Wat vindt Joss Whedon van Snyder Cut?

Inhoudsopgave:

Wat vindt Joss Whedon van Snyder Cut?
Wat vindt Joss Whedon van Snyder Cut?
Anonim

Op dit moment is Zack Snyder als de verloren jongen die thuiskomt, of beter nog, de koning keerde terug naar zijn koninkrijk, het DC koninkrijk. We stellen ons het gezicht van Snyder op het lichaam van Aragorn voor in zijn bekronende scène in Return of the King.

Sinds Snyder Cut in première ging, heeft de regisseur alleen maar lovende kritieken gekregen voor zijn versie van Justice League, die hij moest regisseren na de dood van zijn dochter, maar werd vervangen door Avengers-regisseur Joss Whedon. Alle fans zeggen godzijdank dat hij de film terug heeft genomen en heeft herwerkt tot wat hij voor ogen had. Zelfs de acteurs vonden het leuk om terug te zijn voor nieuwe opnames.

Hoewel de film spectaculair was, riep het alleen maar meer vragen op waar we graag de antwoorden op willen weten, zoals; krijgen we een vervolg met Snyder-helm, wat gaat Snyder nu doen, en nog interessanter; wat vond Whedon ervan? Zijn versie van de film wordt aan de kant geschoven alsof het rommel is, dat moet pijn doen, toch?

Maar zullen alle beschuldigingen die tegen hem worden geuit, inclusief de beschuldigingen van intimidatie op de werkplek van Ray Fisher (ook bekend als Cyborg) over Justice League zelf, ons echt slecht voelen?

'Justice League.&39
'Justice League.&39

Mensen op Twitter slepen echt de 'Whedon Cut'

Bijna onmiddellijk nadat fans Snyder Cut begonnen te kijken, kwam er een titelgolf van steun op sociale media, terwijl ook massa's negativiteit jegens Whedon Cut begon. Fans konden niet geloven hoe anders en beter het was dan de herwerkte en herschreven theatrale versie die pas vier jaar geleden teleurstelling opleverde.

"De meest voorkomende afhaalma altijd lijkt een totale schok en ontzag te zijn over hoe grondig Whedon de visie van Snyder heeft verontreinigd", schreef Brobible.

Twitter was ook niet aardig voor Whedon. De meeste gebruikers sleepten zijn naam serieus door de modder en zeiden dingen als; "Joss Whedon moet worden gearresteerd", en "Het is maar 25 minuten geleden en deze shit 100x beter dan Joss Whedon's Justice League."

Veel Tweets hadden ook als thema het begraven van Whedon, zoals hieronder te zien is:

Anderen dachten na over wat Whedon dacht toen ze deze Twitter-storm tegen hem zagen gericht:

Dus, hoewel het buitengewoon moeilijk was om Twitter's verontwaardiging niet te horen, zelfs als je geen DC-fan bent, kunnen we aannemen dat een deel ervan Whedon's oren moet hebben bereikt. Maar op het moment van schrijven heeft Whedon nog geen officiële verklaring gegeven met betrekking tot wat hij van Snyder Cut vindt, als hij er überhaupt naar heeft gekeken.

We zouden graag denken dat hij professioneel zou zijn over zijn mening, aangezien het een project was dat aanvankelijk niet van hem was. Toen Justice League werd uitgebracht en de recensies binnenkwamen, gooide Snyder de herwerkte versie van zijn project nooit weg. Tot op de dag van vandaag heeft hij het nog nooit gezien, hij had immers grotere dingen om zich zorgen over te maken.

"Er was een tragedie in mijn familie geweest, en het was echt allesverslindend", vertelde Snyder aan ReelBlend. "Eerlijk gezegd had ik de film niet gezien, ik heb de bioscoopversie van de film nog steeds niet gezien. Dus misschien heb ik mijn verontwaardiging kunnen temperen door gewoon niet te weten wat er eigenlijk anders gebeurt. En ook mijn lieve vrienden zijn in de film. Mijn cast, ik hou van ze. En ik wil gewoon het beste voor ze. Ik was ervan overtuigd dat de film niet was wat ik had bedoeld, maar ik had ook het gevoel dat mijn gevecht was genomen. Dus ik liet het zijn wat het was."

Christopher Nolan en Deborah, de vrouw van Snyder, adviseerden Snyder de film niet te kijken omdat ze Snyder de pijn wilden besparen dat 70 tot 75 procent van zijn werk opnieuw moest worden gemaakt.

"Ik weet niet hoeveel mensen die ervaring hebben. Je hebt lang aan iets gewerkt, en dan vertrek je, en dan zie je wat ermee is gebeurd," vertelde Deborah aan Vanity Fair.

"Ze kwamen en zeiden gewoon: 'Je kunt die film nooit zien'", zei Snyder, "Omdat ik wist dat het zijn hart zou breken," voegde Deborah eraan toe.

Synder vertelde MTV News dat hij er niet echt aan dacht om zijn naam van Justice League af te halen. Hij zei dat hij het misschien zou doen als hij de film had gezien, maar uiteindelijk kon het hem niet zoveel schelen.

Whedon's werk aan 'Justice League', in combinatie met de beschuldigingen tegen hem op de set, hebben fans over de rand gebracht

Whedon's heropnamen (vooral de scènes met Superman's waar ze CGI van zijn snor moesten verwijderen) en zijn herschrijvingen (over-seksualisering van Wonder Woman, wegsnijden van de meeste verhaallijnen van Leagues en het toevoegen van vreselijke grappen, enz.) het zijn niet de enige dingen die voor altijd in Justice League zullen worden afgedrukt. Het begin van de houding van de regisseur zal ook bijdragen aan de slechte smaak die in de mond van de fans achterblijft met betrekking tot de film.

Fans zijn Ray Fisher's beschuldigingen aan het adres van Whedon nauwelijks vergeten, waarin hij zei dat Whedon "beledigend en onprofessioneel" was tijdens reshoots. Vooral omdat de andere collega's van Whedon naar voren zijn gekomen om hun eigen zorgen te uiten bij de regisseur, waaronder een groot deel van de cast van Buffy the Vampire Slayer.

Maar net zoals we geen antwoord hebben gekregen van Whedon over Fisher's aantijgingen, zullen we waarschijnlijk ook geen antwoord krijgen op wat hij denkt over Snyder Cut.

Toch had hij misschien een beetje een mening getoond door terug te gaan naar de ReleasetheSnyderCut-beweging die begon nadat de film was gestopt. Whedon nam opnieuw iets en herwerkte het slecht, reageerde op een Tweet van een oude Batman, noemde het Victoriaanse Batman, en voegde de hashtag ReleaseTheSnyderDaguerreotype toe. Fans aan de kant van Snyder waren niet zo blij, zoals je je kunt voorstellen, ook al bedoelde Whedon niet dat het kleinzielig zou klinken.

Whedon kan er mogelijk ook een soort van warmte van voelen. Hoewel HBO op de set van zijn nieuwe serie The Nevers nooit klachten over Whedon ontving, trad hij kort na Fisher's beschuldigingen af als showrunner. Het is niet bekend of ze verwant zijn (Whedon zei in een verklaring dat hij aftrad omdat hij tijdens een pandemie geen show wilde opnemen), maar fans zijn er vrij duidelijk in dat ze toekomstige Whedon-projecten niet zullen steunen. Het lijkt erop dat Whedon's carrière Mr. Pointy heeft ontmoet.

Aanbevolen: