Hoe een scène in '40-jarige maagd' bijna de hele film beëindigde

Inhoudsopgave:

Hoe een scène in '40-jarige maagd' bijna de hele film beëindigde
Hoe een scène in '40-jarige maagd' bijna de hele film beëindigde
Anonim

We hebben te veel hilarische momenten om uit te kiezen in de hitfilm '40-Year-Old Virgin'. Sommige van de beste scènes in de film waren zelfs volledig organisch, zoals de wax-scène van Steve Carell, een scène die Kelly Clarkson tot op de dag van vandaag achtervolgt. Volgens de sterzangeres is dat het enige waar fans haar om herinneren. Judd Apatow wees snel met de vinger naar Seth Rogen voor de scène: "Ik ga die Seth Rogen de schuld geven", legde Apatow uit. "Er is een foto die je volgens mij hebt met een stuk papier met alle vloeken die we Steve hebben gegeven om te schreeuwen als hij in de was wordt gezet en in het midden zegt de kolom 'zuivere woorden' - precies in het midden staat 'Kelly Clarkson. '"

Hoe goed de film ook was, hij stuitte al vroeg op een serieus probleem. Toen de productie eenmaal begon, wilde de studio het project zelfs volledig schrappen vanwege een scène die ze hadden bekeken. Gelukkig hadden koelere hoofden de overhand, maar het was een close one!

Carells uiterlijk was problematisch met de studio

carrell fietsen 40 jaar oude maagd
carrell fietsen 40 jaar oude maagd

Niet alleen werd de film stilgelegd, maar moest de productie ook een week worden stopgezet! Volgens een interview met EW zei Steve dat zijn uiterlijk te veel deed denken aan een seriemoordenaar: "We waren eigenlijk stilgelegd na de eerste week van opnames omdat de studio in paniek raakte", zei de 53-jarige Big Short-ster tijdens een verschijning op James Lipton's Inside the Actors Studio. "Universal zag de dagbladen en dacht: 'Deze man ziet eruit als een seriemoordenaar.'"

Op dat moment had de filmstudio maar één scène, en dat was Steve op een fiets. Dat was genoeg om de film helemaal stil te leggen vanwege de vergelijking. Carell gaf met Conan toe dat het de gezichten waren die hij trok die de studio echt verontrustten: "Ze zeiden:" We hebben de beelden bekeken en je ziet eruit als een seriemoordenaar … Jij, Steve Carell, ziet eruit als een seriemoordenaar.’”

Het is allemaal goed gekomen

Na een smeekbede bij de studio was de film een week later weer te zien. Toen de film vanuit productiestandpunt tot een einde kwam, wisten ze dat het een hit zou worden, gezien de reactie van fans tijdens testvertoningen.

In het bijzonder was het Steve zelf die met het einde kwam, een einde dat de fans volledig aten: "We zouden de film testen en de plaats zou exploderen. Het zou exploderen wanneer Steve begon te zingen… Het is een van die magische dingen, je weet niet waarom het werkt en het maakt mensen aan het lachen, en het is waarschijnlijk de enige keer dat je Seth Rogen ooit zo zult zien dansen."

De film stelde niet teleur aan de kassa en blijft daar een van de beste komedies aller tijden, ondanks de kleine hapering aan het begin.

Aanbevolen: