Pete Davidson's kast make-over is een droom die uitkomt

Inhoudsopgave:

Pete Davidson's kast make-over is een droom die uitkomt
Pete Davidson's kast make-over is een droom die uitkomt
Anonim

Comedian Pete Davidson heeft zojuist een kast-make-over gekregen en zijn fans kunnen niet blijer zijn met de verandering! SPIFF Het organiseren van geposte foto's van de nieuw gemaakte kast, pronken met wat ze zeggen is "zwarte planken met een paar zwarte duurzame opbergdozen."

SPIFF Organizing plaatste verschillende foto's van zijn nieuwe kast op hun Instagram, waardoor fans een voorproefje kregen van de garderobe van de acteur. De meeste van zijn kleren zijn kleurrijk en helder en zijn gerangschikt in regenboogvolgorde. Het laat ook zien dat hij voor zijn bekende streetwear-stijl vooral de voorkeur geeft aan comfy hoodies en joggingbroeken.

Hoewel het vooral zijn comfortabele kleding laat zien, tonen de foto's ook Davidson's Louis Vuitton-rugzak en plunjezak, Nike Airs, New Balance-sneakers en Converse. Het toont ook een paar sneakers met een thema van The Freak Brothers, een show waarin Davidson Phineas T. Phreakers speelt. Op het moment van deze publicatie lijken die sneakers het enige bestaande paar te zijn.

SPIFF Organizing heeft in de loop der jaren naam gemaakt

Opgericht door Jenna Haefelin in 2016, heeft de in-form-service al verschillende klanten gehad die beroemdheden en professionele atleten op de lijst hebben staan. De SPIFF-website heeft meer dan eens over hun klant Leah McSweeney geschreven nadat ze hen had gerekruteerd om haar appartement in Manhattan te ontwerpen en in te richten. Ze zijn ook te zien in E! Nieuws, Mensen, Daily Mail en Bravo meerdere keren.

Er staat ook een verklaring over SPIFF Organizing op haar website die de reden achter haar visie bespreekt. "Naarmate ik groter word, zal ik in staat zijn om iets terug te geven aan degenen die het nodig hebben of het gewoon verdienen. Ik zou graag op een dag mensen in nood verrassen met een make-over in huis. Het huis is waar we het grootste deel van onze tijd en iedereen doorbrengen verdient een speciale ruimte waar ze trots op zijn en die ze hun eigen ruimte mogen noemen."

Vanwege zijn populariteit biedt SPIFF Organizing nu diensten aan in New York, Florida en Californië. Ze zijn beschikbaar voor het organiseren, verhuizen en ontgiften. Ze bieden ook virtuele diensten voor mensen met een beperkt budget met een doe-het-zelf-geest. Vanaf deze publicatie zijn hun serviceprijzen niet beschikbaar, tenzij iemand een aanvraag indient. Ook is niet bekend of er een wachtlijst is. Op basis van hun klanten is er echter waarschijnlijk.

Fans en mediakanalen geloven dat Kim Kardashian iets te maken heeft met zijn kastmake-over

Veel mensen kennen Davidson als castlid bij Saturday Night Live. De afgelopen maanden staat hij echter ook bekend als de vriend van Kim Kardashian. Verschillende publicaties hebben gesuggereerd dat Kardashian dit heeft helpen realiseren. Fans op Instagram hebben ook opmerkingen gemaakt over hoe Kardashian een verschil heeft gemaakt. Een gebruiker zei zelfs: "Dit is zooo kardashian van hem."

Vanaf deze publicatie heeft SPIFF Organization aangekondigd dat ze meer foto's van de nieuwe kast zullen plaatsen. Fans hopen de volgende collecties hoeden en sieraden te zien! Davidson heeft sindsdien niet meer gesproken over de make-over van de kast. De in-home service werkt zijn Instagram regelmatig bij.

Aanbevolen: