Marvel-fans zijn dolgelukkig als Agatha Harkness de 'WandaVision'-spin-off krijgt

Inhoudsopgave:

Marvel-fans zijn dolgelukkig als Agatha Harkness de 'WandaVision'-spin-off krijgt
Marvel-fans zijn dolgelukkig als Agatha Harkness de 'WandaVision'-spin-off krijgt
Anonim

Actrice Kathryn Hahn speelt de hoofdrol in een nieuwe WandaVision-spin-off van Marvel Studios, met de nadruk op haar personage Agatha Harkness.

Variety bevestigde op 7 oktober dat Marvel Studios officieel groen licht heeft gegeven voor een WandaVision spin-off show met actrice Kathryn Hahn, die de sinistere heks en Wanda's aartsvijand, Agatha Harkness, speelde. Ze zal ook in andere MCU-films en -shows verschijnen.

Agatha is een oude tovenares die Wanda manipuleerde om in de stad Westview te blijven, zodat ze haar vermogen kon gebruiken om krachtige chaosmagie te gebruiken. Hahn was het doorbraakpersonage van de serie en verraste fans ongelooflijk toen ze haar ware identiteit onthulde.

Kathryn Hahn is terug als Agatha Harkness

Het personage is een favoriet uit stripboeken en fans zijn dolgelukkig om te horen dat er meer van Agatha in de MCU zal zitten.

"Dat is wat er gebeurt als je een show draagt!!!" schreef een fan.

"beste wandavision-personage. ik maak de regels niet", spoot een ander.

"Het zou eerlijk moeten gaan over haar oorspronkelijke opkomst aan de macht. Een beperkte serie over een coven van heksen lang voordat de wereld zo verzadigd was met gek zou leuk kunnen zijn", zei een gebruiker.

Een vierde viel in: "Ze is niet alleen een geweldig personage, maar een van de grootste zwakheden van de MCU zijn onderontwikkelde schurken, Disney+ is de perfecte plek om dat te doen. Ik kan niet wachten."

WandaVision-hoofdschrijver Jac Schaeffer keert terug om de komende serie te schrijven en uitvoerend te produceren. Hoewel Disney de mond vol heeft gehouden over andere details, is het mogelijk dat het verhaal zich concentreert op de nasleep van de gebeurtenissen in WandaVision.

Het zou ook interessant zijn om in haar vorige leven als heks te duiken vóór de gebeurtenissen in de serie, zoals Agatha zei dat ze de Salem Witch Trials had overleefd. In de strips is bekend dat Agatha ook de val van Atlantis heeft overleefd.

Aan het einde van de serie werd Agatha gegijzeld in de stad Westview, onder dezelfde betovering die Wanda eerder over de inwoners van de stad uitsprak, zodat ze daar met Vision kon wonen. Ze werd voorgesteld als Agnes, de gekke buurvrouw van Wanda en Vision, in wie de Scarlet Witch haar weer opsluit voordat ze Westview verlaat.

Aanbevolen: