Viola Davis kan er niet over uit dat ze Michelle Obama gaat spelen in 'The First Lady

Viola Davis kan er niet over uit dat ze Michelle Obama gaat spelen in 'The First Lady
Viola Davis kan er niet over uit dat ze Michelle Obama gaat spelen in 'The First Lady
Anonim

In een virtuele verschijning op The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol, vertelt Viola Davis over het portretteren van de voormalige First Lady Michelle Obama in de komende Showtime-serie, The First Lady.

Op de vraag of ze met Michelle communiceerde nadat ze de rol op zich had genomen, antwoordde Davis: "Oh ja, ik heb… voor een paar uur."

"En het is angstaanjagend omdat… soms iemand niet voldoet aan het beeld dat je in je hoofd hebt, "voegde ze eraan toe. "Maar als ze het beeld waarmaken, is het behoorlijk beangstigend. Dat is het echt."

Het eerste seizoen van The First Lady draait om de levens van voormalige First Ladies van de Verenigde Staten, met de nadruk op Michelle Obama, Eleanor Roosevelt en Betty Ford.

Voormalig First Lady Michelle Obama woont Becoming: An Intimate Conversation at State Farm bij
Voormalig First Lady Michelle Obama woont Becoming: An Intimate Conversation at State Farm bij

Jana Winograde, Showtime's president van entertainment, zei in een officiële verklaring: "Gedurende onze geschiedenis hebben de echtgenoten van presidenten een opmerkelijke invloed uitgeoefend, niet alleen op de leiders van het land, maar ook op het land zelf."

"[De show] past perfect in het Showtime-stuurhuis van drama en politiek, en laat zien hoeveel persoonlijke relaties zowel binnenlandse als mondiale gebeurtenissen beïnvloeden", vervolgde ze. "Viola Davis Michelle Obama laten spelen is een droom die uitkomt, en we kunnen niet gelukkiger zijn met haar buitengewone talent om deze serie te helpen lanceren."

Begin maart onthulde Michelle aan Entertainment Tonight hoe blij ze was dat de ster van Ma Rainey's Black Bottom haar in de komende serie zal spelen.

"Ik heb het gevoel dat ik het niet waard ben," zei ze. "Ik wou dat ik beter kon voldoen aan het personage dat Viola moet spelen, maar het is spannend."

"Alles wat Viola doet, doet ze met passie en kracht, en ik weet dat ze niet minder zal doen voor deze rol", legde ze uit.

In 2019 vertelde Davis aan dezelfde entertainmentsite dat ze doodsbang was om de voormalige First Lady te spelen.

“Ze is slim. Zij is zelfverzekerd. Ze is welbespraakt. Ze gelooft in zusterschap,' zei ze. 'Ik wil haar eren. Ik wil haar eren met deze vertolking, want dat is wat drama is. Dat doen we als acteurs, we willen de mens eren. We willen geen beeld geven dat voor mensen niet gemakkelijk te slikken is."

Tijdens een gesprek met Jimmy Fallon herinnerde Davis zich de druk die werd gevoeld om zo'n belangrijk figuur te portretteren.

"Ik denk dat het tijdelijke waanzin was," zei ze. "Ik verloor mijn dmn verstand voor ongeveer vijf minuten en nam een dmn beslissing die ik niet terug kan nemen omdat [Michelle] een godin is. En iedereen kent haar, iedereen heeft het gevoel dat ze haar willen beschermen."

Davis concludeerde dat ze deze rol zal benaderen zoals ze de anderen doet, door haar best te doen. "Hier is het ding. Ik ga gewoon mijn best doen. Dat is wat ik tegen mijn dochter zeg. Ik zeg: 'Genesis, laat me je iets vertellen. Mama doet haar best,' dus dat is het, " zei ze.

Op dit moment is er geen officiële releasedatum voor de Showtime-serie, The First Lady.

Aanbevolen: