Wat is er met Ben Schwartz gebeurd na 'Parks And Rec'?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Ben Schwartz gebeurd na 'Parks And Rec'?
Wat is er met Ben Schwartz gebeurd na 'Parks And Rec'?
Anonim

Tijdens de zeven seizoenen van Parks & Recreation waren er veel redenen waarom zoveel fans van de serie extreem loyale kijkers werden. Een van de grootste redenen is natuurlijk dat de show een van de beste casts in de moderne sitcomgeschiedenis had.

Hoewel Parks & Recreation zo'n ongelooflijk getalenteerde hoofdcast had, slaagde de show erin om het beste uit iedereen te halen die op het scherm verscheen. Er is tenslotte een zeer goede reden waarom zoveel beroemdheden ermee instemden om cameo's te maken op Parks & Recreation.

Ben Schwartz Rode Loper
Ben Schwartz Rode Loper

Naast alle mensen die kwamen opdagen in een enkele aflevering van Parks & Recreation, bevatte de serie veel geliefde terugkerende personages. Fans waren bijvoorbeeld dol op personages als Jean-Ralphio Saperstein, Tammy 2, Perd Hapley, Joan Callamezzo en Bobby Newport. Gezien hoe populair die personages waren, vraag je je af wat de acteurs die ze tot leven hebben gebracht sinds het einde van Parks & Recreation hebben uitgespookt, waaronder Ben Schwartz.

Ben's geliefde karakter

In veel opzichten lijkt het zeer onwaarschijnlijk dat de meeste fans van Parks & Recreation zo dol zijn op de personages van de show. De meeste personages die de serie zo populair maakten, waren tenslotte behoorlijk bizar, althans aanvankelijk. Leslie Knope was bijvoorbeeld in veel opzichten een aardig personage, maar Amy Poehler was zo goed in die rol dat ze ervoor zorgde dat kijkers dol op haar waren en zich met haar verbonden. Geen wonder dat Poehler zoveel geld verdiende tijdens haar verblijf in Parks & Recreation, ook al verdiende ze waarschijnlijk meer.

Ben Schwartz-parken en recreatie
Ben Schwartz-parken en recreatie

Van de terugkerende personages die Parks & Recreation zo geliefd hebben gemaakt, kan gemakkelijk worden beweerd dat Jean-Ralphio Saperstein de meest ongewone was. Jean-Ralphio was tenslotte zo onaangenaam dat kijkers gemakkelijk alleen maar geïrriteerd konden zijn toen hij op het scherm verscheen. Gelukkig heeft Ben Schwartz zo'n onberispelijke komische timing dat hij heeft geholpen om van Jean-Ralphio een van de meest duurzame personages van Parks & Recreation te maken.

Ben's ongelooflijke filmografie

In de jaren sinds Parks & Recreation tot een einde kwam, is Ben Schwartz een van de drukste acteurs geweest. Dat is natuurlijk volkomen logisch, aangezien Schwartz zo'n getalenteerde acteur is dat hij het beste kan halen uit elke rol die hij op zich neemt.

In de afgelopen vijf jaar heeft Ben Schwartz bewezen dat hij tot de beste stemacteurs behoort. Als gevolg hiervan heeft Schwartz verschillende opmerkelijke stemrollen gekregen. Zo stemde Schwartz Dewey in de reboot-serie van Ducktales en Leo in de show Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles. Schwartz wordt ook gecrediteerd als een BB-8-stemadviseur voor Star Wars: The Force Awakens, omdat hij en Bill Hader hielpen bij het uitzoeken van de geluiden die de droid in de film maakte. Schwartz werd ook getikt om Lou Tarleton te spelen van M. O. D. O. K., een aankomende Marvel-animatieserie. Bovenop al die rollen is de meest indrukwekkende stem van Schwartz tot nu toe het spelen van Sonic the Hedgehog in de live-action geanimeerde hybride film van 2020 en het aanstaande vervolg in 2022, waarin ook Jim Carrey een hoofdrol speelt.

Ben Schwartz Sonic the Hedgehog
Ben Schwartz Sonic the Hedgehog

Natuurlijk is Ben Schwartz ook doorgegaan met het bemachtigen van veel live-action-rollen sinds Parks & Recreation eindigde. Zo speelde Schwartz in films als Flora & Ulysses en de show Space Force om nog maar te zwijgen van de vele gastoptredens die Ben maakte in verschillende tv-series. Het moet ook opmerkelijk zijn dat de bijdragen van Schwartz aan de geschiedenis van Parks & Recreation belangrijk genoeg werden geacht om hem op te nemen als onderdeel van de 2020-reünie van die show voor het goede doel.

Meer dan alleen een acteur

Gedurende de tijd dat Ben Schwartz in de schijnwerpers stond, lijdt het geen twijfel dat hij de meeste aandacht heeft gekregen die hij als acteur krijgt. Dat betekent echter niet dat hij door de jaren heen om andere redenen niet in de krantenkoppen is verschenen. In 2016 ging Schwartz bijvoorbeeld kort uit met Jane the Virgin-ster Gina Rodriguez en de pers berichtte over hun kortstondige relatie. Bovendien heeft Schwartz veel dingen gedaan die de aandacht verdienen sinds hij Parks & Recreation achter zich heeft gelaten.

Gezien hoe grappig Ben Schwartz op het scherm kan zijn, zou het voor zijn fans niet als een verrassing moeten komen dat hij in het verleden regelmatig lachte op het podium. Als je wilt zien waartoe Ben als artiest in staat is, kunnen ze de Netflix-improvisatiekomedie-miniserie Middleditch en Schwartz 2020 bekijken, die hij maakte met zijn vriend Thomas Middleditch.

Bovenop het optreden voor zijn fans, heeft Ben Schwartz bewezen een behoorlijke woordmaker te zijn. Schwartz was bijvoorbeeld co-auteur van een boek met de titel "Things You Should Al Know About Dating, You Fcking Idiot" samen met Laura Moses. Schwartz heeft ook verschillende scripts geschreven sinds hij Parks & Recreation verliet, met name voor zijn improvisatieserie Middleditch & Schwartz en een serie genaamd The Earliest Show.

Aanbevolen: