Dit is wat Jeremy Allen White deed voordat hij zijn rol op Shameless landde

Inhoudsopgave:

Dit is wat Jeremy Allen White deed voordat hij zijn rol op Shameless landde
Dit is wat Jeremy Allen White deed voordat hij zijn rol op Shameless landde
Anonim

Kunnen we ons een dag herinneren waarop we niet de hilarische show hadden die Shameless is? Nee, dat kunnen we niet, want het voelt alsof we de Gallaghers voor altijd in ons leven hebben gehad en onderweg verwoesting hebben aangericht.

Hoewel de personages echt schaamteloos zijn in alles wat ze doen, bewonderen we ze nog steeds en streven we er soms naar om zoals zij te zijn. Maar nu de show ten einde loopt, zou het geweldig zijn als we hun hersens zouden kunnen kiezen over wat er in het afgelopen seizoen gaat komen.

Een groot deel van de cast is opgegroeid op de set, dus het enige wat ze echt weten is Shameless. Maar Jeremy Allen White had al een indrukwekkende acteercarrière voordat hij in Lip stapte. Dit is wat hij deed voordat hij werd gecast als een van de oudste Gallagher-broers en zussen.

Hij werd geboren als artiest

Van jongs af aan, op de lagere school, hielden White's buitenschoolse activiteiten jazz, ballet en tapdansen in. Maar hij ging verder met grotere en betere dingen op de middelbare school, toen hij besloot om te gaan acteren.

Hij was toen al gewend aan optreden, dus een beetje acteren was waarschijnlijk geen probleem voor hem, en was gewoon een vinkje op de lijst van het beheersen van showbizz. Het is tenslotte het familiebedrijf.

Snel nadat White besloot acteur te worden, pakte hij zijn eerste acteeroptredens op. In de aanloop naar zijn casting in Shameless kreeg hij zijn eerste twee rollen in hetzelfde jaar, toen hij nog maar vijftien was. Eerst was er een serie genaamd Conviction, en daarna de film Beautiful Ohio.

Een jaar later scoorde hij nog twee rollen, een in een korte film genaamd Aquarium en een andere in The Speed of Life. Hij verscheen vervolgens in een paar afleveringen van Law & Order, daarna Afterschool, en een paar korte films genaamd The Fourth en Gloria & Eric.

In 2010 verscheen hij opnieuw in Law & Order en in een film genaamd Twelve. Het jaar daarop kreeg hij Lip en zijn leven veranderde voor altijd.

Twee jaar van de middelbare school kreeg hij een lip

Zoals veel van de cast van Shameless, was White vrij jong toen hij zijn rol kreeg. Hij was pas twintig.

White heeft bewezen een behoorlijk privé-acteur te zijn, dus er is niet veel bekend over hoe zijn casting ging of hoe hij het vond om gecast te worden in wat zijn doorbraakrol bleek te zijn.

In 2012, een jaar nadat hij Lip speelde, had White een verrassingsfeestje voor de 21e verjaardag en vertelde hij aan Vulture dat hij niet precies hetzelfde zelfvertrouwen had als zijn personage.

"Ik denk dat er een gezonde afstand is tussen mij en Lip", zei hij. "Ik ben een beetje jaloers op hem. Ik ben altijd jaloers geweest op wat hij te doen heeft. Ik heb gewoon niet het vertrouwen dat Lip heeft; ik heb niet zo'n grote ballen als die van Lip."

White vertelde later waarom hij denkt dat Shameless speciaal is. Hij vertelde de Chicago Tribune dat hij dacht dat de show voor altijd zou kunnen doorgaan.

"Ik denk dat de show groter is dan alle personages en daarom werkt het. Het gaat over de plek waar ze zijn opgegroeid - de buurt - en al deze personages zijn gewoon een manier om het publiek dat te laten zien. Dus ja, ik denk dat we meer kunnen doen - en ik denk dat we meer gaan doen."

Dus het lijkt erop dat White een voorliefde heeft voor de rol die hem beroemd heeft gemaakt. Maar dat betekent niet dat hij ooit zal wennen aan de dorstige tweets die hij krijgt van fans of dat hij de James Dean-personage wil die ze hem hebben gegeven. We kunnen in de toekomst geweldige dingen van hem verwachten, aangezien hij rollen op zich neemt die totaal anders zijn dan de manier van leven van Gallagher.

Aanbevolen: