te brengen en deelde: "Ik glimlach elke keer als ik eraan denk." We willen alleen maar zeggen dat hij niet de enige is.

De film zal naar verwachting op 17 juni 2020 in de bioscoop verschijnen en zal de eerste prequel-film zijn in het Toy Story-universum.

Aanbevolen: