De echte reden waarom Tosh.0 werd geannuleerd

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Tosh.0 werd geannuleerd
De echte reden waarom Tosh.0 werd geannuleerd
Anonim

Stand-upcomedians hebben een unieke manier om hun eigen humor te promoten terwijl ze vooruitgang boeken in het bedrijf. De meesten vinden het prima om op het podium te spelen, maar het is gebruikelijk om succesvolle comedians te zien die film, televisie en zelfs podcasts proberen. Degenen die het meeste geld verdienen, zoals Joe Rogan, zijn degenen die vaak een groot publiek bereiken.

Daniel Tosh was een succesvolle komiek voordat hij overstapte naar Tosh.0, en de show verhoogde zijn populariteit dankzij een enorme hit die meer dan tien jaar in de ether te zien was. Het leek alsof alles goed ging met de show, maar dit was blijkbaar niet het geval. De show kreeg de bijl van Comedy Central, en de meeste mensen vinden de reden misschien helemaal niet leuk.

Bijgewerkt op 9 november 2021, door Michael Chaar: Op 24 november 2020 presenteerde Daniel Tosh zijn laatste en laatste show van Tosh.0 op Comedy Central. De serie begon voor het eerst in 2009 en werd opgestart door het netwerk nadat ze hun programmering hadden gewijzigd. Aangezien de show van Tosh veel inhoud voor volwassenen bevatte, besloot Comedy Central de stekker eruit te trekken, ondanks dat de show nog steeds goede beoordelingen kreeg. Gelukkig voor Tosh heeft hij zijn nettowaarde van $ 20 miljoen om op te leunen, en hij gaat nergens heen! De stand-upcomedian ging vorige maand op tournee door de Verenigde Staten en bewees dat hoewel zijn show misschien niet meer bestaat, zijn stand-up springlevend is.

De serie was een enorme hit

Door de jaren heen heeft Comedy Central een aantal shows kunnen produceren die legio fans hebben gevonden, en de meeste zijn in staat om een unieke erfenis op het netwerk te vormen. In 2009 begon Tosh.0 zijn tijd op het netwerk, en weinigen hadden kunnen voorspellen hoe populair de show in relatief korte tijd zou worden.

Het concept van een show met een artiest die commentaar geeft op virale video's was destijds niets nieuws, met shows als Web Junk 20 die er al waren voordat Tosh.0 zijn première beleefde. De komische timing en het gevoel voor humor van Tosh waren echter perfect geschikt voor het formaat, en zomaar had Comedy Central een nieuwe hit in handen.

Aanvankelijk met 10 afleveringen veranderden de dingen snel voor de show, en al snel kwamen er meer afleveringen in de pijplijn. Dit leidde ook tot verlengingen voor toekomstige seizoenen van de show. De bal was aan het rollen, en Comedy Central genoot niet alleen van de voordelen van het succes van de show, maar dat gold ook voor Daniel Tosh, die al een gevestigde stand-upcomedian was voordat hij op de show landde.

Tosh.0 deed het door de jaren heen prima, en het was een legitieme melkkoe voor Comedy Central. Dit leidde natuurlijk tot een lange verlenging.

Het werd voor meerdere seizoenen vernieuwd

In januari 2020, al meer dan tien jaar in de lucht, Tosh.0 kreeg een enorme extensie van Comedy Central. Normaal gesproken worden shows met één seizoen per keer verlengd, maar gezien de geschiedenis op het netwerk, besloot Comedy Central de show voor maar liefst vier seizoenen te verlengen. Onconventioneel, zeker, maar het heeft geen zin om iets goeds te annuleren, toch?

De mensen die de show tot leven brachten, moeten heel blij zijn geweest om te weten dat ze nog vier jaar aan het werk zouden zijn, omdat werkstabiliteit in Hollywood lastig kan worden als je van het ene project naar het andere gaat. Een gevestigde show als Tosh.0 gaf mensen echter een uniek niveau van werkzekerheid.

Alles leek goed te gaan na de vernieuwing van de show, maar in november 2020 namen de zaken een drastische wending toen Comedy Central een enorme aankondiging deed die niemand zag aankomen.

Het netwerk heeft het vroegtijdig geannuleerd voor animatie voor volwassenen

Volgens Bustle kreeg Tosh.0 de bijl na meer dan een decennium in de lucht, en mensen geloofden niet dat het netwerk de stekker uit de show zou trekken. De show was tenslotte een enorm succes en het netwerk toonde wat te goeder trouw leek door de show nog vier jaar te verlengen. Het bleek dat ze andere plannen hadden die ze snel uitvoerden.

In een verklaring over de annulering van de show zou Tosh zeggen: "Ik kijk ernaar uit om over 25 jaar een geanimeerde reboot van mijn show op MTV te doen."

Volgens The Hollywood Reporter is er een enorme verschuiving gaande bij Comedy Central in termen van hun programmering, en dit was de reden waarom de show werd stopgezet. Het netwerk zal zwaar leunen op animatie voor volwassenen, geanimeerde reboots en actuele shows, wat een gedurfde beslissing is om te nemen. Natuurlijk, animatie voor volwassenen is nu populairder dan ooit, maar het zou een slechte zet kunnen zijn om de meeste programma's daar omheen te draaien.

Wat doet Daniel Tosh vandaag?

Daniel Tosh is in de schijnwerpers gebleven ondanks dat zijn Comedy Central-serie, Tosh.0 werd geannuleerd. Gelukkig voor Tosh heeft zijn carrière als stand-upcomedian hem een vermogen van $ 20 miljoen opgeleverd, wat een behoorlijk indrukwekkende prestatie is. Hoewel hij niet langer zijn eigen serie leidt, is Daniel Tosh nog steeds erg actief op het gebied van comedy.

Tosh bereidt zijn aanstaande tour voor en bezoekt een handvol steden in de Verenigde Staten. De strip maakt reclame voor de show op zijn Instagram-pagina en laat fans weten dat hij San Antonio, Texas, Hunstville, Alabama en Chattanooga, Tennessee zal bezoeken.

Aanbevolen: