Twitter verloor het over Leslie Jones' commentaar op 'Zack Snyder's Justice League

Inhoudsopgave:

Twitter verloor het over Leslie Jones' commentaar op 'Zack Snyder's Justice League
Twitter verloor het over Leslie Jones' commentaar op 'Zack Snyder's Justice League
Anonim

Net als sommigen van ons, heeft Leslie Jones vier uur en twee minuten gespaard om de Justice League van Zack Snyder te bekijken, waarmee ze fans zegende met een episch livecommentaar.

De film, uitgebracht op HBO Max, presenteert de gebeurtenissen van het superheldenteam zoals Snyder het oorspronkelijk bedoeld had. De zogenaamde Snyder Cut bevat extra scènes met achtergrondverhalen, nieuwe personages en teases voor aankomende films die de bioscooprelease van 2017 niet haalden.

Leslie Jones vroeg fans of ze 'Zack Snyder's Justice League' moest kijken en het antwoord was duidelijk ja

Jones heeft haar volgers inzicht gegeven in een van de meest verwachte filmische evenementen van het jaar, met behulp van de speciale hashtag longassmovie.

"Ik heb nog 3 uur 56 minuten en 13 seconden, lange nacht voor de boeg!!" de actrice tweette op 20 maart, de eerste in een reeks van vele, vele tweets.

Jones, die onlangs op Coming 2 America verscheen, heeft haar liefde voor Wonder Woman herhaald. Ze plaatste een clip waarin ze commentaar gaf op de heroïsche actie van het personage gespeeld door Gal Gadot, terwijl ze ook zeer herkenbare vragen stelde over haar altijd onberispelijke kleding.

"Ik bedoel, is een van haar superkrachten schone kleren?" Jones heeft getweet.

De actrice richtte vervolgens hilarisch op de schurk Steppenwolf van de film.

“GA NAAR THERAPIE!! Zo ziek van dit!!” schreef ze.

Leslie Jones vraagt ons allemaal of er een 'Snyder Cut'-vervolg komt

Verschillende tweets later bereikte Jones eindelijk het einde van de film.

"ITS OVAH !!" ze twitterde.

"Zoooo we kunnen nog een film van vier uur verwachten, want ze geven deze levensvergelijking blijkbaar niet op!!" voegde ze eraan toe.

Jones stelt de vraag waar iedereen aan denkt sinds de film werd uitgebracht. Er is nog geen sprake van een vervolg en Snyder heeft ook bevestigd dat er geen vervolg komt van zijn eigen Justice League-versie.

De regisseur was gehecht aan de film voordat hij de productie verliet, halverwege het filmen na de dood van zijn dochter. Buffy the Vampire Slayer-maker Joss Whedon kwam tussenbeide om toezicht te houden op de postproductie en het schrijven en regisseren van extra scènes.

Snyder zei dat het oorspronkelijke plan was dat deze Justice League gevolgd zou worden door nog twee films, maar nu: "Warner Bros. heeft niet echt interesse getoond om meer films met mij te maken, en dat is 100% prima. Ik begrijp het."

Aanbevolen: