Johnny Knoxville afgewezen met in de hoofdrol deze iconische show

Inhoudsopgave:

Johnny Knoxville afgewezen met in de hoofdrol deze iconische show
Johnny Knoxville afgewezen met in de hoofdrol deze iconische show
Anonim

Tijdens zijn hoogtepunt op MTV was Jackass een kolossale hit die uiteindelijk de wildste artiesten in enorme sterren veranderde. Johnny Knoxville, Bam Margera en Steve-O werden allemaal bekende namen dankzij de show, en door de jaren heen zijn ze allemaal blijven verdienen dankzij hun Jackass-faam.

Voordat de show op MTV landde en een grote ster werd, kreeg Johnny Knoxville een aanbieding voor een iconische televisieserie. Het was een enorme kans, maar uiteindelijk gaf hij door aan wat een carrièrebepalend moment had kunnen zijn.

Laten we eens kijken welke iconische serie Johnny Knoxville uiteindelijk doorgaf voordat hij een ster werd.

Hij kreeg een plekje aangeboden op ‘Saturday Night Live’

Johnny Knoxville Premiere
Johnny Knoxville Premiere

Elke artiest moet ergens beginnen, en soms komt het maken van grote dingen tot stand door het ontkennen van wat elders een enorme kans zou kunnen zijn. Voor Johnny Knoxville betekende dit het afslaan van de kans om een plekje op de iconische Saturday Night Live te bemachtigen voordat hij een beroemd gezicht in de business was.

De manier waarop de show Knoxville ontdekte is behoorlijk onconventioneel, maar ze zagen duidelijk iets in de artiest dat ze leuk vonden. Dit leidde ertoe dat ze een aanbod deden, dat maar weinig mensen weigeren. Jeff Tremaine, de mede-bedenker van Jackass, zou openhartig zijn over de hele situatie tijdens een gesprek met The A. V. Club.

“De bal rolde op Jackass, maar het ging langzaam. We hebben een klein bandje gemaakt om te laten zien wat Jackass was. Het ging rond, en het was erg populair. SNL heeft het in handen.”

Hoewel niet iedereen die in de show verschijnt in een ster verandert, v alt niet te ontkennen dat SNL veel komische artiesten beroemd heeft gemaakt. Het is interessant om te zien dat de kinderschoenen van Jackass hebben geleid tot de interesse van SNL om Johnny Knoxville te casten. Natuurlijk, hij was geen traditionele komische artiest, maar hij had charisma en de show dacht dat ze zijn specifieke vaardigheden konden gebruiken.

In plaats van alle kansen te grijpen, nam Knoxville echter een beslissing die de loop van zijn leven zou veranderen.

‘Jackass’ gewond bij het opstijgen

Johnny Knoxville klootzak
Johnny Knoxville klootzak

Een van de belangrijkste dingen voor artiesten is om volledige vrijheid te hebben over hun creatieve expressie, en dit was uiteindelijk de reden waarom Johnny Knoxville de kans voorbij liet gaan om naar New York te gaan voor SNL.

In een gesprek met de Washington Times zei Knoxville: Het was op het moment dat ik ofwel ja zei tegen mijn vrienden, waar we alle controle hadden, of ja tegen Saturday Night Live, waar geen van mijn vrienden zou er echt zijn en ik had geen controle. Ik dacht gewoon dat ik de juiste beslissing had genomen.”

Een gouden kans voorbij laten gaan, loont niet altijd, en soms moet een artiest terugkijken en stilstaan bij wat had kunnen zijn. Gelukkig werd Jackass een enorme hit op MTV en kwam er uiteindelijk een franchise van films uit voort, waarmee Knoxville effectief de mainstream werd.

Dankzij het succes van Jackass kreeg Knoxville de kans om te schitteren in films als Men in Black II, Teenage Mutant Ninja Turtles en The Dukes of Hazard. Hij is ook te zien geweest in talloze televisieprojecten. In feite kreeg Knoxville uiteindelijk de kans om de show te hosten die hij ooit had doorgegeven.

Knoxville Wound Up Hosting SNL

Johnny Knoxville SNL
Johnny Knoxville SNL

Het hosten van Saturday Night Live is een enorme eer in het vak, en jaren nadat hij de show had doorgegeven ten gunste van het gooien van de dobbelstenen op Jackass, kreeg Johnny Knoxville de kans om de show te hosten, waarmee hij zijn plaats in de popcultuur voor altijd verstevigde. In de aflevering die hij presenteerde, was System of a Down de muzikale gast.

Interessant genoeg zou Knoxville later dat jaar terugkeren naar SNL toen Jack Black hostingtaken kreeg. Dit was een nieuwe kans voor de ster om op het kleine scherm te schitteren in sketchcomedy, en het was cool voor fans om te zien hoe hij zijn SNL terugkeerde in hetzelfde jaar dat hij de iconische show presenteerde.

Jackass is natuurlijk altijd het brood en de boter van Knoxville geweest en Jackass 4 is bevestigd. Er is veel drama achter de schermen gaande, namelijk met Bam Margera, maar het project lijkt nog steeds gaande te zijn. Hopelijk wordt alles opgelost en krijgen oude fans de film te zien die ze verdienen.

SNL afwijzen had een ramp kunnen zijn, maar het is goed gekomen voor Johnny Knoxville.

Aanbevolen: