Hoe zal Ahsoka Tano een rol spelen in The Mandalorian seizoen 2?

Inhoudsopgave:

Hoe zal Ahsoka Tano een rol spelen in The Mandalorian seizoen 2?
Hoe zal Ahsoka Tano een rol spelen in The Mandalorian seizoen 2?
Anonim

Woord van Rosario Dawson die de fan-favoriet Ahsoka Tano in The Mandalorian seizoen 2 uitbeeldt, heeft het internet in vuur en vlam gezet. Ahsoka is een personage dat veel fans in live-action wilden zien, vooral omdat haar geanimeerde tegenhanger in Star Wars: The Clone Wars behoorlijk indruk heeft gemaakt. En nu is bevestigd dat Dawson de Jedi Knight speelt, v alt er veel te bespreken.

Ten eerste, hoe past Ahsoka Tano in de plot van The Mandalorian seizoen 2? Ze zou Mando (Pedro Pascal) kunnen ontmoeten op een verre planeet, of misschien verschijnt Ahsoka in een flashback-reeks. Natuurlijk maakt Dawsons leeftijd het passender voor haar om een hedendaagse Ahsoka te portretteren in plaats van een uit het verleden.

Ervan uitgaande dat Ahsoka (Rosario Dawson) naast Mando verschijnt in seizoen 2, heeft ze misschien ook Sabine Wren aan haar zijde. Hun laatst bekende verblijfplaats was op Lothal tijdens de New Republic Era, dus het spreekt voor zich dat ze samen zouden reizen. De twee gingen op zoek naar Ezra Bridger, maar dat was het laatste dat iemand van hen zag.

Omdat ze afwezig waren bij de actie, kan de context waarin Ahsoka en Sabine weer opduiken van alles zijn. Favreau en zijn team hebben vermoedelijk hun uiterste best gedaan om een introductie voor Ahsoka uit te werken, maar dat neemt niet weg dat het enorm kan variëren.

Zullen er meer Star Wars: The Clone Wars-personages verschijnen?

Ahsoka Tano en Sabine Wren in Star Wars: Rebels
Ahsoka Tano en Sabine Wren in Star Wars: Rebels

Naar alle waarschijnlijkheid zal Mando Ahsoka en Sabine ontmoeten tijdens hun zoektocht naar Ezra. Voor een dergelijk scenario zouden Disney-acteurs Sabine en Ezra moeten spelen, hoewel het niet uitgesloten is. Meer nog, nu Rosario Dawson één personage speelt dat hun werelden kan verbinden.

Wat geweldig is aan de casting van Dawson als Ahsoka Tano is The Mandalorian Seizoen 2 komt mogelijk eerder op Disney Plus dan verwacht.

In tegenstelling tot de meeste tv- en filmproducties die werden stopgezet tijdens de uitbraak van het coronavirus, slaagde Disney erin om de opnames van seizoen 2 af te ronden voordat de winkel moest sluiten. Het werk moet nog in de postproductiefase zitten, gelukkig zal dat de release van de Star Wars-serie niet belemmeren.

Het laatste en meest intrigerende aspect van Ahsoka's introductie is dat ze in flashbacks zou kunnen verschijnen naast enkele gevallen personages, personages als Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi.

Mogelijke Obi-Wan en Anakin Skywalker verschijningen?

Ewan McGregor en Hayden Christensen in Star Wars: The Clone Wars
Ewan McGregor en Hayden Christensen in Star Wars: The Clone Wars

Fans weten dat Disney nauw samenwerkt met Ewan McGregor aan een Obi-Wan-serie, en het zou niet ongewoon zijn als McGregor een cameo zou maken in The Mandalorian voor zijn grootse terugkeer.

Nu ik erover nadenk, McGregor droeg niet zo lang geleden een Obi-Wan-baard. Nachtgast Jimmy Kimmel maakte grapjes over het gezichtshaar en zette McGregor ertoe aan een paar spoilers te onthullen.

De ervaren acteur was slim genoeg om niets te laten glippen, maar dit gebeurde allemaal rond dezelfde tijd dat The Mandalorian seizoen 2 in pre-productie was. Het is misschien niet relevant, natuurlijk vragen fans zich af waarom McGregor zijn gladgeschoren uiterlijk voor een baard zou afschudden.

Zelfs als de baard niets verraadt, kan Obi-Wan (McGregor) nog steeds een toekomst hebben in The Mandalorian van Disney Plus. Alle optredens zullen plaatsvinden in flashbacks of met Obi-Wan's Force Ghost, wat een domper is, maar het is niettemin een opwindende ontwikkeling.

Live-action-afbeeldingen van klassieke Star Wars: Rebels-scènes

Ahsoka versus Darth Vader in Star Wars: Rebels
Ahsoka versus Darth Vader in Star Wars: Rebels

Wat Anakin Skywalker betreft, Hayden Christensen zou waarschijnlijk bereid zijn zijn rol opnieuw te spelen als cameo in een van Ahsoka's flashbacks. Of een ander scenario kan de stem van Christensen door The Force laten echoën. Fans hoorden Jedi Masters uit het verleden met Rey spreken in Star Wars: The Rise Of Skywalker, wat weerhoudt Anakin ervan om contact te zoeken met zijn voormalige beschermeling?

Het voordeel van flashbacks is dat Disney van de gelegenheid gebruik kan maken om favoriete sequenties van fans te geven uit de geanimeerde Star Wars: The Clone Wars, een live-action-adaptatie. Een meerderheid van de fans wil het gevecht van de volledig getrainde Ahsoka met Darth Vader zien. Het was een epische strijd in geanimeerd formaat, maar een live-actionversie zou waarschijnlijk worden beschouwd als het beste lichtzwaardgevecht in de Star Wars-overlevering.

Wat er ook gebeurt op The Mandalorian, het zal spannend zijn om Ahsoka voor het eerst in live-action te zien. Ook al is haar rol nog onbekend, de hoop van velen is dat Ahsoka's rol niet zal worden gereduceerd tot een cameo van één aflevering als er zoveel meer kan worden gedaan. Als Favreau en zijn creatieve team hier goed over hebben nagedacht, hebben ze al een hele personage-arc opgezet voor Ahsoka Tano (Dawson), of de schrijvers van de show zullen haar een uitzending geven die overgaat in een eigen serie. Want wie zou Dawson niet willen zien schitteren in een Ahsoka Tano-serie van Disney Plus?

Aanbevolen: