HBO bevestigt ontwikkeling van drie 'Game Of Thrones'-spin-offs

HBO bevestigt ontwikkeling van drie 'Game Of Thrones'-spin-offs
HBO bevestigt ontwikkeling van drie 'Game Of Thrones'-spin-offs
Anonim

Fans hebben ruimschoots de tijd gehad - in feite twee jaar - om de controversiële conclusie van een van hun populairste shows aller tijden, Game of Thrones, te verwerken. Nu hebben degenen die na de finale bij HBO willen blijven, meer om naar uit te kijken, aangezien ze zojuist hebben bevestigd dat er drie nieuwe Game of Thrones-spin-offs in ontwikkeling zijn.

HBO bevestigde aan The Hollywood Reporter dat er drie nieuwe spin-offs van de Game of Thrones-serie in ontwikkeling zijn onder de tijdelijke titels van 9 Voyages (de Sea Snake), 10.000 schepen en Flea Bottom.

Deze, samen met de eerder aangekondigde spin-offs, het in 2022 geplande House of the Dragons, Tales of Dunk and Egg, en een animatieserie hebben fans van de serie nu iets gegeven om naar uit te kijken - een groeiend universum dat zal er misschien ooit uitzien als de monumentale MCU.

De nieuwe spin-offs, samen met House of the Dragons en anderen, hebben het totaal op zes gebracht, waardoor zelfs fans die de originele show niet leuk vonden, iets nieuws hebben om van te houden. De komende serie zal de verhaallijnen verkennen die, naar de mening van velen, mislukten in de hoofdserie.

9 Voyages volgt het verhaal van Lord Corlys Velaryon, ook bekend als The Sea Snake, the Lord of the Tides, en the Head of the House Velaryon.

Van de maker van Rome en Bruno Heller, 9 Voyages is het verst vooruit in het ontwikkelingsproces en heeft een personage dat ook zal verschijnen in de komende GoT-serie, House of the Dragons, waar hij wordt gespeeld door acteur Steve Toussaint.

Het tweede project, met de werktitel 10.000 Ships, richt zich op de krijgerkoningin prinses Nymeria, een gerespecteerde voorouder van House Martell die het koninkrijk Dorne heeft gesticht. Ze is zo ongelooflijk dat twee personages uit de originele serie haar naam dragen: zandslang Nymeria zand en Arya's schrikwolf.

Dit verhaal speelt zich af rond 1000 jaar vóór de gebeurtenissen van GoT en is het oudste op de Westeros-tijdlijn in vergelijking met alle andere spin-offs die vanaf nu zijn aangekondigd.

De derde spin-off speelt zich af in de King's landingssloppenwijk van Flea Bottom. Het is een doolhof van straten in de hoofdstad en de geboorteplaats van personages als Davos Seaworth en Gendry Baratheon.

Deze projecten zijn aangekondigd samen met de aankomende serie, House of the Dragons, die zich 300 jaar voor de gebeurtenissen van GoT afspeelt en het verhaal van House Targaryen volgt. Het bouwt op tot een epische burgeroorlog die Westeros uit elkaar scheurt.

Tales of Dunk and Egg gaan over de avonturen van de heggenridder, ser Duncan en zijn schildknaap Egg, die later koning Aegon V Targaryen zou worden.

Hoewel er online veel discussies zijn geweest over hoe GoT had moeten eindigen en de verhaallijnen en personages die hadden moeten worden verkend, dachten de meeste fans dat het daar zou eindigen. De zes aankomende spin-offs die zich richten op deze specifieke thema's zullen ons helpen meer over hen te weten te komen, en misschien zelfs logisch voor hoe abrupt de hoofdreeks eindigde.

Aanbevolen: